Fort idag!

Jisses vad det blåser ute. Var precis ute med Tyson och jag behövde knappt dra barnvagnen. Fick nästan hålla i den så den inte skulle blåsa bort.Skönt att jag inte behöver gå ut nått mer idag. Förutom ikväll när Tyson måste ut igen. Men har jag tur så kanske Jimmy gör det.
har städat uppe idag och lite här nere. Micke kommer ju hit sen ikväll så då kan det ju vara lite kul om det ser någorlunda skapligt ut. Shit vad klockan gick fort idag!

Skitkul

Sitter här som vanligt. Nova ligger och sover fast hon vaknar nog när som helst och då ska vi gå ut lite innan Theo kommer. Jimmy sa förut att hans bror Micke skulle komma till oss imorrn eller fredag. Ska bli skitkul. Tror han ska bo här ett tag och gå som lärling och grja i studion osv. Tror han skulle bygga upp hemsidan och sånt. Tror det kommer bli jättebra. Det enda problemet blir vart han ska sova när Ronja är här. Men det är ju ganska lätt att lösa.
Ganska onödigt att det har snöat tycker jag. Det är ju bara slask ändå. Jag gillar inte snö och vintern egentligen men om det ändå ska komma snö så kan det väl komma så att jag och Nova kan gå ut och åka lite pulka. Fast det är rätt gött om snön försvinner direkt då kanske våren kommer fortare =D. Usch vad jag längtar till sommaren! Ska bli så skönt att slippa massa kläder och sånt. Kunna vara ute hela dagarna och hålla på. Kul att åka och bada med Nova också nu när hon börjar bli så stor. Men det är ju inte så långt kvar som tur är.

Sugar sugar sugar!

Sitter och kollar på I huvudet på Gynning. Hon är så jäkla cool tycker jag. Ett bra tidsfördriv såhär på kvällskvisten. Väntar på att Jimmy ska komma hem från jobbet. Han skulle köpa med socker hem för jag blev så sugen på the. Kan inte dricka det utan socker. Usch jag är helt galet pigg mot vad jag brukar vara vid den här tiden. Brukar ligga i soffan och knappt kunna röra mej för jag är så trött. Men nu känns det som jag skulle kunna vara uppe hela natten och grejja. Ganska skönt faktiskt. Inte roligt att vara trött. Nu tror jag reklamen är slut.. Åter till soffan.

Pigg!

Har varit en bra dag idag. Har haft något att göra nästan hela tiden. Var ju ute en sväng på förmiddagen innan Jimmy åkta till jobbet. Sen var det hem och fixa lunch sen lägga Nova. När hon vaknade gick vi ut och rensade lite i rabatten på framsidan. Sen kom Roza, Damian och Hera så vi slängde in hundarna hos mej och gick till lekparken och gungade lite och kollade på elefant statyerna sen gick vi hem och fixade middag och Nova lekte med Damian och jag och R drack kaffe. Så jag har fått någor gjort iallafall. Imorrn eftermiddag kommer Theo hit och vi ska passa han medans mamma ska på ansiktsbehandling. Ska bli kul Nova tjatar om Theo varje dag. Hon ser massa som liknar honom så fort vi är ute och går och ropar på han osv. Har vart så skönt väder ute idag så det har vart jättegött att vara ute. Känner mej piggare idag också kanske beror lite på det =)

Har ingen aning jag!

Ble inte så mycket rensande och organiserande. Det är för mycket så jag vet inte vart jag ska börja. Måste nästan vara två stycken och ha en bil så man kan köra iväg massa till skroten. Och persiennerna får jag nog inte upp själv heller. har ingen aning om hur man sätter upp sånt. Får tjata hit Dennis så kanske han kan hjälpa mej.
Fan mina föräldradagar är slut nu också. Måste börja söka jobb. Usch jag vill inte egentligen. Tänkte försöka hitta nått deltidsjobb men det fanns inte så många. Och dom som fanns är det ingen chans att jag får. Bara massa sånna där högutbildade ingenjörsgrejjer och programmerar jobb. Men det vore gött om jag fick nått iallafall så jag kan tjäna mina egna pengar och inte behöva fråga Jimmy varje gång jag ska ha nått. Det löser sej nog så småningom.

Hur svårt kan det vara egentligen?

Nu är ungen i sin säng igen och sover.. Tänkte försöka organisera lite i tvättstugan idag. Fast jag vet inte vart jag ska göra av allt. Ligger iallafall ett par persienner där som har luggit där sen i somras. Dom borde ju få komma upp nu snart egentligen. Det kan väl inte vara så svårt att sätta upp, eller? Egentligen skulle jag behöva rensa ur förrådet på framsidan innan jag börjar med tvättstugan. Men det krävs en bil för att göra det. Och ett körkort. Ligger så mycket teknikprylar där som antingen är trasigt eller halv trasigt. Det ska iallafall iväg till tippen. Men det tar sej ju inte dit av sej själv som synd är.
Nu = kaffe sen rensa/sortera!

Först!

Vaknade först av alla imorse. Det händer ju inte så ofta nu förtiden sen Nova kom in i vårat liv. Tror klockan var typ halv 9 när jag vaknade. Jag gick upp och gick på toa sen ut med hunden. Hon sov fortfarande när jag kom in tillbaka. Så jag tror hon vaknade nån gång vid kvart i nio. Hon brukar alltid vakna nån gång mellan sex och åtta på morgonen. Men nu är jag iallafall pigg och utvilad. Tänkte att jag skulle gå och duscha lite och sen försöka komma ut en sväng innan Jimmy sticker till jobbet. Fan vad jag är missnöjd med min nya frisyr! Hoppas den växer ut fort!!!

Värsta nallen ju!

Det var inte så farlit stökigt ändå ute i förrådet förut. Det såg värre ut än vad det var. Så det gick ganska så fort faktiskt. Var och klippte mej förut. Blev ganska nöja men dom missade att klippa upp det lite. Så det ser lite tokit ut. Men men det växer väl ut snart hoppas jag! Sitter och kollar på Cesar Millan eller hur det stavas. Det är så bra program. Tycker att han pitbull hane Daddy är så himla söt. Värsta nallen ju. Han skulle jag vilja ha. Fast iochförsig så kanske jag inte skulle ha så bra pli på han som Cesar har så han kanske inte skulle vara söt så länge.
Usch jag har lite ont i huvudet. Inte kul alls. Hade det förut med men jag tror att min ibumetin börjar släppa lite nu. Nu tror jag att tv:n har börjat igen.
Hörs!

Organisera!

Sådär nu har vi ätit lunch och Nova har somnat, Jimmy har åkt till jobbet. Jag tänkte gå ut i förrådet och organisera lite. Bäst att passa på medans mini sover. Allt är bara inslängt och det går inte ens att gå in för allt ligger precis innan för dörren. Har inte kunnat lägga undan julsakerna än bara för det. Men nu jävlar! Är så trött på allt allt bara ligger och dräller överallt. Måste köpa lite mer förvaringslådor så att jag kan organisera lite mer så att vi har nånstans att göra av skiten också.
Var ute en sväng på förmiddagen med Nova och åkte lite rutchkana. Sen kom det en sopbil och tömde containrarna och då var det mycket intressantare. Så vi stog och kollade på dom ett tag innan vi gick. Tänkte jag skulle få in en rutin där vi går ut en sväng på förmiddagen innan lunch och sen en gång till efter hon har sovit. Tror jag vi båda kommer må bra av. Nu ropar förrådet.

Fågelbo!

Ska gå och sova nu tänkte jag. Är så trött så jag har tillochmed ont i käkarna. Haha blir så när man snackar för mycket. Var och handlade på maxi förut så nu har vi ett moment mindre på dagarna innan Jimmy ska åka och jobba. Nu kan vi ju försöka hitta på något roligare istället. Tänkte att vi skulle försöka planera maten lite bättre och börja veckohandla istället. Vi gjorde det ett tag men jag vet inte vad som hände men det sket sej iallafall. Men nu är det dags igen.
Imorrn ska jag till frissan. Har ingen lust egentligen. För jag vet inte hur jag ska klippa mej. Måste klippa mej för mitt hår är så slitet men jag vill inte klippa av mej håret ändå för jag vill ha längre än vad jag har nu men det börjar bli som svinto så jag antar att jag inte har så mycket annat att välja på. Vill ju inte att mitt huvut ska se ut som ett fågelbo. Nu ska jag gå och ta av mej sminket och sen soooova!!

Känn dej blåst!

Haha nej då. Men fan vad det blåser ute nu. Var ute och gick typ en halvtimme med Tyson på förmiddagen och då var det sol och jätteskönt ute. Men nu var det jättekallt och blåsigt ute. Vi var i lekparken och gungade lite med Nova men det blåste så så vi orkade inte vara ute så länge som vi hade tänkt. Nova blåste tillochmed omkull. Inte lätt att vara liten. Ska väl snart sticka iväg till affären och handla lite mat. Fast jag vet inte vad vi ska äta för något. Har så dålig fantasi när det gäller mat. Vi kör på samma hela tiden typ. Hade ju varit lite kul med variation ibland kanske. Får ta och googla lite och sen om jag hittar nått.

Gomorron gomorron!

Trodde Nova skulle sova lite längre inatt eftersom hon inte somnade förrän strax efter 21 men icke. Hon vaknade klockan sex. Men som tur var fick jag sovmorgon till klockan 8 av Jimmy. Var verkligen skittrött när jag vaknade. Kunde inte somna igår kväll när jag gick och la mej fast jag var jättetrött. Illa, när man äntligen går och lägger sej i tid så kan man inte somna i tid istället. Jag var jättetrött igår men jag låg och tänkte på allt och inget så därför kunde jag inte somna. Men men nu är det en ny dag. Bara att göra det bästa av den. Jag funderar på om vi kanske skulle gå ut en sväng nu snart innan Nova ska äta och sova. Jag tror vi ska gå ut sen i eftermiddag också. Skulle ta en fika med R och I och gå till lekparken. Men det gör ju inget om vi går ut nu med. Bara skönt för oss alla att vara ute och få frisk luft. Skulle vilja åka till RJ:S möbler också men det öppnade inte förrän vid 12 så jag tror inte vi hinner det. Vi skulle behöva ett par fönsterlampor i vardagsrummet och köket. För på kvällen vill jag släcka ner lite så att Nova kan varva ner innan hon ska sova men det blir så himla mörkt utan nån lampa alls. Har ju tv:n men det hjälper inte så mycket. Nej, nu blir det kaffe, dusch sen ut tror jag!

Däckat!

Nu har vi ätit pizza/sallad. Funderar på att ta en tidig kväll idag. Jag är jättetrött. Däckade på soffan en timme förut medans Jimmy badade Nova. Vore skönt att sova tidigt för en gångs skull. Då kanske vi orkar lite mer imorrn. Tänkte gå till lekparken och åka och kolla på RJ:s nya affär på kasernhöjden och se om det finns nått kul där. Jimmy är lite inne på en ny soffa. Jag med egentligen men det känns lite onödigt eftersom Nova är så liten och kladdar så med allt. Nu måste jag gå och ta Nova

Helt otroligt!

Har vart på stan med Jimmys kusins flickvän idag och jag har inte shoppat ett enda dugg. Hitta lite som jag ville ha men jag orkade inte prova och jag ville inte köpa ifall det inte passar. Vi gick från studion till stan och sen tillbaka. Jätteskönt var det att få komma ut och gå lite. Det var ju så skönt väder idag också. Det har faktiskt vart skönt att vara barnledig och kunna göra som man vill och inte behöa passa massa mat och sovtider. Fast det är väligt skönt nu när hon har kommit hem igen. Hon hade haft det jättekul hos mormor och tillochmed sovit i mormors säng inatt. Det funkar inte här. Jag är jätteglad att hon vill sova i sin säng och så men det hade varit mysigt att sova med henne ibland men hon vägrar. Hon vill aldrig sova med oss. Senare ikväll kanske Ronja och Icka kommer hit och äter pizza med oss. Kul kul när det händer lite =)

Gick ju bra!

Det gick ju skitbra det här med att Nova skull sova borta. Både för henne och för mej. Fast det var välidigt tomt och jag inbillade mej att jag hörde henne flera gånger hehe. Det var konstigt att vakna själv imorse också. Det var ett tag sen jag gjorde det. Men nu är jag iallafall pigg och utvilad. Nu ska jag gå och dricka lite kaffe sen ska jag duscha och göra mej iordning och sticka ner till stan.

Jag vet inte jag...

Sitter och väntar på att Nova ska vakna. Sen kommer mamma och hämtar henne och jag ska göra mej iordning och sticka ner till Jimmy och vänta på att han ska bli klar. Efter det ska vi förhoppningsvis hitta på nått. Har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra än. Funderar på att åka ner till mongoliska och äta buffen där eller nått. Men det spörs nog. Har inte lust att gå ut och festa iallafall så bara för det så lär jag väl komma hem vid 3-4 inatt och vara helt aspackad hehe. Brukar bli så. Men idag har ingen lust med det. Ska ju ner till stan imorrn med Jimmys kusins flickvän och shoppa lite. Inte så gött att vara bakis då. Nu ropar Nova.
Hej då och trevlig fredag på er!

Tomt!

Så nu har jag trampat lite på crosstrainern och gjort några situps. Ska strax gå och färga håret. Har ingen lust egentigen för det är såå tråkigt men det blir ju bra det är gjort. Det är ju inte så snyggt att gå omkring med en utväxt på en decimeter. Skulle behöva klippa mej också men jag har ingen aning om vad jag ska ha för frisyr. Men håret är så slitet och det går inte göra nått med det. Jaja skitsammma. Imorrn ska jag och Jimmy hitta på nått. Har inte kommit på vad än men vi ska nog typ äta eller nått. Ska bli skönt att slippa alla måsten en stund iallafall. Fast det kommer bli tomt att komma hem till en lägenhet utan Nova. Jaja nu måste jag fixa håret innan klockan blir för mycket

Taskig!

Dags att gå och sova lite. Jag suger verkligen på att gå och lägga mej i tid. Blir lika sur på mej sjäkv varje morgon men andå går jag aldrig och lägger mej i tid. Nu har Nova börjar vakna vid sex, halv sju på morgonen så nu blir det ännu mindre sömn än innan. Tror jag har ganska taskit själv diciplin. Eller jag vet att jag har det. Ska bli rätt skönt att få sova ut på lördag iallafall. Känns fortfarande ganska bra att hon ska sova borta. Fast jag kommer ju sakna henne men det är ju bara några timmar egentligen. Går nog bra.

Bättre nu!

Har vart ute med Tyson och Nova nu. Gick först med Tyson så han fick göra sitt sen var jag och Nova ute lite och skottade snö och åkte lite pulka. Var riktigt skönt ute faktiskt. Nu ska vi gå upp och gå igenom lite leksaker och sen bada Nova tror jag. Nej måste jag nog gå för nu är Nova förbannad för nått
Bye bye

Blir tokig snart!

Usch idag är en sån där jobbig dag. Jag är trött och den går alldeles för segt. Tråkigt väder ute så jag har inge lust att gå ut. Borde städa här hemma egentligen men jag har ingen lust för jag tycker att det är det enda jag gör men det syns inte! Borde rensa ut bland Novas leksaker men det känns heller inte så lockande. Ska iallafall gå ut med Tyson snart så då får jag nått att göra. Skulle ha åkt ner till Jimmys och studion idag men jag orkade inte släpa på Nova för en sån liten stund. Kanske tar det imorrn istället. Fast jag ska nog ner på fredag. Vore ju skönt om vi kunde få klart tatueringen snart också. Snart ett år sen vi började på den. Hade vart kul om den hade vart klar till båten. Men det är ju ett tag kvar tills dess. På fredag ska Nova sova hos mamma och jag och Jimmy ska hitta på nått. Vet inte hur jag känner inför det men jag försöker ha en positiv inställnig iallafall. Hon har inte sovit borta sen i somras så det var ett tag sen. Men det går nog bra mormor är ju stora idolen så det blir nog inga problem.
Nu: ut med hunden. So long!

La stada!

Sitter här och väntar på att klockan ska gå. Ska åka ner till stan om typ en timme med mamma och Theo och ta en fika och handla lite. Är helt galet trött egentligen och jag vill nog gå och lägga mej egentligen eftersom Nova sover. Fast det känns så onödigt på nått sätt. Hon vaknar ju snart ändå.. Om typ en halv timme eller nått. Funderar på om jag kanske skulle ta lite kaffe eller nåt så kanske jag piggar på mej lite =). Nej fan jag orkar inte går och lägger mej istället.

How clean is your house?

Asså jag fattar inte hur det kan bli så himla skitigt direkt. Jag dammsög och torkade golven i förrgår och det syns inte ens nästan. Orka göra sånt varje dag liksom. Eller ja det var ju inga fläckar iallafall tills Nova gick och skakade ut en festis här nere så nu är golven otorkade igen. Blir tokig. känns som jag inte göra nått annat än att städa och plocka hela dgarna men det syns inte. Jobbigt!
Ska åka ner till stan imorrn och köpa lite tänger som jag måste ha för att kunna göra smycken och så ska jag ta en fika med mamma. Skönt för Nova att komma ut lite på stan. Hon tycker det är skitroligt. Speciellt att gå inne på mitticity.
Nu ska jag gå och slänga sopor rasta hunden och sen förhoppningsvis sova.

Bokat biljetter!

Har bokat biljetter till tattoobåten idag. 3 till 4 april är den. Har egentligen inte så jättestor lust att åka men det kan vara kul att komma ut och träffa lite folk och få vara med Jimmy lite. Chris och Roza och Micke ska ju med också så det blir säkert kul.
Beställde lite kläder från Halens förut också. Jimmy beställde kläden från nån annan sida så då tyckte jag att jag också kunde få shoppa lite =) fast dom skulle inte komma förrän ibörjan av februari. Tråkigt det är ju ett par veckor dit. Hitta massa kläder som jag ville ha egentligen men jag tror inte att Jimmy skulle bli så glad om jag beställde allt. Kan ju ta lite pö om pö istället.

Lovely day!

Har vart en super dag idag. Var i Mariebergsskogen ett par timmar förut med mamma, Emil, Theo, mormor och morfar. Mamma och Theo åkte skridskor en sväng sen gick vi och matade fåglarna och kollade på djuren. Sen gick vi till lekparken så barnen fick leka lite och så åt vi lite fika. Det är så skönt när man kommer ut i flera timmar. Och det är så mysigt och fint i mariebergsskogen.
Ska snart lägga Nova sen ska jag och Jimmy fixa lite fruktsallad med marsansås och riven choklad på och mysa lite i soffan kanske se om de finns nått bra på tvn osv. Nu blev det skrämmande tyst så jag måste gå och se vad mitt lilla bus håller på med.

Väntar!

Sitter här och datar lite medans Nova sover. Skulle egenltigen behöva göra massa annat men jag orkar inte för jag har ont i huvudet och så är jag lite trött också. Sen när lilla fröken har vaknat ska vi åka till mariebergsskogen igen. Mamma och Theo och mormor och morfar ska med också. Mysigt att åka allihopa tycker jag. Måste köpa massa bröd till ankorna också. Sen när vi har vart där ska mormor komma med hit och hjälpa mej att lägga upp ett par panelgardiner. Måste byta nu för julen är ju slut och dom jag har är för långa. Borde egentligen gå och plocka undan lite så det ser någorluna ok ut till dom kommer hit. Hmmm jaja får väl gå och göra det ändå då. ha det bra

Jaha!

Sjuk igen. Blev lite småförkyld igår kväll och idag har jag vart snorig och känt mej allmänt seg och risig i perioder. Ena stunden har jag inte orkat nått och sen nästa stund har jag vart hur pigg som helst. Men nu känns det som det har brutit ut. Är tätt i näsan och jätte trött så nu ska jag skicka ut Jimmy med Tyson och sen gå och lägga mej. Hoppas jag är bättre imorgon så att vi kan åka till mariebergsskogen en stund.

Mariebergsskogen!

Vi var i mariebergsskogen iågr jag och Nova med mamma och Theo och Tyson. Hade med lite bröd till fåglarna. Tyson var jätteduktig han stod "fot" med mej medans jag matade och fåglarna var verkligen jättenärgångna och han gjorde ingenting mot dom det var en av änderna som tog en brödbit som låt precis brevid hans tass och han rörde inte en min. Han var bara lite nyfiken i början och ville nosa men inget mer.
Nova tyckte det var jättekul att få titta på alla djuren och jag lyfte upp henne så hon kom åt att klappa hästarna och då höll hon på att skratta ihjäl sej och blev jättebusig. Hon var också jätteduktig och fick knalla omkring själv tror inte hon satt i vagnen nån gång alls. Sen gick vi till lekparken och gungade lite. Det tyckte hon också var skitkul. För det var jättelänge sen hon fick gunga eftersom dom har tagit ner dom som finns här. Sen fick hon åka lite rutchkana innan vi åkte hem. Kan ju säga att vi var ganska så rejält trötta bägge två igår kväll. Om det är fint väder imorgon ska vi åka dit då med.

Bra dag!

Känns som det här kommer bli en bättredag än gårdagen. Jättehärligt väder ute så jag och Nova gick ut med vovven en sväng innan lunch. Passade på att gå förbi min mammas jobb och sa hej en snabbis. Sen gick vi hem och lämnade vagnen och vovven och fortsatte vara ute på framsidan och lekte lite i snön. Jätteskönt var det att vara ute en sväng. Senare idag vid ungefär 14 tiden kommer mamma och Theo och hämtar oss och vi ska iväg till mariebergsskogen och titta på djuren och mata pippin. Ska bli kul Nova har inte varit där sen i somras så det ska bli kul och se hur hon reagerar.
Somnade sent igår med och nu är jag hur trött som helst. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart så jag inte somnar...

Tråk!!!

Usch idag har det varit en sån där seg och tråkig dag. Börjar få ont i huvudet och nacken också. Skönt att den snart är slut. Jag har råkat somna på dagarna när Nova sover i två dagar i sträck nu. Inte bra för igår hade jag jättesvårt att somna bara för att jag sov på förmiddagen. När jag precis höll på att somna så kom det en moped och åkte fram och tillbaka på cykelvägen brevid här. Jag brukar inte störa mej på ljud utifrån alls annars men igår kunde jag inte stänga av bara för att jag inte var så trött egentligen. Och bara för att jag somnade så sent igår så var jag ju astrött imorse och somnade idag med när Nova som middag och nu har jag ont i huvudet bara för det.

Nova är så söt hon brukar få ringa till sin mormor på eftermiddagen och när hon svarar så svarar Nova Heeeeiiiii det är Nova. Så gulligt tycker jag. För hon har börjat prata riktiga meningar ibland typ som vad gör du och varje gång nån knackar på dörren nu säger hon kommer nu eller kommer Memil. Memil är min lillebror och jag undrar vart hon har fått det ifrån för han brukar inte komma hit så ofta och hon brukar inte träffa han så ofta heller men hon pratar om honom hela tiden. Så himla gulligt tycker jag. Fast iofs tycker jag att allt hon gör är gulligt.

Korn!

Sitter och lyssanr sönder Korn. Lyssnar på Twisted transistor och Yáll want a single. Dom är så jävla bra dom låtarna. Var jätte länge sen jag lyssnade på Korn. När jag hittar en låt som jag gillar så lyssnar jag sönder den totalt. Kan lyssna på den om och om igen hur länge som helst. Jimmy är jättetrött på mej för han gillar ju oftast inte samma musik som mej så han tröttnar ju mycket fortare än mej. Tur han jobbar till sent på kvällen så jag kan sitta och lyssna sönder för mej själv hehe. Man kanske skulle gå ut med hunden och sen sova?

Måla!

Badade Nova förut innan hon skulle sova och hon fick ta med sej fingerfärgen i badkaret. Shit vad roligt hon hade. Hela hon var full i färg tillslut. Vad kul hon hade. Så nu är badkaret lagomt fint. Ser ut som jag inte har städat det på flera år haha. Men det gör inget huvudsaken är att Nova hade roligt iallafall. Finns bilder på http://addictedtonova.bilddagboken.se
Har suttit och försökt göra ett armband medan jag kollade på Det okända. Det är så jävla bra det programmet. Iallafall tror armbandet kommer bli bra. Fast jag måste vänta tills Jimmy kommer hem för jag måste ha lite olika tänger och jag hittar dom inte. Nu blire lite kvällsmat är skithungrig. Bye!

Irriterad!

Det där med målning är nog inget för mej ändå. Fan kan ju inte ens rita en strecka gubbe. Enligt Jimmy var man tvingen att lära sej skissa först. Är så dålig på att rita så det slutade med att jag blev sur och gick därifrån och hamnade här istället. Fast iofs är jag väl ganska dum som jämför mej med Jimmy som ritar skitbra. Jag ritar så dåligt att jag skäms att rita seriöst när nån är med och kollar. Fan! Men asså jag vill ju bara rita stora enkla motiv som det inte är så mycket detaljer på. Det kan väl inte vara så svårt? Eller ja min målning är ju på dagisnivå ungefär. Men jag vill. Men jag tror inte jag har tålamod. Tog ju bara en kvart innan jag kastade kritan och gick. Suck!!

Pyssla!

Jag vill pyssla med nått men jag har inget att pyssla med. Så skönt att hålla på med sånt när Nova har lagt sej och man inte har nått att göra. Är så öppen för sånt nu. Har aldrig haft tålamod för pyssel förr. Men nu tycker jag att det är jättekul att sitta och pyssla och pilla. Helst av allt skulle jag vilja måla men jag kan ju inte. Nån fantasi har jag heller inte så jag vet inte vad jag skulle måla för nått heller. Men det vore kul att stå och kladda lite ändå. Funderar på om jag ska försöka tvinga med Jimmy till stan till helgen och kika lite tavlor och annan skit som vi behöver eller om vi köper lite dukar och färg och komponerar ihop nått eget. Tro det skulle vara bättre egentligen då blir det ju mer personligt och man får det som man vill.

Smycken!

Skulle vilja börja göra egna smycken. Det verkar vara skitkul. Har blivit jättepysslig av mej. Har aldrig haft tålamod till sånt förr men nu tycker jag att det är skitkul. Skulle vilja måla på duk med olja oxå det verkar oxå kul. Men jag kan ju inte måla alls. Jag ka ju inte måla för att det är kul och sedan slänga bort för att det är fult. Vore kul om man kunde måla bra och göra egna tavlor till hemmet. Kanske Jimmy kan lära mej. Han är jätteduktig på att rita. Han gick ju det där estetprogrammet där man målar i gymnasiet kommer inte på vad det heter. Och nu jobbar han som tatuerare. Vore ju kul om han kunde lära mej lite tekniker och sånt som kan vara bra att veta =)

Problemet löst!

Verkar som vårat sömnproblem är löst. I natt som Nova hela natten från ca 19.30 till 8.05 utan att vakna en enda gång. Jätteduktig. Var mycket mer utvilad imorse 'n vad jag brukar. Lovley!! Så det var ju ingen svår strid alls.
Lillbusan ligger och sover nu ska jag tänka gå och ta mej lite kaffe och kolla runt lite på nätet och se om jag hittar nått kul.
Ha det så bra =D

Shoppat igen!

Mormor kom hit förut och passade Nova medans morfar körde mej till wåxnäs så jag fick köpa en overall till Tyson. Passade jättebra. Lite krånglig att få på bara men det är det värt. När jag änd var där borta svängde vi förbi på barnens hus och köpa en bebis pulka till Nova så att hon kan sitta upp utan problem. Köpte en pelikan som man sätter på badkarskanten som förvaring till badleksakerna.
Medans jag var iväg och handlade så hade mormor och Nova vart ute och gått lite så hon var helt slut nu på kvällen innan jag la henne. Nova är som en duracellkanin som bara går och går och går. Dom hade faktiskt gått en riktigt bra bit för att vara en liten Nova. Nu ska jag gå och göra nån nytta istället för att sitta här hela kvällen!

Communitys

Asså börjar bli ganska trött på alla commynitys som finns. Har lunar, efterfesten. facebook, bilddagboken gaddad m.m. är inte aktiv på nån av dom egentligen och jag orkar inte vara aktiv heller för det är så tråkigt. Men ändå tar jag inte bort dom. Vet inte varför jag har dom egentligen. Kanske skulle ta bort dom ändå... Men inte idag hehe.

Riktigt seriös!

Har vart riktigt duktig och slängt ut mattan i snön så att den blir lite fräshare. Har städat toan och dammsugit överallt här nere bara halva vardagsrummet kvar. Hann inte göra klart för Nova var tvungen att äta och sen sova. Nu ska jag fixa lite mat till Ronja sen slänga henne i badet och efter det duscha mej själv. Mycket att göra nu! Men det är skönt sen när det är klart iallafall.

Bra natt!

Nova var jätteduktig inatt. Hon vaknade till en liten sväng och gnällde lite smått men jag väntade med att gå upp för att inte göra saken värre och hon slutade och sen sov hon hela natten. Hoppas det fortsätter så. Fast jag är jäätetrött idag ändå. Vet inte varför men jag gick väl och la mej för sent och Jimmy väckte mej en timme tidigare än vanligt för han skulle till doktorn. Inte ens kaffe botar min trötthet. Höll på att somna i soffan nyss men som tur var så ringde Roza och räddade mej.
Funderar på att städa undan lite men jag går och hittar på en massa för att komma undan. Inge bra att skjuta upp det. Känns lite tråkigt att städa eftersom det inte varar så länge. Plockade undan lite leksaker och grejs igår men det har Nova plockat fram igen. Jaja nu ska jag iallafall gå och spika upp en tavla så kanske jag kommer igång lite iallafall.

Så!

Har iallafall plockat undan lite. Köket är ok och det är viktigast för mej iallafall. Hatar att komma upp på morgonen och inte kunna se diskbänken. Så jobbigt att börja dagen med att plocka bort massa disk osv. Nu ska jag gå och vika in den rena tvätten sen blir det sängen. Är ganska trött efter min stridnatt med Nova. Och det lär ju komma en sån natt inatt igen så då kan det vara bra att komma i säng någorlunda tidigt iallafall.
God natt

Skön dag!

Var ner till stan för ut och köpte vinterkängor och täckbyxor och en mössa och ett par vantar till mej och Jimmy. Sen när jag kom hit gick vi ut och åkte pulka med Ronja, Nova, Roza och Damian. Det var jääte skönt och kul att komma ut och leka lite med barnen. Var så skönt och behagligt ute idag. Blåste inget alls. Fast Nova tycke att det där med pulka var ganska överskattat för jag har en vanlig pulka till henne och hon vara glider ur den hela tiden så jag måste köpa en med ryggstöd på. Damian hade en sån som hon fick låna och då gick det lite bättre.
Imorrn måste jag iväg och köpa en overall till Tyson. Han blir som en snöboll när han har vart ute. Inte lätt att vara en lowrider vovve. Allt fastnar i pälsen på han och så går det inte ta bort det förrän det har smält bort. Stackarn.
Skulle behöva städa lite här hemma oxå ser ut som nån har släppt en bomb. Började lite smått idag men jag kom inte så långt. Hinner nog med det nån dag skulle jag tro.
Har börjat försöka vänja av Nova med välling på natten oxå. Började med det inatt. Gick väl ganska bra. Hon skrev väl i ca 45 min eller nått. Men hon lugnade ner sej tillslut. Förhoppningsvis går det väl bättre inatt. Hon slutade ju vakna på nätterna när hon fick flytta in i eget rum. Men sen har hon vaknat på nätterna ibland för att hon har drömt mardrömmar eller Tyson har skällt eller nått och sen vant sej vid att vakna igen och vi har börjat ge henne välling igen fast hon inte behöver egentligen. För nu vet jag att hon klarar sej utan det eftersom hon har sovit flera nätter utan det. Men det blir nog bättre snart. Bara att härda ut!

Lite uppdatering!

Vi skulle åka till IKEA igår eftersom vi inte hade så mycket pengar med oss sist så kunde vi inte handla allt vi behövde. Så vi klädde på oss och gick ut till bmw:n försökte få upp den men den gick inte att låsa upp för centrallåset funka inte och man kan inte låsa upp den fram för där har en nyckel gått av men tillslut fick vi upp den på nått vis krånglade in ungarna och oss själva och ska åka. Då startar inte bil helvetet för att batteriet hade pajjat och där var anledningen till att inte låset funka. Så Jimmy gick och kollade ifall Seaten startade och de gjorde den så vi tog ut ungarna krånglade med hennes bilstol och tillslut satt vi alla i bilen och åkte iväg. Stannade till en sväng på pressbyrån och när vi skulle åka därifrån så startade inte den bilen heller. Maximal otur!! Båda bilarna är trasiga nu. Så nu ska dom bort! Kommer en kille och ska kolla på Seaten imorrn. Fan vad jag hatar bilar! Dom gör inget annat än att krångla. Så det var ju bara att knalla hemåt. Är ju inte så långt bort som tur är. Men vädret var ju inte så kul igår den snöade och blåste som bara den. Stackars lilla Tyson höll på att frysa ihjäl trots att han är en hårboll.
När vi kom hem så ringde jag till mormor så hon kom och hämtade mej och följde med till IKEA istället så vi fick handlat de vi behövde. Fast som vanligt så glömde jag ju hälften av det jag skulle ha. Men men inte mycket att göra åt.

Duktig!

Har varit nere på stan och shoppat lite kläder till barnen utan att köpa något alls till mej själv. Jätteduktigt av mej och mycket ovanligt! Hittade en jättesöt klänning till Nova som var ljusrosa med bruna prickar på på cubus. Vet inte när hon ska använda den då men den var så fin så jag kunde inte låta bli. Sen blev en tröja, massa strumpor och några byxor. Dom växer ju så så man får ju löpa nytt hela tiden tycker jag. Inte mej emot finns ju inte mycket roligare än att shoppa. Nu ringer det..
Härrå

Nyfrissad!

Har klippt Tyson lite för han var så tussig. Åh vad han gillar att bli klippt han somnar när man håller på. Benen slutar funka på han lixom =) Klippte bara lite på han så han inte ska frysa allt för mycket och så ska jag ha täcke på han när vi är ute om det är kallt och blåser. Längtar till våren/sommaren när man kan klippa ner han helt blir lättare då för då slipper man kamma och hålla på. Bara ta fram saxen så fort blir illa.
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa om barns sömn. Jätteintressant faktiskt.

Beach 2008!

Funderar på om jag ska ställa mej på crosstrainern en stund.. Vore ju inge fel att gå ner några kilo till sommarn så att jag kan visa mej ute. Men det är så jävla tråkigt att stå där bara så jag blir aldrig motiverad. Men men det är väl inte så mycket att göra åt. Men nu måste jag iallafall skärpa mej med allt. Måste äta bättrwe och röra mer på mej! Nej nu ska jag gå. Måste träna lite innan jag kommer på andra tankar.
ciao

Äntligen!!

Var på IKEA förut och köpte våra efterlängtade sängbord. Har letat efterdom i över en månad säkert två tillochmed. Varje gång vi har vart där så har dom vart slut även om det har stått på hemsidan att dom finns. Så nu står dom uppskruvade och klara brevid sängen. Gött!! Fan jag såg att vi skulle behöva byta ut bordlamporna som vi har som ska stå på sängborden för borden var ganska höga och lamporna är också ganska höga så jag misstänker att det kommer se rätt dumt ut. Skulle nog vara snyggare med ett par lägre som är lite tjockare och lite större skärm på. Köpte bord och stolar till Nova oxå och hon blev jätteglad över det och var med och skruvade ihop. Så duktig är hon. Hon är min lilla hjälpreda hon hjälper mej att stoppa i tvätten i tvättmaskinen och sen startar den samma med disken hon hjälper till att plocka i och ur och att starta den =). Fast förut var hon mindre duktig. Hon råkade riva ner ett nagellack i badrummet så det gick sönder och blev en fin fläck på golvet. Hunden råkade oxå vara i vägen så han fick lite ljuslila slingor. Tur att han har så lång päls så att de inte syns så väl när man klipper han. Nu ska vi gå och sova.
God natt och sov så gott =D

Letar!

Sitter och kikar efter möbler till Novas rum. Vill ha bord och stolar. Funderar på att köpa från IKEA. Men det känns som alla har sånna möbler nu. Vore kul med nått lite annorlunda men jag hittar inget. Ett annan alternativ är ju att köpa några i trä och måla om dom så kan Jimmy måla nått motiv på dom: men om jag känner oss rätt så kommer dom aldrig bli målade i såfall. Ocj jag har ingenstans att måla nu heller. Har ingen lust att vara inne och göra det eftersom jag kommer säkert lyckas kleta massa färg överallt. Ute går det ju heller inte va. Det är ju massa snö så då blir det ju förstört. Suck! Vad svårt det ska vara. Finns så litet utbud ju.

Första...

inlägget detta året! Tjohoo! Var hemma igår och firade nyår med min familj och så var David, Linda, Dennis och Micke här oxå. Vi åt god mat och hade jätte trevligt. Till förätt gjorde vi rostade bröd med skagenröra till varmrätt blev det oxfile, hasselbackspotatis, dragonsås och sallad till efterrätt åt vi kladdkaka, hallon, vaniljglass och grädde. Helt sjuk gott var det. Bästa jag har ätit på länge faktiskt! Sen efter vi hade ätit spelade vi pictionary och snackade massa skit. Älskar pictionary så himla kul å spela det. Var en ganska lugn kväll men den var helt ok. Tycker det är mycket roligare att typ bara vara några stycken och äta nån mat och bara umgås än att gå ut på krogen tex.
Är så jävla trött idag så det blir nog sängen snart hoppas jag. Har lite småont ihuvet. Vi gick nog inte och la oss förrän vid tre inatt. Så det har inte blivit så mycket sömn för oss.
2007 har iallafall vart ett helt sjukt bra år. Var lite kämpigt i början men sen har det bara blivit bättre och bättre. Han vart super lycklig större delen av året. Och som det ser ut nu så kommer 2008 bara att bli bättre än då. Är så tacksam för det jag har och jag älskar min familj och allt annat mitt över allt annat. Kunde inte haft det bättre.
Gott Nytt År på et alla!!

RSS 2.0