Tattoobåååt

Så, nu har jag betalat räkningarna och Tattoobåten. Skönt att ha det avklarat i tid för en gångs skull. Har varit en relativt lugnt dag. har passat Theo för mamma skulle på nån kurs på jobbet så fertsom han är ledig från fritids denna veckan fick han vara här. Försökte börja städa lite på övervåningen hann damma två rum sen var jag tvungen att laga mat sen ut med Tyson och när vi kom hem igen var jag tvungen att fixa välling och lägga Nova typ och nu ahr jag tappat lusten totalt. Känns så meningslöst när det bara tar några minuter så syns det inte att man har städat. Jag hinner inte ens städa klart förrän det är rörigt igen hehe. Nova är med och river ut.

Dagis/tandläkare

happ. Nu var det ett tag sen igen då. Som vanligt. Jag är nog en periodareibland så bara sprutar jag ur mej och ibland kommer dte inget alls. Har inte haft varken tid, ork eller lust. Men jag får väl göra ett nytt försök. Har varit en lite tung vecka nu. Nova ska börja på dagis på måndag. Dey har jag lite blandade känslor inför. Jag tror att det kommer bli jättebra. Men det har kännt så avlägset så jag blev så förvånad när jag såg att det var ju nu på måndag så jag har inte kunant förbereda mej mentalt på det. Men det blir nog bra.
Var hos tandläkaren imorse och fick besked om att jag måste operera bort mina visdomständer som sitter i underkäken. Inte kul alls så om en månad ryker dom. Shit ganska jobbigt tycker jag. Men jag skulle få lungande så det kanske gör det lite bättre. Men det känns jävligt jobbigt ändå. Usch jag vill verkligen inte. Nu började greys anatomi så nu ska jag fukka off!
ha det

Energi!!!!!

var ute med Nova i en och en halv - två timmar på eftermiddagen också. Vi gick till den stora lekparken som ligger nere i villaområdet. Den är jätte bra för det finns små hus och rutchkanor för små minisar som Nova också. Den hade en höna staty som blev Novas nya bästis. Hon gick och kramade den och pussade på den. Sen på hem vägen träffade vi Tysons shih tzu kompis så då fick han busa av sej lite han med. Det har vart mycket för han idag för en lite promenad på för middagen och massa bus med Hera sen en långpromenad och bus med shihtzun. Vill gå ut och gå nu igen. Jag har massa energi nu det bara kryper i kroppen på mej. Huvudvärken och tröttheten gick över så jag har hunnit med att städa på övervåningen och tillochmed duschat blommorna där uppe. Inte dåligt det.

Utgång!

Nu har vi sovit lite. Funderar på om vi skulle ta och gå ut en sväng igen. Det är ju så varmt och skönt ute. Det enda problemet är att jag har fortfarande ont i huvudet. Ingen fara än så länge men det är inte så kul om det blir värre. Vill inte ha migrän. Kanske skulle ta ett bad senare. Det brukar också hjälpa. Sömnen hjälpte ju inte så mycket iallafall. Är bara tröttare nu och har fortfarande ont. Nej nu blir det utgång med Nova och Tyson

Görgött!

Shit vilket gött väder det är ute. Jag , Nova, Roza och Damain och vovvarna var ute och gick lite och stannade till i en lekpark efter vägen och lekte lite nu på förmiddagen. Sen gick vi hem hit och lekte lite till på baksidan. Var ute i ca en och en halv timme. Det är ju så varmt och skönt. Jag behöver en ny jacka nu som är lite tunnare. Blev ju jättevarmt i min parkas som jag har nu. Ska gå ut sen på eftermiddagen också tänkte jag. Men nu ska jag vila lite medans Nova sover för jag har ganska ont i huvudet och nacken. Hoppas det försvinner om jag vilar.

Funkar inte

Funderar helt ärligt på att gå och lägga mej inom det närmaste. Är så himla trött. Och det skadar ju inmte att gå och lägga sej tidigt för en gångs skull. Hade ju varit ganska skönt att vakna imorgon och vara någorlunda utvilad. Då skulle jag ju orka med mer och hinna med mer imorgon. Jag kanske skulle försöka sikta in mej på det. Fast jag vet ju hur det brukar sluta. Ja ja det märks väl. Blev inget pictionary idag. Det hade nog inte gått så bra för jag är trött och min hjärna fungerar inte så bra då. Nu ska jag spela lite spel på nätet.
Ha det!

Eller inte?

Nu har vi varit hemma hos mamma. Skitgod pizza var det. Hon gjorde två olika en vegetarisk och en med kött båda var lika goda. Har precis lagt barnen och nu kollar vi på Miami ink. Är lite sugen på att spela pictionary. Kanske skulle försöka ringa hit D sen och höra om han vill vara med. För vi är ju bara tre här och man måste vara minst fyra. Skulle vara kul att spela i samma lag som Jimmy för en gångs skull och se hur det går. Vi borde ju tänka lite i samma banor efter nästan fyra år tillsammans. Eller inte..

Första halvan

Happ då var första halvan av dagen avklarad. Men vi har fortfarande inte städat. Vi bråkade istället om vem som skulle göra vad och varför så vi tröttnade och sket i det istället. Vi ska snart åka hem till min mamma och fika lite ocj så skulle hon bju på hemgjort pizza. Aldrig fel med bjudmat. Slipper jag tänka på middagen idag iallafall. Jimmy ska bara åka ner till studion och hämta sin bil sen åker vi.

Vill inte

Känner mej helt seg idag. Är såååå trött. Var lite tätt i näsan imorse när jag vaknade också. Fan. Jag vill inte bli sjuk. Jag hatart. Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart nu. Kanske piggnar till lite efter det. Jag har inte tid att vara trött idag. Det är alldeles för många måsten för det. Vet inte hur vi ska hinna riktigt. Vet inte vart vi ska börja heller. Haha. Men det blir nog bra tillslut. Längtar till våren och sommaren. Vi ska göra iordning på baksidan då. Ser ganska förjävligt ut där med. Men nu är kaffet klart.
häjpårrä

Oj

Oj vad kul vi har haft nu på kvällskvisten. Vi har spelat pictionary. Skitkul var det! Jag och Micke mot Jimmy och Dennis. Första rundan vann jag och Micke andra omgången vann Jimmy och Dennis. Inte ofta jag vinner men vi var synkade som fan första omgången sen blev jag så trött så min hjärna funkade inte så bra längre. Men jäklar va kul det var. Har jag precis varit ute sista rundan med Tyson och nu kallar sängen på mej. Är så himla trött så jag kommer somna direkt tror jag. Imorrn väntar väl massa städ antar jag eftersom det inte blev gjort idag. Skulle vilja åka till mamma och till toys r us också. Har ju lovat mamma att Micke skulle fixa deras dator och Nova skulle behöva lite nya leksaker typ en dockvagn osv.. Nej dags för sängen nu. Ha det bra och sov gott.
God natt!

Mätt!

Nu har vi ätit mat. Är så mätt så det känns som jag kan rulla fram nu. Trött blev jag också. Tur att det är kaffe på g. Det blev hamburgare, vanliga smörgåsar som jag stekte lite, gurka, tomat, sallad, röd lök och klyftpotatis. Skitgott var det. Det är ju lördag då ska det vara sån mat tycker jag. Usch vad trött jag blev. Skulle nog kunna gå och lägga mej för natten nu. Fast jag skulle vilja komma ut på en liten prommenad innan. Nu blir det kaffe så kanske jag vaknar till lite.
Hejpårrä

The kids!

Snart matdags. Har fortfarnade inte kommit någon vart med städandet. Kanske hinns med efter maten. Vi har iallafall varit ute med kidsen en sväng och handla lite mat. Ganska tråkig dag men ändå inte. Alldeles för mycket att göra. Funderar på om vi kanske skulle hyra en film och ha lite mys ikväll eller nått sånt. Jag är sugen på fruktsallad men jag glömde köpa frukt till det.

Vart?

Så nu är förråden rensade och klara. Bara här inne kvar nu. Ser ganska så förjävligt ut. Dom har ju gått in och ut med skor så det ligger massa grus och jord på golvet. Så vi måste verkligen städa här. Har ingen lust egentligen för det kommer bara ta fem minuter innan det inte syns att vi har städat. Jag tänkte att jag skulle ha gått ut med Tyson förut medan Nova sov. Men hon sov bara en halvtimme typ så jag hann inte. Happ, vad ska man göra nu då? Eller vart ska man börja kanske man skulle säga.....

Lättast så!

Gomorron! Blir nog ganska så fullt ös idag. Har hunnit med frukost klä på Nova och varit ute lite. Vi gick ut för att städa förrådet på baksidan så vi tog med Nova ut och tänkte att det blir lättast så. Men hon bara rymde hela tiden och sen blev hon gnällig så då gick jag och hon in istället. Vi gjorde ju inte så mycket nytta ändå. Så nu står Jimmy där ute själv och grejjar. Men jag tror han klarar det. Han är duktig på att organisera. Sen ska vi köra iväg lite skräp till i2. Hade varit kul att åka till mamma också men det kanske vi kan göra imorrn annars. Nu ska jag gå och ta Nova som tydligen sitter "esast" =fast.

För länge sen!

Oj vad klockan tickade på. Det är ju typ läggdax för länge sen. Jag skulle ju gå och lägga mej tidigt idag. Trodde klockan vad ca 22.00 bara. Inte konstigt att jag är helt sjukt trött då. Ska bara springa ut med vovven och fixa täcke och kudde till Micke. Imorrn tror jag vi skulle rensa förrådet och löra iväg med massa skit till tippen. Kan behövas. Det går knappt att gå in i våra förråd. Men det ska bli kul, när det är klart iallafall. Hatar när det är alldeles oorganiserat och så att man måste klättra och slå halvt ihjäl sej för att nå någonting. Just det sängen var det ja. Fan kom på att jag har tvätt i torktumlaren som måste gå klart först. Suck!

Förhoppningsvis!

Nu har jag skickat efter kläder från H&M. Köpte regnkläder och två t-shirtar till Nova. Köpte dubbla regnkläder ett par som hon kan ha hemma och ett par som hon kan ha på dagis så slipper man hålla på och ta med det fram och tillbaka. Blir nog bra. Har även hunnit med att lägga barnen så nu ligger dom förhoppningsvis och sover. Funderar på vad jag ska göra nu. Skulle gått bort till R egentligen men hon satt och såg på film med nån kompis. Så det blev inget med det. Känns som det inte blir så mycket gjort om det är film på tvn och sen vill jag inte störa heller. Kanske skulle hjälpa Jimmy och Micke att skruva lite säng eller nått.

Fullt upp!

Nu har mamma och Theo varit här och hälsat på och åkt hem. Ronja kom också för en stund sen. Fullt upp idag. Men det är bara skönt. Kul att ha nått att göra ibland. Det börjar faktisk bli lite segt att bata gå hemma på dagarna. Tur att det inte är så långt kvar tills Nova ska börja på dagis. Nu sitter jag och väntar på att Jimmy och Micke ska komma hem och om en liten stund ska jag lägga Nova och efter det ska jag knalla bort till Roza. Nu ska jag gå och vika tvätt och stoppa in ny tvätt i torktumlaren och sen köra en maskin till.

Ner två.

Yes! Jag har gått ner två kilo till =D. Ännu ett framsteg. Tråkigt att jag och R tjockade oss så igår då och att jag tjockade mej med bullar förut. Men men man måste väl få göra det ibland annars är det ju inge kul. Väntar på att mamma och Theo ska komma hit nu. Dom skulle bara lämna av min andra lillebror, sen till bibblan och sen skulle dom komma hit. Nu måste jag gå och sätta igång med pannkakorna så Nova får middag nån gång...

I väntan på kaffe..

Sitter och väntar på lite kaffe. Mormor och morfar kom hit med bullar så vi ska fika lite. Sen ska jag städa lite och steka pannkakor. Sen kommer Ronja tror jag och senare ikväll efter att Nova har somnat ska jag sticka iväg till Roza en sväng och fixa lite hemside grejjer. Vill att tiden ska gå så att vi kan komma igång snart. Längtar så. Borde fixa lite marknadsföring osv men vet inte riktigt hur eller vart. Nu är kaffet klart. Fika!!

Fortfarande lite sjuk

Nova har fortfarande lite feber fast hon är ganska så pigg ändå. Skulle behöva städa här egentligen för det ser verkligen ut som nån har släppt en bomb eller nått och det är bland det värsta jag vet när det är så där jättestökigt. Men jag är så himla trött så jag vet inte om jag orkar. Började lite smått med att städa förut men jag fastnade här vid datorn istället. Tänkte kika runtpå lite sidor och shoppa lite kläder till Nova.

Planering och sjukt barn!

Roza var här nyss och det var meningen att vi skulle sitta och spåna lite ideer och planera lite. Men vi satt mest och tjockade oss men chips cola och choklad och pratade om allt annat. Vi frågade iallafall Micke vad han behövde veta för att fixa en hemsida åt oss. Så jag ska gå till R imorrn och skissa lite på hur det ska se ut och vad som ska finnas med osv. Måste sätta mej ner och fixa ihop lite olika modeller och fota som vi ska ha med på sidan. Det ska bli så kul.
Från det ena till det andra. Nova var lite sjuk idag. Hon hade feber på eftermiddagen/kvällen. Vet inte vad det beror på för hon är ju inte förkyld eller nått sånt. Det var mormor som märkte det när hon passade henne. Hon har varit pigg och så fram tills vi skulle äta middag. Då hade hon ingen matlust och var jättegnällig och vid sju ungefär höll hon på att somna i soffan så då var det bara att gå och lägga henne. Hoppas inte det är något allvarligt bara, men det är det nog inte.

Shoppat!

Har varit på stan en sväng idag och shoppat skor och gummistövlar till Nova. Skulle ha köpt galonbyxor också men jag hann inte så jag får skicka efter från internet istället. Mycket enklare egentligen. Medans jag var på stan så var mormor här och passade Nova. Det är mycket enklare så och så går det väldigt mycket fortare. Nu sitter jag och väntar på arr Roza ska komma. Vi ska planera lite om våran kommande buissnies. Ska bli kul att se hur det går. Bra hoppas jag iallafall.

Happy Valetines Day!

Har precis tagit en alla hjärtans dag fika med Jimmy, Micke och Dennis. Inga fel det. Funderr på att gå och lägga mej. Är så jävla trött. Borde ju passa på nu när Nova sover. Vill gå ute sen också. Lika underbart väder som igår ju. Då måste man ju nästan passa på. Det är ju som vår ute nu. Lovely!!
ha en bra alla hjärtans dag alla ni där ute.

Massor av hundar

Har precis kommit in. Har vart ute på en promenix med Dennis och Tyson. Träffade grannen och deras hund och fastnade lite med dom. Världens goaste och sötaste hund har dom. Kul för Tyson att få busa av sej lite innan läggdax. Tror han är lite trött nu. Det har varit mycket för han idag. På förmiddanen träffade vi en liten dvärgpudel som han brottades med sen kom Hera hit och passade han lite medans jag, Nova, Roza och Damain gick till öppna förskolan som tydligen var stängd för gott och nu träffade vi grannlabradoren. Tror han var trött på prommenaden för han gick jättefint och fot hela tiden nästan, utan att jag behövde säga till han. Nu tickar klockan på och jag måste sova.

Förändring redan nu?

Verkar som det blir lite förändring redan nu. R kom på värsta bra iden förut. Får väl se om alla andra tycker det också. Men det är ju ingen man kan förlora sådär jättemycket på heller utan mest för skojs skull. Vi tänkte stara en liten hobbyverksamhet. Tänker inte skriva vad utan det tar vi sen när iden skrider till verk. Men jag vill börja redan nu, helst för en månad sen. Jaja blir nog bra snart men jag ser fram mot det som fan iallafall.

Förändring!

Känns som jag behöver lite förändrig. Börjar bli lite tråkigt med samma samma samma. Vill nog ha lite förändring på alla sätt och vis. Nu är det ju inte länge kvar till Nova börjar på dagis. Då måste jag söka jobb. Tror det kommer bli lite bättre då men nya rutiner och jag får komma ut och träffa lite folk och Nova får träffa andra barn på dagis. Tror det blir bra på alla sätt och vis faktiskt. Hoppas det iallafall. Jag tror att mycket kommer styras upp nu inom en snar framtid. Känns som att 2008 kan bli ett bra år. Det har ju börjar ganska bra iallafall.

Fullt upp!

Back again! Tror jag är en periodare vissa perioder skriver jag mycket och ibland inte alls. Fast nu på sista tiden har det vart ganska mycket att göra så jag har inte hunnit. Vi var på nöjes i lördags med min bror och hans tjej m.m skitkul var det. Det var ju ganska länge sen jag var ute och länge sen jag träffade bror. I söndags var det mest slappt och segt av försåliga skäl. Igår var jag och Micke och handlade grejjer och byggde en säng till honom. Det blev skit bra. Vi satte för springorna i trappen men masonitskivor som jag klädde i brunt tyg. Skitsnyggt det blev olika nyanser av brunt eftersom trappen är lackad i en brun färg och mattan i trappen är ljusbrun. Sen bygge vi en säng under trappen till han. Det blev hur mysigt som helst. Funkar även om han inte ska vara här. Blir en myshärna/gästplats. Vi ska bara förstärka benen på sängen sen kan vi börja inreda där. Ska bli kul att se när det blir klart.

Ganska så spikat!

Nu är det ganska spikat att det blir utgång på lördag med min bror och hans flickvän. Ska bli riktigt skoj faktiskt. Har aldrig varit ute med dom förut så. Nova ska sova hos mamma. Men jag tror det blir ganska lugnt för min del ändå för hon skulle komma hem med henne innan lunch på söndag. För min lillebror Theo skulle på simning. Ska bli kul att komma ut. Kommer inte ihåg när jag var ute sist. det var nog i höstas nån gång. Om man inte räknar med småkvällar. Träffade en bekant med barn förut. Vi gick till lekparken och lekte och gungade lite sen följde dom med hem en sväng. Var kul och barnen lekte riktigt bra faktiskt. Var inte alls mycket gnäll. Var och postade dagispapprena samtidigt också. Så nu är det väl ganska klart med det också hoppas jag. Fick även reda på att min bvcsköterska ska gå i pension. Lite tråkigt tycker jag. Jag gillar henne skarpt. Min mamma hade henne till mej och min lillebror när vi var små. Funderar på att gå dit och ge nån blomma eller nått nån dag för hon skulle sluta ganska snart tror jag.

Vad ska man säga?

Ny dag igen. Vet inte vad jag ska säga om går dagen. Ble nu något besviken och arg. Men men orkar inte ta det nu. Blir inget bra då tror jag. Men som sagt ny dag nya bekymmer. Eller ja några bekymmer har jag ju egentligen inte. Känns som det kommer bli en bra dag. Är på bra humör och det är fint väder ute. Tänka jag skulle gå ut med busan sen när hon vaknar. Måste gå till pressbyrån och köpa frimärken och sen posta ett brev. Fick ju plats på dagis igår så jag måste skicka iväg att jag vill ha den platsen.
Har städat hela förmiddagen dammat, dammsugit och torkat alla golven här nere och städat toan. Tror jag börjar få vårkänslor. Gött. Längtar till våren och sommaren som fan nu. Ska bli så kul. Vore ju kul om man kunde komma iväg på någon liten semester. Men jag har ingen lust att åka någonstans som ligger jätte långt borta. Nova hatar verkligen att åka bil hon skriker bara man åker till bergvik för att handla. Vore kul att komma upp till Dalarna och bo i stugan. Och hälsa på släkten, då tror jag dom skulle bli glada. Vill hälsa på Jennie och hennes monster också. Fan vad jag saknar Jennie ibland asså. Dumma som måste bo så långt bort. Hon är verkligen den bästa vännen jag har haft tror jag. Finns nog inte många som kommer upp i hennes klass.
Nu kallar duschen!

Respektlöst jävla folk!!

Fy fan vad irriterad jag blir folk när man har planerat saker och så bara skiter dom i det. När man har planerat en sak och så skiter dom i det precis när det ska ske för att nått "roligare kom upp". Respektlöst tycker jag! Ganska lågt. Jaja är inte jag så viktig är inte du heller det. Jag tänker inte slösa min tid iallafall! Så det så.

Tredje mars

Ska snart gå och göra mej iordning sen ska vi gå till öppna förskolan med Roza och Damian bara Nova har vaknat. Fick papper från dagis idag med. Tredje mars ska hon börja. Ska bli skönt faktiskt jag ser att hon behöver det för hon behöver få träffa andra barn mer än vad hon gör nu. Det ska bli skönt för mej själv också att få lite egen tid och jag vill faktiskt börja jobba för jag känner att jag behöver också komma ut och träffa lite folk. Så det blir nog bra på alla sätt och vis tror jag. Vet inte riktigt vad jag vill göra men det spelar inte så stor roll bara man har bra arbetskamrater. Jag vill iallafall ha något på deltid där jag inte slutar allt för sent. Mamma skulle komma hit och hjälpa mej att fylla i papprena som jag ska skicka in sen också. Har fyllt i det mesta men det är mycket jag inte vet vad jag ska svara för jag har ju ingen inkomst nu och jag har ingen aning om vad jag kommer få sen heller eftersom jag inte har något jobb och jag vet inte hur mycket jag kommer få som arbetslös eller vart jag kommer få det ifrån. Har aldrig varit arbetslös tidigare. Men det känns som saker och ting i mitt liv börjar ordna upp sej lite nu. Jag ska inte ropa hej än för då går det säkert åt helvete med allt.

Fettisdagen!

Fan det blev verkligen fettisdagen idg. Dom hade köpt semlor i studion förut som vi åt. Och eftersom jag kom hem så sent så hann jag inte handla någon mat och då kunde jag ju inte laga nån mat heller såklart. Så nu är Jimmy på väg hem och skulle köpa med kebabtallrik till sej och Micke och en hamburgertallrik till mej. Fast jag mår lite illa egentligen och jag är inte sugen på sån mat heller. Det är faktiskt inte så gott egentligen jag känner mej så fet efter sån mat. Men men jag åt iallafall en bra frukost och till lunch åt jag sallad. Så det får väl gå ändå.
Nu tillbaka till I huvudet på Gynning =)

Förvånad!

Jag skrivde ett inlägg för ca en timme sen eller nått sånt och när jag näsatn va färdig så kom Nova och raderade hea skiten. Tack för den. Jaja det var väl inte hela världen iochförsig. Vi har iallafall varit i studion idag hela eftermiddagen. Nova hade jätteroligt och flörtade vilt med alla i lokalen. Hon hade med sej sina teletubbies och en docka som hon gick och "tappade" och varje gång hon tappade den sa hon oj och såg jätteförvånad ut. Sen "ramlade" hon ett par gånger också. Allt för att showa. Hon är så himla härlig min lilla tjej. Alldeles underbar är hon. Tycker jag iallafall! Usch jag är så trött så jag orkar inte tänka. Ska gå och höra när Jimmy slutar nu och se om han har lust att köpa med lite mat till mej.
Hörs

Mer på höger

Blev inget sova för min del. Men jag har gjort mej iordning iallafall. Så nu väntar jag bara på att Nova ska vakna sen ska jag byta kläder på henne och sen sticker vi. När jag stog och smikade mej och plattade håret förut upptäckte jag att frisören har klippt fel ännu mer. Fattar inte vad hon har gjort. Helt ojämnt är det. Hon har klippt upp mer på höger sida än på vänster. Och klippt luggen jättekonstig alldeles hackig är den. Ska aldrig mer gå dit och klippa mej. Nu låter det uppifrån så nu tror jag Nova är vaken. Är hon inte det så blir det kaffe! Är seg men inte trött så jag behöver nog lite kaffe för att fngera normalare hehe.

Ilandsproblem

Har precis ätit lunch och lagt Nova. Vi ska ¨ka ner till studion sen och hälsa på Jimmy lite. Ska nog snart gå och lägga mej lite jag med. Är nog lite trött om jag känner efter hehe. Fast jag funderar på om jag ska göra mej iordning innan jag lägger mej eller efter. Smidigast vore ju innan men det smartaste vore ju om jag gjorde det efter. Vilka ilandsproblem jag har. Ska iallafall bli skönt att komma ut lite och träffa lite folk. Vi ska ner och fika på lite semlor tänkte vi. Inga fel det. Nej, nu måste jag passa på och få nått gjort innan Nova vaknar igen.

Inspiration!

Åh vad jag längtar till sommaren. Har precis kollat på mannen som talar med hundar och jag blir lika inspirerad varje gång. Min dröm har alltid varit att ha en hund som går att ha lös överallt. Att ha jättebra pli på den. Fast det kan jag ju inte påstå att jag har på Tyson. Lite pli har jag på han men jag skulle nog inte kunna ha han lös om det kom en hund. Då skulle han nog sticka direkt. Han är jätteduktig när vi är ute och har koppel. Han har aldrig gjort ut fall mot någon eller något. Han drar aldrig i koppler eller så. och inomhus och på baksidan lyssnar han jättebra. Men där kommer det ju aldrig några hundar så jag vet inte hur han skulle reagera. Jag vet att han skulle aldrig göra någon annan hund något men jag litar ju inte på alla andra hundar som bor. Typ 90% av dom är knäppa nästan. Iallafall... Det vore så skönt med sommar. För då är det ljusare ute och ingen snö/is och då skulle jag kunna gå ut på kvällarna och träna med han efter att Jimmy har slutat jobba. För ska jag träna han vill jag göra det själv utan att behöva ha koll på Nova. Den enda tiden jag har utan barn är ju efter att Jimmy har kommit hem på kvällen vid typ 21.00-21.30 nån gång och då är det jättemörkt ute. Då ser man ju inte lika bra om det kommer någon och så är det väl inte så himla säkert att gå ut själv här på kvällarna. Men men. Det är ju inte såå jättelångt kvar nu. Bara några månader som tur är!!

Dramaqueen!!

Det har varit en mycket bättre dag idag. Usch gårdagen sög verkligen. Var lite trögt imorse men sen blev det bättre. Var ute lite efter att Nova hade sovit. Gick ut och gick lite med Nova promenaden som annars brukar ta ca 10 min tog en och en halv timme idag haha. Nova gick själv hela vägen och vi stannade lite och kollade på elefanterna och gungade lite. Tror Nova kommer bli pedant när hon blir stor. Vi hittade lite lös snö på gångvägen och då var hon tvungen att vifta bort allt innan vi kunde gå vidare. Lite senare hittade hon skräp som var fastfrusen under isen. Vilka problem hon fick då för det gick ju inte att få bort haha. Hon är rolig hon min lilla gumma. Hon har varit så himla gosig idag. Massa kramar och puusar har jag fått. Helt underbart är det! Var bara nu på kvällen när hon skulle sova som det var skrik och panik. Men det evrkar som hon har somnat nu. Tror jag måste börja vara lite hårdare mot henne nu. Tror hon testar mej för fullt. När ska man börja säga ifrån till barnen? Hon är ganska trotsig nu. Börjar skrika och kasta sej i backen om man säger till henne. Värsta dramaqueen är hon.
Nu ska jag gå och se klart på mannen som talar med hundar.
Ha det bra så länge.

Hoppas!

Happ. Då var denna helgen snart över oxå. Har precis lagt Nova. Hennes rutiner har blivit helknas av någon konstig anledning. Har inte hänt så mycket underhelgen iallafall. Har ju snöat en hel del så ingen av oss hade nån lust att hitta på något. Gjorde ett litet halvhjärtat försök att gå ut och åka lite pulka med barnen för men det var så slaskigt ute så det var ingen ide. Gick hem ganska direkt nästan. Väntar på att Jimmy ska komma hem snart iallafall. Han är i studion och steriliserar lite. Sen blir det förhoppningsvis sängen. Är på så himla dåligt humör så jag vill bara gå och gräva ner mej eller nått. Egentligen vill jag åka nånstans och bara få vara för mej själv en stund. Men vart skulle det vara? Jaja ny dag imorgon hoppas den blir bättre!

RSS 2.0