Släppt

Gött, nu har värken äntligen släppt! Helt underbart det. Har nyss vart och lämnat Nova på dagis och nu väntar jag på att Micke ska bli klar så vi kan åka och jobba snart. Fick Novas foton från dagis idag så jag ska fylla i och beställa. Har längtat som fan på det här. Kul att dom kommer snart.
Nu blire jobba!

Tatuerade idag =)

Har haft massa huvudvärk igår och idag. Är så spänd i axlar och nacke. Tror det kan bero på det. Tror det är för att det är så kallt ute så jag spänner mej för jag fryser så hela tiden. Var ute nyss och då kom det lite snö. Usch, jag hatar vintern. Vill ha sommar året om!

Tatuerade Dennis idag på jobbet. Blev väl helt ok för att vara min andra tatuering ever. Jag är helt värdelös på att måla så jag är nog rätt nöjd ändå trots allt.

tatuering

Ont i huvudet

Vaknade med huvudvärk idag igen!! Har haft ont huvudet jätteofta nu på senaste tiden. Men jag är så himla stel i nacken och ryggen så jag tror det kan bero på det. Roligt är det inte iallafall.. Nu ska jag gå och knapra huvudvärkstabletter. Ha en bra dag.

Nätshoppa

Har precis gjort mej iordning för idag och nu sitter jag här med en kopp kaffe. Ska beställa lite kläder från H&M till Nova. Hon måste han nya täckbyxor och en vinterjacka. Var på bergvik och kollade i helgen men dom hade jättedåligt med kläder så jag får kolla på nätet istället. Då kommer det ju hem direkt också. Tycker det är skitsmidigt att shoppa nätet. Då slipper man trängas i butiker och långa köer. Enda nackdelen är väl att det är så enkelt så det kan dra iväg snabbt och så får man värsta räkningen sen. Men än så länge har det gått bra iaf.

Dä blir nog bra

Jag tror att det kommer bli ganska så mysigt ändå på Novas rum. Får väl helt enkelt ta tjuren vid hornen och rensa leksaker ändå. Verkar inte som jag har så mycket annat att välja på. Funderar på att beställa krokar och sätta upp på hyllan så kan man hänga lite sker där på också.
Roza och Damian var här förut och käkade tacos och och D lekte lit emed Nova. Dom hade skitkul tillsammans och sprang och jagade varndra och härjade som bara den. Det brukar alltid sluta med bråk annars men nu hade dom verkligen skitkul.
Nu ska jag nog gå upp och fortsätta röjja på Novas rum lite.

Möblerar om

Vi håller på och möblerar om lite på Novas rum för att hon skulle få mer plats och för att det ska bli lättare att städa. Men det enda jag kommer fram till är att hon har alldeles för mycket saker! Skulle behöva ta ett ordentligt rens där uppe tror jag. Hon har ju massvis med saker som hon inte använder egentligen. Men om jag ska rensa där så måste jag rensa i förrådet också för där går det snart inte in så mycket mer saker och jag vill ju inte slänga/ge bort/sälja Novas saker heller. Vilket dilemma! Nova tycker iallafall att det är kul. Vi plockar in och hon plockar ut igen så det här kan vi nog hålla på med i en evighet. Men snart måste vi göra oss iordning och gå till jobb och dagis.
Kanske hörs sen ha det =)

Inte lätt

Har inte hunnit skriva så mycket under helgen. Det är inte lätt att komma åt datorn här inte. Är det inte Nova som sitter framför youtube så är det Micke som sitter och glor på alla serier som finns typ. Men nu är Nova i badet och Micke sover så då är det väl bäst att passa på.
Helgen har iallafall varit hur lugn som helst. Har nog inte gjort så mycket alls. Skulle ju ha varit ut i lördags men jag orkade inte. Ångrar det på ett sätt men ändå var det skönt att vakna upp igår och må bra. Kommer väl fler tillfällen antar jag.
Sitter och väntar på att barnen ska bada klart sen ska jag också duscha och göra mej iordning. Sen lämna Nova på dagis och åka och jobba. Nu ska jag nog glo rumt lite på nätet en sväng och dricka upp mitt kaffe.
Ha en bra dag.
Kankse hörs sen

Hoppsan!

Wooops! Glömde visst uppdatera igår. Får väl ta en snabbis nu istället då. Ska nog inte bli långvarig, är så trött och så har jag ätit alldels för mycket godis så jag mår illa. Usch och blä!! Den här dagen har bara rusat iväg. Har försökt att städa lite halvhjärtat men jag har typ inte kommit någonvart alls så jag har en heel del att ta igen imorrn. Har varit ute med grannarna hela dagen och shoppat lite här och där bla storhandlat och köpt ny overall till Nova. Skulle köpt nya termobrallor till henne också men jag hittade inga som var både bra och snygga så jag får leta lite till.
Imorrn väntar städning som sagt. Min lilla stora vove har vart dålig i magen och råkat göra lite olyckor lite här och där så det blir sanering på schemat imorrn. Skulle behöva rensa ungarnas rum också men det lär ju ta veckor att göra det hahah. Dom har så mycket skit så det finns inte typ.
Nu hade jag nog inge mer att säga. Mår så jäkla illa uäk!

Sorry!

Sorry att jag inte har uppdaterat på länge. Har inte haft nått at skriva typ och plus att ja inte har orkat. Hinner inte skriva så mkt för jag ska snart åka och jobba lite. Men men. Tror inte det har hänt så spec mkt ändå. Kanske slänger in ett inlägg senare ikväll.

Ha en bra dag!!

RSS 2.0