Ge mej ork!

Usch vad det är drygt att må såhär. Vill ju göra en massa saker. Vill ut på en lååång promenad med hundarna, behöver verkligen städa och plocka iordning, tvätta m.m. Men jag orkar inte ett skit. Har nyss smällt i mej lite ibumetin och nu tänkte jag ställa mej i duschen en liten stund och se om jag piggnar till lite. Duscha är verkligen det bästa som finns när man mår lite dåligt. Jaja jag är nog bättre om ett par dagar bar

Förkyld

Tillbaka på jobbet igen då, efter en ledig vecka. känner mej helt död. Har blivit ännu mer förkyld under natten och det gör ont i ansiktet på mej. Är så himla trött och seg. Vill bara hem och sova egentligen. Men det är lugnare här än hemma så de är lika bra att stanna. Har massor att göra så jag har inte tid att åka hem heller. Suck hoppas dagen går fort!

Otroligt!

Skönt, nu är mannen hemma igen just nu sitter han uppe i badet med Nova. Jag har precis vart ute på en liten promenad med hundarna och lämnat Robbans godis som hanglömde på vårat biltak på väg hem från mässan. Helt otroligt att det låg kvar hela vägen från hammarö och hit. Nu funderar jag på att träna lite med hundarna. Sen blir det mys med älsk som äntligen är hemma!

Snart är allt i sin ordning igen

Nu har vi vart iväg på husdjursmässan. Jag tyckte den var väldigt dålig i år. Fanns jättelite djur bara massa annat. Men jag såg vääärldens gulligaste mastiff. Åh jag blev helt kär! Hittade lite hästar också så Nova fick rida lite ponnyridning. Men hon verkade inte gilla det så mkt så hon hoppade av halvvägs. Sen när vi kom hem blev vi bortbjudna till grannen på mat. Inte dumt alls. Nu har vi ganska nyss kommit hem och hundarna kom för en liten stund sen så nu är det bara mannen som fattas men han kommer om en halv timme lite drygt.

Grattis lilla bus!

Jag kom ju på nu att idag fyller ju lilleman Ior ett år. Då måste jag ju hitta nått kul till han på mässan sen ju!

Fullspäckat schema

Oj vilken dag det var igår. Fullt upp hela dagen. Vi var på i2 matren först. Köpte mej nya strumpor. Det är ett måste på marten haha. Det är ju så billigt. Sånna där tunna 12 stycken för 100 kronor. Köpte en stor plast hammare till Nova som piper när man slår något och en tweetyballong. Tror hon åkte alla barnkaruseller. Hon såg inte så jätteroad ut alla gånger men hon skulle åka ändå. Tänkte ta med henne upp i äppelmasken men vi hann aldrig det. Den tror jag hon hade gillat som bara den. Sen kom snälla E och hämtade och körde hem oss. Hann precis plocka ur oss och alla grejer som kom Doch L och hämtade mej. Vi åkte iväg till mariebergsviken och grillade och hade avskedsfest för Robban som flyttar upp till Piteå till veckan. Årets första grillning. Skitmysigt var det. Sen förljde D och L med hem och kikade lite på robinson. Lite synd att Billing åkte ut. Jag tyckte han skulle ha vunnit! Under tilden vi var borta var Nova hemma hos min granne och härjade skiten ur dom. Hon verkade ha haft det bra. Vi hittade dom i gungorna här hemma när vi kom. Tack alla snälla för igår!

Idag verkar det som att det bär av till husdjursmässan ute på Hammarö. Vet inte när och så det blir än. Men Robban ville med och jag tror inte han är så rockig än men tanke på att han var ute igår. Men men får slå en pling till han senare.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och duscha bort grillröken från igår. Blä!

Härj

Usch vad trött jag är. Skulle ha lagt mej vid tio igår kväll men tiden gick och klockan blev tolv tillslut. Fastnade i telefonen. Men det är bara att häva kaffe för idag har jag inte tid att vara trött. Om en stund ska vi iväg på i2marten  och härja. Sen ska vihem och äta typ och kl 16 ska Robban ha avskedgrillning i mariebergsskogen. Vet inte än om man kan ha med Nova eller om jag måste fixa nån som vill låna henne en liten stund.

Hejdåfest

Nu ska jag gå och sova tänkte jag. Jag ska bara ringa till min älskling och pussa på han genom telen. Shit vad tomt det är utan honom. Men nu är det bara två nätter kvar sen kommer han hem igen. Gött ska det bli! Men nu är jag trött och sliter så det heter duga. Måste vara pigg och utvilad. Imorrn blir det i2 marten och sen hejdåfest för Robban som flyttar hem till pite =(. Blir väldigt lugnt för min del. För jag har ju Nova och så ska jag upp någorlund tidigt på söndag.

Aaah min mobil sprängs snart!

Seeeegt

Uuuh vad trött jag är.
Sitter och häver kaffe och hoppas på att bli piggare.
Måste städa lite här hemma men det finns varken ork eller lust ju.
Får pakera Nova framför teletubbies på youtube och ta tag i nått nu.
Hörs senare.

Lite läskigt

Nu är vi hemma igen. Det var skitskoj. Nova busade som aldrig förr. Först gick vi till djuren och titta och Nova fick klappa minigrisarna lite men hon tyckte dom var läskiga och blev jätteledsen, sen ville hon inte klappa några fler djur. Dom hade en skitgullig kalv som var hur mjuk och go som helst och jag frågade Nova om vi skulle ta med han hem. Men efter den lilla grisincidenten så tyckte hon att djuren hade det bra där dom var. Innanför staketen! Nu ska vi åka hem till R och mata katten och sånt. Hatar att vara djurvakt för jag glömmer nästan bort det hela tiden. Får sätta på alarma på telen eller nått..

God morgon!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra mej iordning. För vi ska ju åka till mariebergsskogen idag. Mormor och morfar skulle ta med hundarna och komma dom också. Kan vara gott för dom att komma ut lite också. Ior behöver ju socialtränas en hel del. Nova går fortfarnade och tjatar om att vi ska ta med alla djur hem. Haha undrar vart hon har fått det från =).  Nej nu måste jag sätta lite fart. Hörs senare

Alla djuren

Nu är vi hemma igen. Nova hade haft det skitkul på badhuset. Hon har tränat lite simtag och allt möjligt. Sen hade hon trillat av nån flytgrej och hamnat under vattnet men hon hade inte brytt sej speciellt mycket. Skönt att hon är så tuff och inte blir hysterisk över minsta lilla.
Nu har hon ganska nyss somnat och jag tänkte göra det samma snart. Jag är jättetrött. Ska bara dega ner mej lite i soffan tänkte jag. Imorgon ska vi dra iväg till mariebergsskogen och titta på djuren och leka i deras stora lekpark. Nova berättade att hon ville att vi skulle ta med oss djuren hem. Inte mej emot, jag skulle mer än gärna ta dom allihpa men jag tror inte att Jimmy skulle bli så glad på söndag när han kommer hem från västerås haha.
Ha det bra så hörs vi imorrn

Äntligen sommar snart!

Nu har vi vart ute och gungat, åkt kana och byggt sandslott.
Det var jätteskönt ute.
Var ute i t-shirt.
Skönt att sommaren är på g!!
Nu ska vi äta lite pannkakor och sen försöka hinna med en vila så att Nova orkar med badhuset senare.

Kundtjänst

Sitter och försöker ringa till Stayhard.se för jag vill byta mina skor. Och man skulle höra av sej innan så att den varan man vill byta till finns inne. Men det är ingen som vill svara. Det är bara en telefonsvarare som går igång och säger att deras öppettider är vardagar mellan 09.30 och 13.00. Men klockan är ju över 09.30 för länge sen. Lite irriterande för jag vill ju skcika tillbaka och byta så fort som möjligt. Hmm!

Bada

Och så var det en ny dag igen. Bara tre dagar kvar tills Jimmy kommer hem. Det har vart ganska tomt utan honom måste jag säga. Tur man har Nova för då går dagarna fort. Idag ska jag åka ner till studion en sväng. Min grannes son ska ha en dags praktik där så jag ska med han ner och hitta på nått. Under tiden vi är där ska Nova med min granne till badhuset och busa.
Nu ska jag gå upp och duscha lite och sen ska vi gå ut och inviga gungorna som kom upp häromdagen!

Vad vore jag utan henne?

Så var den här dagen slut också. Pratade nyss med R i telen och vi pratade om vad sjukt det är att man aldrig hinner med någonting längre. Massa tider att passa hit och dit hela tiden. Jag och Nova har vart lediga hela denna veckan men har haft fullspäckat schema ändå. Visst så är mycket självvalt för att jag har planerat in att hitta på massa saker med henne. Men som på veckodagarna så hinner man ingenting alls typ. Det är raka vägen hem, hämta Nova på dagis, hem och laga mat, äta varva ner lite, ge Nova kvällsmat och sedan lägga henne. På helgerna får man ta igen allt man missat under veckorna som typ städa och annat tråkigt. Fullt ös medvetslös. Men det gör inte så mycket. Nova är helt klart värd det. Vad vore jag utan henne?
Nu ska jag gå och försöka sova.
Hörs imorrn.
God natt!

Nya skor

Beställde ett par nya Ed Hardy skor som kom på posten idag så jag och Nova cyklade iväg och hämtade dom. Dom var jämt precis på gränsen att dom passade så jag ska kolla om det finns en större storlek imorgon och byta dom i såfall. Lite tråkigt. Hade längtat efter dom men nu får jag vänta lite till. Inte mycket att göra åt. Köpte dom på Stayhard. En jättebra sida med supersnabb leverans. Jag beställde dom i måndags och fick hem dom idag.
ED

Byxorna

Verkar som boxorna inte kom med i förra inlägget. Får testa igen då. Dom här fast svarta var det.

Lediga

I söndags drog Jimmy till västerås för att gästarbeta på South of heaven i en vecka. Så jag passade på att ta ledigt och hitta på massa roligt med Nova. I måndags var vi på stan och handlade lite kläder. Köpte två par jeans och en klänning till mej själv och Nova fick lite leksaker.
Igår gick vi ner till lekparken nere i villorna och lekte med Novas kompis Linus. Dom lekte tydligen jättemycket på dagis ocn Nova har pratat jättemycket om han här hemma. Men nu har dom bytt avdelning båda två så dom kommer inte att ses lika ofta på dagis längre. Men dom hade jättekul iallafall och åkte rutschkana och gungade en massa.
Idag skulle vi åkt till Jan och Sara och hälsat på egentligen men det blir så sent så vi ska försöka ta det nästa helg istället. Det var nog år och dagar sen vi sågs. Blir så svårt att åka på veckorna för tiden räcker inte riktigt till alltid. 
jeans

Nu är det vår!!

Nu är det verkligen vår ute. Ior hittade en humla imorse när vi var ute. Väntar på att det ska bli lite varmare så att jag kan raka Tyson. Han har så lång päls nu och är jätteskitig. Ser ju nästa ut som det är synd om honom.
Lite senare idag ska jag se om Nova vill vara påskkärring och i så fall ska vi gå runt till grannarna och tigga godis. Och i eftermiddag ska vi hem till mormor och morfar på påskbord.
Jag skulle vilja komma ut lite och träna hundarna också men vi får se vad som hinns med. Jag har en hel del kvar att städa här hemma också.

Det gör oooont!

Nu är jag precis hemkommer från Roza.
Har en värk i nacken som heter duga.
Fy fan måste göra nått åt det på nått sätt. Men hur?
 Nån som har nått bra tips på vad man kan göra?
Nu ska jag gå ut med vovva sen blir det duschen och sen sova!
God natt och sov gott!

Storstädning

Äntligen helg. Har vart en sväng till jobbet idag ändå för vi hade möte i morse. Vi skulle vara där kl 9 och när jag kollade bussarna imorse så stod det att dom skulle gå som söndag och inte börja gå förrän 10.09 så jag beslutade att jag skulle gå till jobbet med Nova. När vi kom till centrum stod det på tavlan att nästa buss skulle gå om 6 minuter och jag tänkte att det måste stå fel så jag fortsatte gå. Efter ett tag såg jag bussen åka förbi oss längs vägen! Men men skit i det. Fick mej en rejäl prommis imosre iallafall.
Nu på kvällen/eftermiddagen har jag storstädat här hemma. Än så länge har jag bara hunnit med hallen och köket. Tar tid men det kommer det vara värt när jag är klar. Satt ute på framsidan förut och drack kaffe med grannen och jag tror jag hade för lite kläder på mej för nu har jag jätteont i nacken och huvudet. Så nu har jag tagit en ibumetin och om det lättar ska jag gå iväg till Roza en sväng och snacka lite skit.

Nu måste jag gå tillbaka till städningen igen så jag blir klar nån gång.
Glad Påsk på er.

SM-GULD!!!!

Wohoo färjestad äger!

Första och andra pris!!

Oj. såg att ja inte har uppdaterat sen vi var iväg på båten. Jisses vad skoj vi hade. Längtar redan tills nästa år. Jimmy tog hem andra pris i best small one och i best color och första pris i color! Han är duktig han =). Blir faktiskt ganska stolt över han!
Har inte vart inne så mycket för det har vart massa fint väder och vi har vart ute alldeles för länge på dagarna när vi kommit hem. Nova fick en sparkcykel i måndags så den har använts flitigt. Hon har viljat ha en sen förra året typ och nu har hon äntligen fått en och är hur glad som helst. I måndags började hon på en ny avdelning på dagis som är för älder barn. Tror den är för barn mellan tre och sex år eller nått sånt. Det har gått hur bra som helst och hon verkar trivas. Dom klädde ut sej till påskkärringar idag, alla utom Nova för hon ville inte. Tror hon tyckte dom såg konstiga ut.
Nu ska jag faktiskt gå och kolla på hockeyn igen.
Hoppas Färjestad vinner!!

RSS 2.0