Ge mej meeeer!

Har nyss vart till maxi och handlat lite..
Ska ut med hundarna nu en sista gång.
Sen ska jag sova lite tänkte jag.
Vill ha meeeer namnförslag!!
Nått gulligt och nått som är lätt att säga.
Min dotter som snart är två ska kunna säga det någorlunda bra.
Gonatt sov gott

Hjälp?



Har fortfarande inte kommit på något namn. Tyckte inte att Diesel passade riktigt.. Vill han något gulligt namn. Gärna Disney, fast inte dom vanligaste disneynamnen eller. Fast jag tar gärna emot alla tips.

Det går fort

Nu har grannen precis vart här och hälsat på en snabbis. Ska snart gå och sätta mej isoffan och göra Nova sällskap medan hon dricker välling. Sen ska hon få gå och sova. Dagarna går så snabbt nu när jag har börjat jobba. Och speciellt nu när jag har valpen också. Har att göra hela tiden typ. Men det är kul det. Blir så rastlös annars. Nej soffan kallar.
Ha det

Sluta tjata!

Har haft lilla vovven sen i lördags och jag är redan såååå trött på alla som säger till mej att kom ihåg att det är en HUND och ingen bebis. Sånna där små kan bli jätteettriga och jobbiga för att dom får göra så mkt mer än en större hund.. Nähä det vet jag väl redan. Speciellt nu när typ alla jag har träffat berättar det för mej. Men det är ju min hund och jag gör väl vadfan jag vill med han. Och jag vet redan att han är en hund och att små hundar brukar bli jobbiga och jag ska göra mitt bästa för att han inte ska bli jobbig. Men det är väl mitt problem?
Nyss kommit hem från jobbet och håller på och lagar mat. Hungrig som fan är jag.
Hörs kanske sen

En sista gång

Nu har jag vart ute med valpen en sista innan läggning.
Ska snart ut med Tyson också. Sen blir det sova.
Skönt att komma i säng i tid för en gångs skull.
Imorrn är det upp och jobba igen.
Bara en vecka kvar sen är det 3 veckors semester.

En bild

Har precis uppdatera i bilddagboken.. Ta en kik vettja. Länk finns till höger lite längre ner på sidan tror jag. Har vart en ganska lugn dag idag. Har busat med valpen lite och sen vart till lekparken och åkt kana samt tagit en kaffe med grannen. Skönt att kvällen är här nu för jag är grymt trött. Fast Jimmy pratade på om att vi skulle åka ner till skogen en sväng men vi får se. Jag går gärna och lägger mej =)
Slänger upp en bild på bebis oxå, 9 veckor igår.

Min lilla prins

Nu är prinsen hemma =)

Igår åkte jag, mamma och Tyson till gävle och hämtade lilla prinsen. Gud så liten han var! Och alldeles jättesöt. Resan hem gick jättebra. han pep lite i början men sen gav han sej. Natten har också gått jättebra. Trodde den skulle bli jättejobbig men han har sovit hela natten. Och inte en enda olycka har inträffat inomhus. Jätteduktig är han =). Håller på att ladda kameran så jag kanske lägger upp lite bilder sen. Nu ska vi gå ut och kissa lite igen.

Sjuk?

Usch vad trött jag är idag. Håller på att bli sjuk tror jag. Nyser som bara den och börjar bli tätt i näsan. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Jag har varken tid eller lust. Misstänker att Nova har fått vattkoppor men jag är inte säker. Hon har prickar lite härochdär. Men det märks väl imorgon om det har blommat upp så är det väl det. Skönt på ett sätt för då kan jag vara hemma och vila upp mej lite för jag är rätt sleten egentligen. Även om jag bara jobbar 4 timmar om dagen och jag gör ju inget som är anstängande så är det en ganska stor omställning ändå. Plus att det är en ännu större omställning för Nova med nya rutiner och tider på dagis. Hon har ju vart jätte trött och grinig den här veckan så det gör ju inte saken bättre.
Nu ska jag duscha, äta någo och gå och lägga mej och hoppas på att jag känner mej bättre imorrn. Hade ju vart gött att cykla till jobbet imorrn igen.
God natt och sov gott =)

Så Nöjd!!

Jag är så jävla nöjd med mitt liv just nu. Jag är så himla lycklig! Och jag tror att börja jobba och få komma ut och träffa lite folk var nog precis vad jag behövde. Så jävla underbart. Tror inte att det är nått som kan få ner mej nu och det är så himla skönt. Jag har världens bästa pojkvän, dotter, familj, u name it. Jag har världens bästa allt helt enkelt och så är det!

Dålig vecka?

Shit vilken grinig unge jag har. Allt är fel idag verkar det som. Tror hon har en dålig vecka. Men hon har ju nya rutiner på dagis nu så det beror väl på det. Hon sover ju där nu och dom sover bara ca en timme. Nova brukar ju sova mellan 2-3 timmar vanligtvis. Hoppas det går över snart iallafall. För hon är skitjobbig nu efter dagis.

Världens bästa!!

Måste skryta lite över min sambo som är världens bästaste! Vi firar ju fyra år i dag som jag skrev tidigare. Förut när jag var i studion så skulle jag och David ut en sväng. Då kom det in en budkille med blommor till mej. Det var Jimmy som hade ringt och fixat  det. Vilken överraskning! Jimmy brukar aldrig komma ihåg sånt där. Känner mej lite taskig för jag har inte köpt eller gjort något för honom. Vet inte vad jag ska hitta på heller. Fan vad glad jag blev. Jag har lätt världens bästa pojkvän. Han gör verkligen allt för mej.


4 år

Kom på nu alldeles nyss att idag är det ju min och Jimmys fyra års dag. Och tre årsförlovning egentligen. Men jag får inte på mej min ring efter att jag var gravid. Så jag vet inte vad vi är. Vi är förlovade men ändå inte haha. Jag får banta min fingrar lite så kanske jag får på den igen.
Nu är det bara 3 dagar kvar till lilla vovvebebisen kommer-

4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag får min lilla mini vovve.
På lördag sticker jag och mamma till gävle och hämtar han.
Har fortfarande inte bestämt något namn.
Men det lutar åt Diesel.
Vad tycker ni om det?

Fullt upp hela dagen

Har inte hunnit uppdatera nått idag. Har haft fullt upp hela dag en typ. Först fick jag stressa iväg till dagis med Nova. Vi var lite sena och kom mitt i lunchen. Lite dumt. Får planera lite bättre imorrn. Sen åkte vi och jobbade lite. Hade lite småsaker som skulle fixas så jag hade att göra hela tiden fast i lugn och ro. Sånt gillar jag. Blir mycket noggrannare och bättre då. Sen stack vi iväg och handlade lite mat och slängde i oss den lite snabbt. Sen åkte jag och Micke iväg på handledar utbildning på körskolan. Var ganska intressant och jag är faktiskt sugen på att fixa mej ett körkort nu. Ser faktiskt fram emot det ganska mycket och jag är inte så rädd för det längre heller tror jag. Nu har vi ganska nyss kommit hem och vi sitter och pratar lite med mamma. Hon var här och passade Nova medans vi var på den där körgrejjen.
Nu ska jag gå och vara lite social igen.

Äntligen!

Dumt att gå och lägga sej när man är trött som ett as. Har inte hunnit göra det än. Våran granne kikade förbi en sväng och vi har vart och handlat och massa annan skit. Men nu äntligen ska jag krypa ner i min sköna säng. Dumt att det blev så himla sent igen!

Det kommer göra ont!

Har lite tråkigt nu. Har nyss lagt Nova och nu väntar jag på att Jimmy ska komma hem. Tänkte vi skulle handla lite då. Shit vad den här dagen har gått fort. Det är redan kväll och jag är faktiskt skittrött för en gångs skull. Då kanske jag kan gå och lägga mej i tid så att jag är lite pigg imorrn då.
Fy fan vad jag hatar nygjorda tatueringar. Speciellt den där jävla plasten som ska sitta på alldeles för länge. Men det är ju skönt att den är klar iallafall och det går ju över snart som tur är. Sen efter sommaren ska vi börja med min rygg tänkte jag. Vill ha nån ängel eller nått sånt som ska vara på övre delen av ryggen. Har en känsla av det kommer göra ONT!
Nu ringer min mobil. Got to go!

Inga problem =)

Första dagen på jobbet gick ju bra. Inga problem alls. Har ju knappast slitit ut mej. Började med att städa lite i Jimmys rum och sen diska lite. Sen tatuerade vi klart min vänstra arm. Så nu är den näst in till klar. Jimmy ville bara ha i lite gult men det tar vi en annan gång. Orkade inte sitta nå mer för jag fick ont i ryggen av stolen.
Det hade tydligen gått jättebra på dagis också. Hon hade somnat bra och det hade inte vart några som helst problem. När jag hämtade henne så ville hon inte med hem. Hon hade fullt upp med att dra en vagn. Men tillslut så fick jag med henne och när vi kom till grinden så sprang två killar från hennes avdelning fram till henne och gav henne en varsin puss. Så himla sött. Barnen på hennes dagis är så himla mysiga!

Ny dag, nytt jobb

Nu är det snart dax att lämna Nova på dagis och sen åka på jobb. Ska bli spännande. Nytt jobb för mej och nya dagis tider för Nova. Ska bli kul att se hur hon regaerar på det. Hon ska ju sova där idag för första gången. Och så ska hon vara där längre idag. Så hon kommer säkert vara lite trött idag. Men det går nog bra för oss båda. Nu måste jag få på lite kläder på Nova för nu börjar vi få lite bråttom.
Ha en bra dag =)

Läggdax

Nu ska jag gå ut med min lilla vovve.
Sen ska jag försöka slita bort min sambo från tv spelet och övertala han att han ska sova med mej.
God natt på er!

Kvällen

Har nyss kommit hem.
När Ronja åkte hem till sin mamma åkte vi ner till studion.
Och jag hjälpte Micke att sterilisera lite grejjer och packa in osv.
Tanken är väl att jag ska göra sånt i fortsättningen så då kan det vara bra att lära sej nån gång.
Nu ska jag se klart LA Ink och sen duscha av Nova lite snabbt och lägga henne..

Ha en bra kväll!

Bra tajmat!

Sitter här och kämpar med att inte gå och lägga mej. Är ganska trött för ovanligeheten skulle. Men jag får skylla mej själv när jag sitter uppe hela nätterna.
Shit asså imorrn ska ju jag börja jobba är det tänkt. Får se hur det blir med det. Nova var så duktig och tajmade in det med en förkylning. Men som sagt vi får se. Hon hade på gränsen till feber imorse. Men är det bättre ikväll så kan hon ju gå till dagis imorgon.
Nej man kanske skulle ta och fixa lite kaffe och se om det hjälper mot tröttheten.

Möblera om.

Vi funderar på att möblera om lite i vardagsrummet. Känns inte bra så som det står nu, tv bänken är fel och soffan har katterna klöst sönder. Så vi funderar på att köpa en ny i tyg. Isåfall tänkte jag köpa en klösbräda till dom och ha på kattmynta. Så kommer dom förhoppningsvis gå lös på den istället. Nån som vet om det funkar?
Iallafall den här tv bänken vill vi ha

Har ett sånt soffbord redan, och så tänkte jag köpa två pidestaler som också ser ut så.
Och typ en sån här soffa fast i nått brunare tyg.

Eller en sån här

Fast med schäslong på. Det fanns ju snygga byggbara på em.
Vad tror ni?

Vem är du?

Vilka är ni som brukar läsa min blogg?
Blev bara lite nyfiken.
Någon som vågar ge sig tillkänna?

Lite bloggning igen da!

Nu var det visst ett jävla tag sen jag bloggade lite. Men jag har haft annat för mej. Men det har väl ändå inte hänt så mycket sen sist. Ska börja jobba i studion på måndag. Ska bli spännande att se hur det går tycker jag. Tror inte det kommer bli några problem, men jag har så svårt för förändringar. Fast jag är helt övertygad om att det kommer gå bra. Men lite pirrigt är det ju ändå.
Bara en vecka kvar tills jag ska hämta vovven oxå. Fick nya bilder från uppfödaren idag oxå. Här är han lillkillen. Åtta veckor idag.

Rockabillys rune

Ja just det ja

Höll på att glömma bort att det är röd dag imorgon. Hade ju vart fint om vi hade knallat bort till dagis imorrnbitti och stått där som frågetecken och undrat varför det är stängt haha.
Idag har det vart rätt så lugnt. Mamma, Emil och Theo var här och åt jordgubbar med oss. Annars har det nog inte hänt så mkt mer. Jag har precis lagt Nova och nu väntar jag på att Jimmy ska komma hem. Sen ska jag cyckla hem till Roza och mata deras katt. Sen ska jag nog gå och lägga mej. Jag är super trött idag. Har sovit jättedåligt inatt för Nova sov i våran säng och hon har luggit och sparkat mej i ryggen hela natten och försökt att få mej ur sängen. Hon är minst av alla men hon tar mest plats.

Drömma lite!

Sitter och kikar runt lite på hus. Fast bara för skojs skull. Vore så skönt att köpa ett eget och det ska vi väl göra också såsmåningom. Men inte just nu. Vet inte när heller. Men jag hittade ett som var perfekt för oss. Det var ju bara det att det kostade ca 2,5 miljoner, i utgångspris! För det har vi ju nog råd med. *Not*. Men ändå. Drömma går ju.

Sola lite kanske!

Ringde till tandläkaren förut och jag skulle få komma dit imorrn och spola rent i såret. Kan tänka mej att det fastanr massa skit där för det är ju inte det lättaste att borsta där nu när det är ett sår. Gör ganska ont faktiskt.
Nu ahr vi lämnat Nova på dagis och jag sitter här och Jimmy spelar tv spel. Han köpte ju ett playstation 3 i helgen så han har jag inte sett så mycket av sen dess. Men jag tänkte försöka tjata upp honom nu. Tänkte vi skulle åka och kolla om vi hittar någon fläkt nånstans. Måste ha en till Nova för hon sover jättedåligt för det är så varmt åt henne. Sen tänkte jag åka förbi jysk och köpa en solsäng. Måste sola lite så jag får färg på ryggen osv. Just nu är jag bara brun på framsidan. Inte så snyggt.

Lilla bebis!

Aj, jag har så jäkla ont i min tand som jag inte har längre. Så fort jag böjer mej ner så spränger det.Får ringa till tandläkaren imorrn. Hoppas dom hinner klämma in mej om dom tror att jag har nån inflammation eller nått.
Förut när vi var och handlade så träffade jag en gammal kompis som fick barn typ förra veckan eller nått. Åh guud vad söt hon var. Värsta lilla mini ju. Suger riktigt ordentligt i mej nu. Så himla liten och mysig var hon. Svårt att tänka sej att Nova har också vart så liten. Ändå så är det inte så länge sen heller. Som sagt jag blev ju grymt sugen men jag får nog vänta ett tag till. Just nu vill jag bara fokusera på Nova och ge henne all uppmärksamhet.

Inflammation?

Funderar på om jag har fått en inflammation där dom opererade bort tanden.
Har fortfarande ont och det värker.
Är svullen och har ett blåmärke.
Ska nog ringa till tandläkaren om det inte är bättre imorgon.
Nu ska jag gå och ta en värktablett

Fullt upp!

Har verkligen haft fullt upp idag. Men det är gött det. Så det ska vara tycker jag. Kul för Nova att ha nått att göra också. Först så cyklade vi bort till Ronja och Icka. Nova, Ronja och Ronjas kompis badade som bara den. Icka bjöd på vattenmelon, jordgubbar och smoothie så Nova har ätit som bara den idag. Hon åt hur mycket melon och jordgubbar som helst. Kul att hitta på nått med dom, Nova avgudar verkligen Ronja. Sen precis när vi kom he så ringde Lillan och frågade ifall mamma ville ha kläder till min lillebror ochd et ville hon ju såklart. Så vi åt lite mat och sen knallade vi bort till Lillan och drack kaffe och Nova klämde ner en glass. Kom hem för en halvtimme sen och nu har jag lagt Nova som somnade på 3 röda. Nu ska jag ringa min mammy.

Bada

Sitter här som vanligt medans Nova sover lite. Har vart nere i stan på förmiddagen köpte lite nagellack och en eyeliner. Ronja och Icka var här nyss och undrade om vi ville komma bort och bada i deras pool sen när Nova har vaknat. Och det ville vi såklart. Aldrig fel med lite sällskap. Kul för Nova och Ronja och leka lite också. Nova avgudar verkligen Ronja. Nu ska jag gå och göra mej iordning.

Såklart!

Så himla typiskt. När vi nästan var klara, vi hade bara halva bilen kvar att dammsuga. Då dog dammsugaren. Så nu funkar den inte. Men vi har kvar garantin på den för den är ganska så ny. Fast jag har ingen aning om vart den ligger. Men vad drygt. Kommer ju inte kunna dammsuga här hemma på skitlänge ju. Typiskt typiskt typiskt!!! Men men inte mycket att göra åt det nu ändå.
Ska dega ner mej i soffan nu.
Ha det

Shoppat

Jag och Jimmy åkte ner på stan förut medans Nova var hemma och sov. Mormor och morfar var här och passade henne under tiden. Jag köpte två klänningar och ett par leggings och Jimmy köpte ett playstation 3. Sen åkte vi hem en stund och lämnade grejjerna och solade lite. Efter det åkte vi hem till mamma för Theo och Emil fick våran gamla xbox. När vi kom dit så skulle dom grilla så vi fick lite mat vi också. Inte fel. Skitgött var det. Nu ska jag gå ut och tvätta Jimmys Seat.
See ya later!

Sommarkläder

Söndag igen då.
Vet inte vad som står på schemat idag.
Ska nog städa ur Seaten så vi får den såld nån gång nu när den äntligen är lagad.
Jag vill åka ner till stan och kolla om det finns några sommarkläder nånstans.
Har ganska dåligt med sånna som jag trivs med.
Får väl se senare vad det blir.
Nu ska jag gå ut och sola lite

RSS 2.0