Sömnbrist!

Ojojoj... Är så trött så ja tror ja stuper snart. Har sovit ca 4-6 timmar inatt. David och Linda kom hit igår och spelade liteguitar hero och snacka skit tills klockan blev mkt. Sen när dom åka så gick jag ut med hundarna och träffade på granne med vovve och blev stånas och snacka med dom alldeles för länge så jag kom väl i säng vid två nån gång sen vakna jag vid sex av att Nova kom in i sovrummet och knödde ner sej brevid mej. Låg och halvslummrade till sju åtta nån gång innan jag gick upp. Sen har vi varit på badhuset och härjat lite idag. Nova hade skitkul och härjade som bara den. Åkte vattenrutchkana och allt. Tror hon kommer bli lika tokig som sin pappa för han är inte frisk nånstan när det gäller sånt. Han är aldrig sen att anta en utmaning till skillnad från mej som är mesigast i kommun typ. Ronja var också jätteduktig och kan snart simma. Dom har börjat på simskola i skolan så snart kan hon allt.

Hållhake!

Sitter här och degar framför datorn. Skönt att det snart är kväll. Är så jäkla trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen snart. Imorrn ska vi iväg till badhuset en sväng. Måste bara leta fram alla våra badkläder. Har ingen aning om vart dom har tagit vägen.
Kom på förut att jag ska ju till örebro nästa söndag och ställa ut Ior. Sen kom jag på att vi ska åka i våran bil och att den inte riktigt fukar som den ska. Antagligen så är det nått som ligger på för den luktar bränt som bara den när man åkt i den. Och det vore ju inte helt fel att komma hem igen. För just nu känns den inte så safe att ¨ka i fram och tillbaka till örebro. Funderar på att ringa och hota micke så att han fixar den. Har ju en del hållhakar på han mouahahaaha.
Nu måste jag ut med mina små vovvar.

Bokat resa!

Nu har jag bokat en resa. Så den 21 augusti så sticker jag, Jimmy, Ronja och Nova till Acudia på mallorca i spanien. Gött värre! Nu är det ju ganska långt kvar tills vi åker men men. Längtar som bara den. Har aldrig vart utomlands förutom norden. Har iofs aldrig haft nått sug enfter att åka heller men det här ser jag faktiskt fram emot.

Vänta!

Sitter och väntar på att klockan ska gå. Slutar om 45 min. Sen ska jag och hämta min lilla älskling på dagis. Hon ville inte gå dit imorse så de var lite jobbigt att lämna henne. Inte så att hon grät utan hon ville bara sitta på min arm och mysa. Så nu saknar jag henne lite faktiskt.
Har fortfarande inte fått nått svar ang grejjen men det kommer nog lite senare. Jobbigt att vänta!

Ivrig!!!

Åh vad spännade, idag får vi svar ang grejen jag skrev i det förra inlägget. Hoppas hoppas det går som vi vill!! Sitter och planerar och grejjar för fullt. Ska bli så kul att sätta igång sen. Vill ju börja helst igår eller för en vecka sen.

En hemlis!

Fick reda på en så bra grej nu under kvällen. Har inte fått nått defenitivt svar än men det kommer imorrn. Går allt som det ska så kommer det bli sååå bra med allt inom en snar framtid. Kan inte berätta än vad det handlar om men så fort allt är klart om det nu går som vi vill så lovar jag att berätta. Åh vad jag hoppas hoppas!!

Tiden går fort när man har roligt

Nu sitter jag här på studion igen. Har precis betalat lite räkningar. Nödvändig skit som ja gärna hade varit utan =). Ska snart sterilisera igen. Sen kommer Roza hit och ska tatuera sej hos Micke. Kul när de kommer hit kompisar så man har nån att snacka lite skit och så.
Igår när jag hämtade Nova så hade dom satt upp en lapp om drop-in fika på måndag för att fira ett årsjubileum. Novas avdelning var ju ny när hon började och det har redan gått ett år. Tiden går så fort ibland. Hon är redan två och ett halvt och fyller tre till hösten. Hon blir så stor och hon är så utvecklad. Pratar jättebra och i helgen lärde hon sej att vissla. Var ju inte meningen utan hon bara råkade vissla så hon blev jätteförvånad.
Nu måste jag gå och få nått gjort igen!
Ha en bra dag

Jobba jobba jobba

Sitter på studion och jobbar lite. Ska snart gå och packa in och sterilisera lite grepp och sånt så dom får rena grejjer. Blir ju inte så bra annars. Tror inte kunderna blir så glada av att få hepatit C på köpet hehe.
Blev heltokigt imorse. Vi råkade försova oss lite och vaknade klockan nio av att Nova kom in i sovrummet och kröp upp i våran säng. Fick lite smått panik eftersom Nova ska vara på dagis kl halv tio. Men de gick bra. Vi var 5 min sena bara.
Nej nu får jag gå och göra nått vettigt istället för att sitta här.

Blev lite fel

Råkade visst trycka fel igår när jag skrev inlägget. Det kom aldrig iväg så jag la upp det imorse istället.
Vi hade iallafall skitkul på bergvik. Innan vi åkte så rånade jag spargrisen på lite mynt så jag hade med mej massvis med tior så att Nova kunde åka lite karuseller. Tror hon åkte alla som fanns typ tre gånger var haha. Hittade lite kläder till henne och lite annan skit som jag kanske inte behövde =)
Har vart en helt ok dag än så länge. Roza och Damian kom till studion och hälsade på och härjade lite. Alltid kul med lite sällskap! Nu ska jag nog gå och laga mat och sessan ser på askungen. Bäst att passa på medans hon blir underhållen av tvn.

Ett ryck igen kanske!

Nu var det väääääldigt länge sen jag var här inne. Kanske skulle göra ett ryck och försöka vara lite aktiv igen. Får se hur det går med det.
Ska snart åka ut till bergvik och kolla runt lite. Måste köpa en hel del kläder till Nova för hon växer som bara den. Tycker jag köper nytt och rensar ur hela tiden men ändå fattas det massor. Tänkte se om jag hittar nån slags förvaring också till köket och Novas rum för just nu känns det som ett enda stort kaos!

RSS 2.0