Strörda jävlar!

Seriöst. Det står massa studenter på gräsmattan utanför mitt hus och skriker och har sej. är dom heeelt dumma i huvet eller. Det bor typ bara barnfamiljer här vilket dom borde fatta efter som det är radhus. Tror dom att dom är dom enda här på krp eller. Seriöst asså väx upp för helvete!!!!!!!!!!

Var i sthlm i helgen på Inkbash. Skit kul var det. Jag åkte dit för att vila upp mej lite men jag var tröttare än någonsin när jag kom hem i söndags. Satt knappt nånting under hela helgen. Var och shoppade på lördagen och sen på mässan resten av helgen och där fanns det typ inga sittplatser.

Igår tvingade Lina med mej till öppningen av IKEA. Trodde det skulle va fullt med folk och att vi inte skulle ha en chans att komma in men det var helt ok faktiskt. Vi kanse köade i max 5 min för att komma in. Och när vi väl kom in så var det inte mer folk än en vanlig dag på ikea i örebro typ. Jag köpte nya tallrikar och en hol kista eller va man ska kalla det. Fast jag ska betsa om den till svart och ha den i sovrummet till att lägga överkastet och kuddarna i.

Nu blev det helt tomt i huvet. Är ganska så trött. Tänkte försöka komma ut och gå lite sen. Måste verkligen gå ner i vikt!
På lördag ska jag och Lina med och åka i Joels Impala =) =) =) Skojjigt det! Och i helgen är det Lillerudsdagarna det är nästan oxå ett måste. Ska bli kul för Nova att få en närakoupplevelse hahah. Undrar hur hon kommer reagera.

Nej nu vet ja inte va ja ska skriva mer. Så ha de bäst!

Väntar

Väntar på att Jimmy ska komma hem innan han ska åka igen. Han är i studion och packar för han ska åka till sin kusin i Enköping eftersom han ska på mässan imorrn. Ska bli skönt att vara själv men ändå inte. Kommer ju bli lite tomt. Men gött att ha sängen för mej själv. Ska försöka städa lite innan jag åker oxå. Mycket roligare att komma hem då om man har det fint. Trött som fan är jag oxå blir nog tidigt idag tror jag. Kan vara skönt att vara lite utvilad imorrn oxå kommer nog vara skittrött imorrn. Måste ringa till micke sen oxå och se till så att han möter mej imorrn. Hehe mycket tryggare att ha nån med sej även om han hittar slipper man se dum ut själv iallafall.

Tralalala

Har varit hundledig idag så jag och Nova tog en shopping tur på stan med min mamma och mina bröder. Jag köpte mej en EGEN kamera och Novan fick en resväska som hon ska på fredag när hon åker till sin mormor. Tycker det är så jobbigt att behöva packa i massa kassar när hon ska sova borta.
På fredag bär det av till stockholm för vi ska till Ink Bash. Ska ta bussen dit och möta Jimmys bror och syster där för jag hittar typ ingenstans haha. Kommer bli j-vligt spännande =) Tänkte försöka passa på att shoppa lite oxå när jag ändå är där. Inga fel det heller.
Jimmy åker redan imorrn kväll fast han ska mellanlanda hos sin kusin i enköping. Har lite ångest för att jag ska sova själv imorrn natt. Men det kommer säkert gå bra. Då kanske jag kan gå och lägga mej i tid för en gångs skull oxå så jag är någorlunda pigg på fredag.

KUL!

Shit vad roligt jag hade i lördags! Tack Lina!!!!! jar inte haft så kul på vääääldigt länge. Lina och dom kom och hämtade mej vid nio eller nått så åkte vi till Kil och sen till Sunne och sen till kil igen och var på Wegde en sväng. Dt var så skönt att komma ut lite.. Behövs ibland verkligen. Fast jag skulle ta det lugnt och inte dricka så mkt och vara hemma nogorlunda tidigt. Blev askalas och var hemma vid tre eller nått. Så på söndagen gjorde jag inte många knop. Var helt död. Konstigt. för jag brukar inte bli så bakis. Har inte vart det dom senaste gångerna iaf. Men men det var det värt. Absolut!

På fredag ska vi åka till sthlm och gå på Ink bash. Ska bli kul men jobbigt att vara utan Nova en hel helg. Men det ska nog gå bra. Shopping bliiir! Ska bli kul och shoppa där finns ju lite mer än i lilla karlstad lixom. Fast jag vet inte hur vi kommer dit och hem än men det blir nog bra. Dumt att planera sånt i tid lixom. Våran bil funkar ju inte så bra heller. Tror bromsarna ligger på eller nått. Det suger. Hade vart gött att åka bil för då kan man packa i den osv. Men det löser sej nog. Får ta tag i det sen när Jimmy kommer hem.

Theo ska sova här inatt för hans fritids är stängt eller nått. Har haft fullt upp idag haha. Har haft tre vovvar och två ungar. Det var lite kämpigt ett tag men jag klarade det iaf. Roza var tvungen att akut åka till Jugoslavien och Chris skulle på jobbintervju och hade ingen barnvakt så Damian och Hera fick komma hit så länge. Och så hade jag ju Nova, Tyson och Gandalf oxå. Vovvarna härjade som bara den. Tyson är jättetrött nu han har typ legat och sovit ändå sen Gandalf åkte. Men det är bra för han att få busa av sej lite. Tur att min mormor var här och hjälpte till annars hade jag nog blivit knäpp av allt stoj. Haha.

Blir nog en tidig kväll idag hoppas jag. Är såå trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart. Säger typ varje kväll att ja ska gå och lägga mej tidigt men jag gör det aldrig. Kanske skulle jobba på att skaffa bättre självdiciplin =) Nu ska jag gå och dö i soffan eller nått för ja sitter ändå bara här och svamlar massa onödig dynga =P

Ha det

Utgång

Ikväll ska jag med Lina och co ut. Tror vi skulle till kil på kil hela veckan.. Tror att dom kommer och hämtar mej snart och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej är inte iordning alls. PANIIIIIK!!! Har inga kläder. Det är ju kallt ute så vad ska man ha på sej då? Jag har ju bara sommarkläder.
Idag har vi vart på bergvik och shoppat lite.  Hittade inget till mej själv men en lite tjockare jacka till Nova iaf. Ho har bara tunnare jackor som börjar bli för små.
Nej nu är det nog dags att börja göra sej i ordning antar jag. Fast jag orkar inte egentligen.
Ha det

Hundvakt!

Har precis lagt Nova nu. Shit hon kommer ju somna skiiit sent ikväll. Fast förhoppningsvis sover hon inte så länge.
Theo sov här inatt oxå. Kul för han hjälper till så med Nova och busar med henne massa och hon tycker att han är skit rolig.
Nu kom hera till oss oxå för Damian var dålig så dom var tvungna att åka till akuten med han. Jobbigt när dom små är sjuka. Hoppas det går bra bara. Men det gör det nog.
Ska kanske ut sen ikväll oxå om det går bra för Jimmy och om dom vill ha med mej. Kanske ska med ut i Joels Impala. Skitkul att åka bil tycker jag!! Men det märks väl senare. Han visste inte om han hade plats i bilen.
Shit vad allt var osammanhängande. Men men. Orka bry sej lixom...
Nu ska ja gå å göra nå annat
ha det

Novas önskelista

  • Trumset för barn
  • Piano för barn
  • Kläder storlek 86
  • Andra musik instrument
  • En åkbil. En sån som man sitter på och skuver på med benen
  • En verklighetstrogen docka med nappflaska
  • En liten cdspelare
  • Cd skivor med barnmusik

Kommer inte på nått mer nu men det kommer säkert senare

Länge sen

Det var ett tag sen jag skrev här nu. Har inte haft tid eller ork. Har vart så himla trött på sistonde men jag hoppas det går över snart. Det kanske är vädret som gör det.

Har nyss vart på BVC med Nova och vägt och mätt henne. Hon växer så det knakar verkligen. På lördag är det bara en månad kvar tills hon är ett år! Det här åter har gått heeeelt sjukt fort. Hon har börjat prata massa nu så jag tror det är pratet som kommer först. Hon kan titta, tutte, heeeeej, vovve, tack tack och Nova. Undrar va man ska hitta på på ettårsdagen. Vill inte ge henne tårta och så för jag vill hålla henne borta från sötsaker så länge som möjligt. Snart måste vi köpa presenter till henne oxå =) Ska nog köpa musiksaker till henne. En xylofon och trummor och ett litet piano eller nått sånt. Det tror jag hon skulle gilla.

Sitter och väntar på en hund som inte verkar dyka upp. Vi passar min brors valp på dagarna när dom jobbar eftersom han är för liten för att vara själv hemma. En liten Golden retriver valp är det. Jättesöt är han. Tyson var lite skeptisk i början men nu kommer dom överens jättebra och har börjat busa som bara den. Kul för Ty att få en kompis att busa med. Han brukar vara jättetrött när Gandalf som valpen heter har åkt hem.

Nästa helg blir det stockholm och Ink Bash. Ska bli skitkul att komma bort lite. Känner verkligen att det behöver hända nått snart. Vi åker på fredag och kommer hem söndag kväll nångång. Nova ska vara hos min mamma hela helgen. Kommer bli jobbigt att vara ifrån henne så länge öven om jag vet att hon kommer ha det bra. Hon tycker att det är jättekul att åka till mormor.

Ikväll kommer min lillebror Theo hit och ska sova över för hans fritids är stängt och mamma jobbar. Ska bli skoj, fast jag tror han kommer hit bara för att spela tvspel hahahaha. Det är det första han gör när han kommer hit och sen sitter han där hela tiden typ. men han är söt ändå haha...

Nu ska jag gå och slappa i soffan.
ha det

Tråk!!!

F*n vad tråkigt jag har!! Jimmy och dom är i studion och tatuerar och jag sitter och väntar på att klockan ska gå och att nått ska hända.. Har lust att gå ut eller nått men Nova ska sova alldeles strax så det är ingen ide. Så det är väl bar att vänta antar jag. Dryyyyyyyygt värre. Måste städa här oxå men det finns ingen motivation till det och dammsugaren är sönder oxå så det känns meningslöst att börja på nått som jag inte kan avsluta.
Längtar tills på måndag när mamma och dom kommer hem. Dom är i Norge hos min styvfars släkt för min styvfar och hans syster har fyllt 50 och 40 år så dom ska ha 90 års fest. Vi skulle oxå ha åkt dit egentligen men det är för långt att åka med Nova.
Nova är jätteduktig hon ahr lärt sej säga titta, Nova och vovve. Det går så fort med henne om mindre än två månader fyller hon ett år. Heeelt galet vad fort det går! Förut tog hon ett steg själv utan att hon visste om det. Jag tror att hon kan men hon törs inte. Hon kan gå längs möbler osv. Och hon har börjat klättra på allt. Men hon kommer väl gå såsmåningom antar jag. Måste bara tro lite på sej själv först. Nu ska jag gå och förberda bebis inför natten.
bye bye

Fullt ös!

Idag har vi varit i studion hos Jimmy och härjat. Nova har haft fullt upp med alla som har vart där. Hon älskar verkligen att vara där. Sen gick vi hem därifrån. Skönt med en riktigt prommenad. Har blivit så dåligt med det nu på sitstonde för Nova tycker inte att de t är så skoj men idag gick det bra. Hon satt och tittade på alla bilar osv som kom och körde förbi.
Imorrn ä Jimmy ledig. Han har tagit en liten mini semester och ska vara ledig i en vecka. Ska bli kul att ha han hemma lite och umgås med han. Han jobbar ju typ heeela tiden. Skulle vara kul att hitta på nått.. Men vad skulle det va? Allt ligger ju så långt bort och Nova hjatar att åka bil. Men det hade vart kul att åka till någon djurpark eller nått och ta med Ronja. Kan va kul att hitta på nått med henne oxå. Förra året var vi på kolmårdens djurpark och det tyckte hon va jättekul. Speciellt när vi åkte genom safarit och såg RIKTIGA lejon!!!
Hemskt att det ska hända tragiska saker =( Tänker på dej!

RSS 2.0