Det gäller att passa på

Nu har mitz åkt hem igen. Men jag kanske ska ha henne imorgon med. Jag vet inte än. Annars undrarde min brors sambo om jag kunde ha deras golden då dom skulle åka till liseberg imorgon. Det hade ju vart kul men fyra hundar i olika storlekar som jag inte vet hur dom funkar ihop kanske inte aär någon hit direkt.
Börjar bli lite trött och få ont i huvudet nu. Inte kul alls. Jag och Mitz var ute på en lång promenad förut innan jag lämnade tillbaka henne. Det var skönt att komma ut lite. Det har inte blivit lika mycket nu eftersom min Tyson är lite trasig och måste vila sej. Det är ju så tråkigt att gå ut själv så det gäller att passa på vid tillfälle!

Tyson                             och                                 Ior

I mina byxor!!

Fy vad äckligt, förut när jag satt och laddade upp lite bilder kände jag hur nått kröp på mitt smalben så jag drog upp byxbenet och fick tag på nått svart. Det såg ut som nått taggliknande. Nere på golvet hittar jag en halv tvestjärt. Åh jag höll på och dö fy faan. Hur kom den dit? Hoppas inte vi har massa såna inne. Uh så äckligt!!



Fick en hund!

Så fick man en hund till. För en liten stund iallafall. M är i danmark och går en match i thaiboxning och D var tvungen att jobba. Klart man ställer upp och passar en sån sör liten vovve. Eller ja, liten och liten hon är ju större än mina vovvar.
Annars har bara städat och grejat idag. Är nästan klar. Bara lite småfix kvar typ och några maskiner tvätt. Hade vart gött att ta ut Mitz på en lång promenad men nu stacka Jimmy och Nova ut lite så det får nog vänta en stund. Jag kan ju inte gå ut långt med Tyson pga hans lever som pajade för en veckan sen typ. Men nu ska jag gå och byta maskin.


Ha det!

På måndag får vi nycklarna!!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mej idag. Har ingen aning faktiskt. Det är ju så tråkigt väder, stör mej som fan på det, jag vill ju kunna ha mina sommarkläder istället. Väntar på att Jimmy ska höra av sej också. Han är nere på banken och ska försöka ta ett lån på företaget som vi ska ha sen när vi får nya lokalen. Tänkte vi skulle renovera lite och köpa in lite nya inventarier. När han är klar ska vi åka till polisen och hämta ut våra pass, sen tar mamma med sej Nova hem och vi åker till studion. Vi måste fixa klar papprena för denna månaden och lämna in dom till revisorn.
På måndag får vi nycklarna till nya lokalen där studion ska ligga sen är det bara att sätta igång. Det känns som om vi kommer få en hel del att göra ett tag framöver här nu. Men det är ju bara roligt så det gör inget.

Uuh vad kallt de var!

Nu är i hemma igen. Tog tåget från stan kvart i tio i morse och var framme vid elva eller nått typ. Nova tycket de va jättekul att åka tåg. Framme på badet var det skitkallt och massa mörka moln. Gick till poolen för midre barn och var i sär en stund men det var så himla kallt så vi gick upp ganska snabbt. Så vi gick och åt istället. Sen köpte vi kaffe och satt och tog det lugnt ett tag och försökte värma oss lite utan nån större framgång. Gick till Lazy river och åkte runt i badringarna en stund sen fick Nova nog. Hon frös så hon var nästan blå. Så jag tog med henne och bytte om istället. Det var ingen ide att bada mer. Men dom andra verkade ha kul iallafall. Dom åkte kanor som bara den.
Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så jag ska faktiskt gå och sova bums!

Snart sticker vi

Nu bär det snart av mot sunne. Jag är så trött så  jag tror mina ögon pekar åt alla möjliga håll. Somnade väl runt ett och vid halv fem tyckte Nova att det var dags att gå upp. Satte på tvn i vårat rum så fick hon ligga i våran säng och kolla lite på den. Själv smet jag in i hennes säng istället och fick sova nån timme till. Så det känns ju som jag borde somna rätt fint ikväll. Men det är väl ingen garanti på det.
Klockan 8.53 går bussen härifrån till stan och sen går tåget 9.45 från stan. Vi skulle åkt bil egentligen men vi blev så många så vi fick inte plats. Kul för Nova hon ser fram emot att åka tåg det har hon aldrig gjort tidigare, inte jag heller typ. Det var nån gång när jag var liten som jag och mamma åkte till västkusten men det har jag inget minne av.
Nu måste jag göra mej i ordning

Tävling!

Attans. klockan sprang iväg idag med. Var ute på en långpromenad med min grann D förut sen gick vi hem till mej och nu har vi bowlat och boxats på wii en stund. Jimmy och Dennis står fortfarande och spelar. Tänkte gå och lägga mej istället.
Jag är med och tävlar om:
 
  • Body Lotion with moisturising Coconut & Ricemilk 200 ml
  • Shower Gel with moisturising Coconut and Ricemilk200 ml
hos min kusse Lina. Var med du oxå. Klicka på här och lämna en kommentar till henne

My little pony

Så var et kväll igen då. Ska försöka komma i säng skapligt tidigt idag. För imorrn ska vi åka till sunne vattenland med mamma och co. Så då får vi gå upp lite tidigare än vanligt. Nova däckade i soffan framför My little pony. Vi har varit på Badet en liten sväng på kvällen så hon var ganska trött när vi kom hem.
Jag är så sugen på att shoppa kläder men alla jag har hittat är från USA och jag är lite skeptisk till att shoppa från utlandet. Jag har ju aldrig gjort det tidigare och vet inte alls hur det funkar med tull och hur mycket det blir i svenska kronor osv. Men det finns ju så fina kläder. Hittade massa fina klänningar förut när Lina var här. Vill ha!!

Beställt saker

Har precis haft besök av min kusin Lina som har vart här och dumpat lite saker som jag har beställt av henne från oriflame. Har snackat lite skit och lekt med Nova. Bjöd henne på makaroner och köttullar snacka om lyxmat haha. Iallafall om Nova får bestämma hon skulle nog kunna äta köttbullar till alla måltider.
Vill gå ut lite, typ gå till badet men jag vill inte lämna hundarna hemma eftersom Tyson vart dålig. Så jag törs inte ifall han bli värre. Inte så kul att komma hem och hitta en död vovve. Så jag får väl fortsätta här hemma istället. Har inte kommit så långt. Typ ingenstans, massa annat som lockar mer hela tiden. Men det är väl lika bra att få det gjort kanske

Sälja eller behålla?

Ny dag nya tag. Ska nog ägna den här dagen till att städa lite här hemma. Ser ut som fan här. Har vart lite off ett tag och inte orkat göra så mycket. Men nu har jag snart inget annant val än att sätta igång. Hade hellre gått till badet istället men det är lite för kallt i luften.
Jag håller ju på att rensa ur lite här och var hemma. Jag ska ju göra om i Ronjas rum och vi har kommit fram till att hon inte vill ha kvar sina prinsessmöbler. Så jag funderar på om jag ska ta dom till Novas rum eller om jag ska sälja det istället. Det får ju inte plats egentligen.

Han som var skeptisk fastnade!

Nu har Jimmy kommit hem äntligen. Men nu blev det ju sådär sent igen. Som det har blivit hela förra veckan också. Men dte blir ju så när han jobbar sent och kommer hem sent. Man vill ju hinna umgås och träffas lite iannan man går och lägger sej. Annars hinner jag ju inte träffa han alls. Men ni är det han som har fastnat fram för "wii:et". Han som var skeptisk till det från början står och bowlar för fullt nu. Haha. Men det är kul då behöver jag inte ha dåligt samvete för det. Kul att vi har nått att spela tillsammans. Måste bara ha en till kontroll och lite spel.
Nu har jag iallafall vart ut med vova och sen slängt lite sopor så är väl allt klart för idag egentligen så det är väl bara att gå och sova antar jag. Men nu är jag övertrött istället så jag vet inte hur det ska gå. Kommer ju få sota för det här imorrn iallafall. Hmm!

Nytt tv spel

Hm vad klockan drar iväg då. Idag fick jag mej ett nintendo wii! Shit vad kul det var. Har stått och boxats hela kvällen typ. Fick bara med nått sport spel med boxning, golf, bowling, tennis och nå mer säkert. Tänkte jag skulle försöka hitta mej nått mer. Kul att spela samtidigt som man rör på sej!

Nu sitter jag och lyssnar på Bandit och väntar på att Jimmy ska komma hem så jag får gå ut med mina vovvar och sen  gå och sova. Börjar bli så trött. Har sovit dåligt flera dagar i rad nu så det börjar kännas lite nu.

Handlat lite nytt

Vilket dretväder det är. Det bara regnar och regnar hela tiden. Suck.
Var ner på stan med mamma en sväng förut. Sen åkte vi till blomsterlandet och köpte en ny blomma till Novas rum. För dom dör ju hela tiden. Kan ju iofs bero på vattenbrist eller så. Händer ju inte att jag vattnar varje vecka. Sen åkte vi till tygfabriken på lamberget. Jag köpte nya gardiner till Ronjas rum, svarta spets längder och en vit franpanel att ha i mitten. Köpte även tyg som jag ska ha till hennes sänggavel men när jag betalat och så kom jag på att jag skulle ha nån stoppning till så den blir lite tjockare och mjuk men då orkade jag inte gå och leta reda på och klippa till så jag får ta det en annan dag.

Vart och badat

Nu har vi precis kommit hem från Badet.
Trevligt att komma ut lite och hitta på nått.
Det var lite kallt i luften men i vattnet var det 30 grader så där i var det hur skönt som helst.
Nu ska jag å och byta kläder sen ska jag väl börja med maten tänkte jag.

Jag gör en egen istället

Fredag igen då. Jimmy drog precis till jobbet. Han ska jobba till 22.00 idag igen så jag har en heldag med tjejerna framför mej idag igen. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Det såg ju jättefint ut imorse men nyss såg det ut som det ska bli regn igen. Jag har inga problem att sysselsätta mej, det finns hur mycket som helst att ta tag i här hemma. Värre är det väl för Nova och Ronja. Men det går nog att hotta på till dom med.
Jag skulle behöva en stor bil och åka till en byggfirma och köpa en spånskiva och sen till tygaffären och handla lite tyg. Jag har letat och letat efter en ny säng till Ronja men har inte hittat någon som passar. Alla är ju bara 90 cm. Jag hade tänkt att hon ska ha en 120 eller 105 cm ssäng men då finns det ju knappt några ramar till dom. Så jag tänkte göra en egen gavel till henne av en spånskiva som jag ska vaddera lite så den blir lite mjukare och tjockare. Sen ska jag klä den i antingen vitt tyg med svart spetsöver eller tvärtom med svart tyg och vit spets över. Jag tror det kan bli skitsnyggt bara det blir gjort. Kanske att jag köper några nitar eller knappar och sätter på också men jag har inte hittat några snygga än. Roligt ska det bli iallafall. Kul att vara lite kreativ så!

Lite uppdate!

Tjoo!
Nu är jag tebax igen. Får se hur länge det varar denna gången då ;). Har inte haft nån lust att blogga på ett tag nu. Lite update då.
Fick åka in till veterinären akut med Tyson i måndags då han blev jättedålig jättesnabbt. Min mormor har passat hundarna ett par dagar när Jimmy har vart uppe i norrland. Och i måndags var dom ute i en stuga som några vänner till dom nyss köpt, och hälsade på. Helt plötsligt blev Tyson kanondålig och orkade inte gå utan bara låg ner och tillslut blev han knappt kontaktbar. Så mormor och morfar slängde sej i bilen, ringde och hämtade mej så vi fick åka in till djursjukhuset. När vi kom fram var han något pigagre men fortfarande lite slö. Vet. gav har dropp med vätska och näring tog blodprover osv osv. Det visade sej att han hade jätehöga levervärden på ca 880, normalt ska dom ligga mellan 10-100. Så hon misstänkte leverinflamation eller urinförgiftning. Vi fick stanna kvar ett par timmar och han fick dropp och två sprutor sen fick åka hem. Morgonen efter fick jag lämna in honom på morgonen då dom skulle ta mer prover. Han fick vara kvar hela dagen och dom kollade levern med ultraljud. Sen ringde dom och sa att allt såg bra ut och jag fick hämta honom. Så nu går han på dietfoder som är anpassat för hundar med leverproblem. Om två veckor ska vi tillbaka och kolla upp honom igen och ta nya prover. Fram tills dess är det vila och dietfoder som står på schemat.
Annars har det inte hänt så väldans mycket. Jag är ledig nu i ett par veckor men vädret suger ju verkligen så det går ju inte hitta på så mkt. Så nu har jag snart rensat ur lägenheten. Bara Novas rum kvar nu. Jag och Ronja rensade på hennes rum förut och framöver ska vi göra om på hennes rum med ny säng m.m. Sen ska vi ta tag i Novas rum tror jag.
Men nu ska jag gå och kolla vad barnen gör.
På återseende!

RSS 2.0