Shoppat!

Har vart på blomsterlandt och köpt lite blommor till min framsida. Vi klippte buskarna och städade lite på framsidan igår så nu börjar det bli ganska fint på där. behöver bara klippa den lilla gräsplätten och en sätta nya blommor i rabatten och små fixa lite.

Vilket härligt väder det ska vara hela tiden. Bara massa regn. Det går ju inte hitta på nått lixom. Vill gå ut och leka lite med Nova men det är ingen ide att ens tänka tanken. Fast vi hann ju ut en sväng på förmiddagen iallafall.

Vi var i Mora i helgen för min faster hade 50 års kalas. Skit kul var det. Roligt att se alla släktnigar som jag inte har sett på minst två år typ. På väg upp till Mora åkte vi förbi min gamla klasskompis Natalie. Vi gick i samma klass i ettan på gymnasiet: Henne har jag inte sett sen studenten. Hon hade en liten son som precis hade fyllt ett jättesöt var han och Nova verkade gilla han oxå =D Nu står min lilla surouppa och skriker på mej så jag antar att jag måste gå.

Vi hörs

Trött!!!

Ska snart gå och sova. Är skittrött!! Nova har bara sovit på förmiddagen idag och då hann jag inte sova nått för jag var tvungen och städa här hemma osv. Sen kom Louise och hälsade på en sväng. Det var kul längesen man såg henne nu. Sen åkte hon hem och jag och Nova satt och väntade på att Jimmy skulle komma hem så att vi kunde åka och handla. Men han ringde och sa att han var tvungen att fixa bilen men som tur var har jag världens snällaste mormor som körde oss ut till bergvik så att jag fick handla lite. Köpte lite två nya byxor till Nova och en lång tröja, som en klänning nästan med ett par leggings till. Jättegulligt. Sen gick vi till Maxi ocg handlade lite mat och leksaker att ha till våran lilla resa imorrn. Mutor är bra =) Jag vill ha en bärbar DVD till Nova så hon kan kolla på Teletubbies när vi ska åka längre resor. För hon är inte speciellt road av att åka bil. Får pussa lite på mitt älsk sen och se vad han säger om det. Nej nu blire ut me vovven och sen sova.
puss å kram vi syns på stan höhö

Regn!!

F*n vad det ska regna. Verkar som det aldrig ska ta slut. Fast egentligen så är det ju bra eftersom jag måste städa här hemma. Ser ut som nån har släppt en bomn eller nått. Vi ska åka till Mora imorrn för min faster ska ha 50 årskalas. Så vi kommer hem på söndag igen. Och då kommer Jimmys syster hit och på måndag kommer Jimmys mamma och bror. Det ska bli jättekul tycker jag. Det var ett tag sen man såg dom nu. Nu ska jag gå och försöka få min bebis att sova.
Ha det så bra =D

Välkommen till min nya blogg!

Tänkte skaffa mej en blogg och skriva lite saker om vad som händer i våran vardag, och vad som händer med lilla Nova. För er som inte vet så är Nova våran lilla dotter på 10 månader. Det händer nått nytt i hennes utveckling nästan varje dag nu, och jag njuter varje sekund med henne och det är så kul att se henne utvecklas. kolla även våran bilddagbok  addictedtonova.bilddagboken.se Nu ska jag gå och titta på Wild Boys =D
Ha det!

RSS 2.0