Ok dag

Har varit en helt okej dag med massor att göra. Efter att Nova hade sovit middag åkte vi med mamma och Theo till mariebergsskogen. Nova tyckte det var skitkul att titta på djuren och dom hade skitsöta små griskultingar. Uh vad goa dom är. Nästan så man ville ta med en hem. En lite stund iallafall dom växer ju så fort och sen är dom inte lika söta längre. Tycker faktiskt att stora grisar är ganska så läskiga. Men dom är söta att titta på på avstånd iallafall. Efter vi hade vart i mskogen åkte vi hem och gjorde mat. Sen gick vi ut på framsidan och åt lite jordgubbar.
Har jag precis vart ute på sista kvällspromenaden med Tyson och nu ska jag alldeles strax gå och lägga mej. Tänkte bara avsluta med en ny bild på valpen som jag fick av uppfödaren förut.


 

Här är han lillkillen 5 veckor ung och alldeles jättesöt!

Grannfejden snart?

Vad skönt väder det är idag. Har suttit ute på baksidan och solat lite. Helt underbart ju om det inte hade vart för grannens jobbiga ungar som tjatar hål i huvudet på oss. Dom är så jäkla irriterande. Ingen som har nån koll på dom. Jag blir tokig på dom. Förut när Dennis var här satt vi på baksidan och pratade i vanlig samtalston, inte högt alls. Då kom ena ungen och sa till oss att vi störde han när han spelade pokemon. Som om dom aldrig har stört oss. Dom är ju ute skitsent på kvällarna och härjar och skriker så Nova vaknar. Föräldrarna bryr sej inte alls. Och när vi är ute så står dom som klistrade vid staketet och glor på oss hela tiden typ. Så jääävla jobbiga. Kanske skulle söka till grannfejden? Haha.
Ska snart gå och duscha och sen ska vi åka till mariebergsskogen med mamma och Theo. Kul för Nova att åka dit och mata pippin och kolla på djuren.
Nej Duschen bliiiir.
Ha en bra dag i det underbara vädret!

Kanske

Nu har mamma vart här och hämtat Nova.
Jag blev ju faktiskt lite trött ändå så jag tänkte nog lägga mej och vila en liten stund.
Sen om jag hinner och orkar så åker jag nog ner till Jimmy.

Känns fortfarande rätt ok i käken =)

Bättre denna gången?

Börjar bli lite smått hungrig, eller väldigt hungrig faktiskt. Men jag tror inte jag kan äta än. Vet inte om det kanske gick lite bättre den här gången. Jag är inte lika svullen som sist tycker jag. Fast det kanske kommer senare också. Och själv op gick ju mycket snabbare också. Tanden kanske inte satt så hårt ändå. Hoppas hoppas att det inte kommer göra lika ont och vara lika stelt som sist.

Klart!

Nu är jag tillbaka från tandläkaren. Känns som det gick bättreoch fortare den här gången. Är bara så jävla groggy och jättetrött. Ska bara vänta till det slutar blöda sen ska jag nog gå och lägga mej en stund. Men nu är det gjort iallfall. Känns bra. Nu behöver jag inte oroa mej för det nå mer iallafall.

Då var det dax då!

Nu ska jag gå ner och operera ut min tand.
Ska bli skönt att få det avklarat.
Men ändå!

Snart dax!

Har nyss vart och handlat och lämnat Nova på dagis. Ska snart gå och packa en väska med kläder till henne. För hon ska sova hos min mamma inatt för förra gågen jag opererade ut tanden så var jag så trött efteråt så jag orkade knappt med mej själv. Så då blir det snällare och roligare för henne att få vara hos mormor. Usch! Asså jag vill verkligen inte göra det här. Jag är inge rädd för själv op eller så men att gå och ha ont i munnen och inte kunna äta normalt på en vecka är inget som jag ser fram emot direkt. Plus att jag kommer vara helt svullen och skitsnygg. Haha får väl bju på den antar jag. Jimmy och Micke skrattade som fan åt mej sist för dom tyckte jag såg så rolig ut.
Nej nu får jag ta och ge mej så jag får nått gjort nån gång och kommer iväg till tandläkarn i tid.
Ha en bra dag!

Teknikens värld!

Sitter och försöker förstå mej på en mp3spelare som jag har fått låna av min styvfar. Men jag fattar verkligen ingenting. Tänkte att jag skulle ladda den och tydligen så ska man det via usbn i datorn eller nått. Jag vet inte. Får väl bara hoppas det är batteri i den för jag ska ha den imorrn när jag ska operera bort tanden. Tänkte att det är väl lite trevligare att lyssna på musik än på en borr som gräver i min tand. Ska snart gå ut med Tyson och sen ska jag nog gå och såva så jag orkar med mej själv imorrn. Kommer vara grymt trött eftersom jag ska få lugnande.

Underbara unge!

Just nu är Nova inne i en jätterolig trotsperiod. Så det blir mycket bråk och gråt. Så fort någonting går emot henne eller när jag inte gör som hon vill så börjar hon oftast att gråta och så säger hon "äj aj" som betyder jag är arg. Ganska jobbigt eftersom det är nästan bara mej hon trotsar och testar men det är så himla sött ibland ändå. För just nu är det mycket "aj". Alla är arga, katterna, Tyson och dockorna. Häromdagen sa hon "mommo aj å kiker" = mormor är arg och skriker haha. Vet inte vart hon har fått det för min mamma har nog aldrig varit arg och skrikit på henne. Lite roligt tycker jag.
Men som tur är så är hon ju så himla söt och go så det där trotset gör inte så mycket. Som nu när jag nattade henne så låg jag brevid henne i sängen en liten stund och så strök hon mej på armen och i håret och sa "gonatt mamma älkar dej". Så himla mysigt ju. Inte för att hon fattar vad jag älskar dej betyder men ändå. Hon är så himla underbar min lilla Nova!

Hemtrevligt vare!

Igår fick jag en blomlåda som jag har satt framför köksförnstret. Så förut var jag iväg till blomsterlandet och köpte lite blommor att sätta där i. Jättefint blev det. Känns så mysigt och hemtrevligt om man har massa blommor osv ute. Jag gillart!
Annars händer det inte så mycket. Borde städa egentligen men jag "hittar" hela tiden massa annat som är mycket intressantare för egentligen har jag ingen lust alls att städa. Funderar på att gå ut en sväng istället..
Hörs

Ännu ett namn.

Kom på ett till namn. Rajah. Det var väl fint?
Så nu står det mellan Rajah eller Diesel.
Vad tycker ni?
Någor som har fler namnförslag?
Gärna tuffa Disneynamn.

100%

Oj, vad trött jag är. Blev lite för sent igår. Kollade på Grey´s, sverige pussas och kramas och sen var det ju celeberty rehab eller vad det nu heter. Det är ju skitbra tycker jag. Ganska intressant att se vad som händer och hur dom regaerar närdom går på avvänjning. Skulle faktiskt kunna tänka mej att jobba med sånt men jag tror inte jag har psyke till det. Skulle nog bli knäckt ganska snart. Idag händer det nog inte mycket alls. Blir väl ganska lugnt. Hade varit kul att åka ner till studion en sväng men jag vet inte om jag orkar krångla med det.
Måste ringa till tandläkaren också. För jag är, eller har varit förkyld. Men jag är nästintill frisk nu. Så jag vet inte om jag får operara ut tanden om jag inte är 100% frisk. På ett sätt hoppas jag att jag får det för då har jag det avklarat men å andra sidan så har jag ingen lust. Kunde ju inte öppna munnen ordentligt på en vecka typ, och kunde inte äta vanlig mat heller så jag fick leva på soppa och nutrilett typ.

Plugga lite

Nu har jag badat och lagt Nova.
Tänkte jag skulle gå ut och sätta mej i kvällsolen på framsidan och läsa lite teori.
En liten stund iallafall.
För det är ju snart Greys anatomi.

Vad tycker ni om Diesel som namn på valpen?
Kom gärna med fler namnförslag =D


Lilla valpen

En bild på chihuahua valpen som jag fick från uppfödaren

Lite balans i tillvaron

Skönt, jag tror att jag börjar få lite balans i mitt liv.
Äntligen!
Går inte in för saker lika maniskt som jag har gjort tidigare eller går och oroar mej för saker som kanske inte ens kommer hända.
Känns jättebra.
Hoppas att det håller i sej också så att jag inte trillar tillbaka ner i skiten igen.
Nu ska jag gå ut med min hund och gunga lite med Nova.

Kli i ögat!

Funderar på om jag kanske är allergisk mot nått för jag sitter här med massa kli i ögonen.
Och det är ju massa pollen ute nu.
Det är ju gult överallt typ.

Effektiv dag!

Har vart värsta effektiv idag med att ta tag i mitt liv. Först var jag iväg och satte i handpenningen på valpen, sen åkte jag med mormor till kyrkogården och satte blommor på hennes farmors grav. Efter det åkte vi iväg och hämtade papper till körkortstillståndet. Så nu ska jag börja ta körkort. Försöka iallafall. Jag ock Micke ska gå på handledarkurs i juni och sen är det bara att börja köra.  Måste verkligen fixa det här nu. Jag började ta körkort för typ fyra år sedan men av nån anledning så slutade jag.
Ringde till skatteverket nyss och frågade jag och Jimmy ska gå tillväga för att jag ska börja jobba där. Och det var tydligen inga problem alls. Behövde inte anmäla nånstans utan jag ska deklarera sen i slutet av året eller nå sånt hur mycket jag har tjänat. Fattade inte så mycket av vad han på skatteverket sa så Jimmy får nog ringa dit imorgon och fråga han med.
Nu ska jag nog gå ut och leka lite med Nova i det fina vädret.

Massa måsten

Har nyss varit och lämnat Nova på dagis. Tänkte jag skulle ringa till mormor och fråga om hon har lust att köra ner mej till banken så jag kan sätta in handpenningen till valpen. Sen måste vi ringa till skattemyndigheten och ta reda på hur vi ska gå till väga med att jag ska börja jobba i studion.
Måste skaffa mej ett körkort nu också. Så det borde jag också ta tag i idag. Måste fixa så att Micke kan öveningsköra med mej.

Vill ha det fint

Härligt väder det har vart idag. Satt ute i solen på gräsmattan med mina grannar förut. Jätteskönt var det. Nova gick och plockade massa blommor och busade med Dennis och Tyson låg i buskarna och sov typ. Hoppas sommaren kommer nu. Fast det lär den väl göra. Kan ju inte komma mer snö nu när det är mitt i maj. Får sånna vårkänslor och vill göra fint. Vill ha massa blommor lite här och där. Tänkte sikta in mej på framsidan först eftersom det är det som syns mest. Jämnade till häcken och sopade på framsidan igår så nu ser det väl nästan anständigt ut där. Hittade jättefina utemöbler på plantagen som jag vill ha. En bänk, ett litet runt bort och två stolar är det av trä och metall. Skulla passa perfekt på min framsida. Vill ha två krukor med blommor också. En större och en som är lite mindre.
Nu kommer Nova och gnäller så jag måste gå.

Glass?

Nu har vi precis ätit lite mat.
Funderar på om vi ska gå förbi pressbyrån, sen när vi går ut med Tyson, och köpa lite glass.
Är skitsugen på Mars glassen.
Den är skitgod den!

Sen skulle Dennis komma bort och lacka sina möbler.

Funderar på om vovvebebisen ska få heta Diesel.
Vad tycker ni?

Bra eller dåligt?
Kom gärna med fler namnförslag.

Inte så övertygad!

Fan vad hungrig jag börjar bli. Försöker övertyga Jimmy om att han också är hungrig så att vi kan åka till Oliven och köpa mat. Dom har sjukt goda sallader där. Fast han verkar inte vara så övertygad.

Mer namnförslag till chihuahua pojken tack =)

Namnförslag?

Nu har jag pratat med uppfördaren till chihuahuan så nu måste jag ner till banken och sätta in pengar på konot. För jag ska för över en handpenning på honom. Sen är han ett steg närmare min. Verkar som en bra uppfödare. Hon sa att alla hennes hundar var sociala osv. Lite kul. Har fått uppfattningen om att chihuahuaor är enmans hundar. Så jag ska köra mycket social träning på honom. Åh va jag längtar. Ska hämta honom helgen efter midsommar. Tänkte att jag skulle kidnappa med mej Jennie då. Hennes Kaksi kommer ju också från den uppfödaren. Kul att slå två flugor i en smäll.

Vad tycker ni att han ska heta? Någon som har namnförslag? Gärna något tufft eller fint namn.

Operera bort visdomstanden igen!

Usch vad trött jag är! Har fortfarande inte återhämtat mej sen i lördags. Tur att det är kväll nu så att jag kan gå och lägga mej snart. Ska bara vänta på att Jimmy kommer hem sen ska jag gå ut med Tyson och sen sova. Hade jag tänkt iallafall.

Fan, jag insåg förut att jag ska ju till tandläkaren på fredag och operera ut min andra visdomstand. Själv ingreppet bryr jag mej inte om alls det gick så bra sist. Men läkningen var inte så kul. Var svullen i flera dagar efter och kunde knappt äta och hade ont. Men men.. Det är ju bara den kvar sen behöver jag inte göra nå sånt nå mer. Inte inom det närmsta iallafall. Skönt att bli av med dom också så slipper dom krångla.
Ska nog gå ut och grejja lite på framsidan nu snart bara Nova somnar nån gång.

4 veckor =D

Har fått svar på mitt mail från uppfödaren och jag skulle få köpa chihuahuan. Fast jag får vänta ett tag för han är bara 4 veckor än så länge. Åh det ska bli så kul. Han är hur söt som helst! Om tiden bara kunde gå lite fortare. Ska bli kul med en renrasig som man kan ställa ut lite.
Idag händer inte så mycket förutom att jag är grymt sugen på coca cola och jag kan inte gå och köpa för Nova ligger och sover. Borde också sova egentligen men jag kunde inte. Men jag är så jävla trött. Somnade alldeles för sent igår igen. Men men får väl försöka lägga mej tidigare idag då.
Hepp

Wohoooo!

Jag ska få en Chihuahua!!!!!!!!! Fan vad kul! Är såååå himla glad! Har hittat en valp som jag är intresserad av. Har mailat till uppfödaren så vi får se hur det blir med det. Jag har verkligen världens bästa sambo!!
Var på tatueringsmässan igår och älsklingen tog hem tre priser. Två andra placeringar och en förstaplacering. Så himla kul för och jag är så jäkla stolt över han. Var jättekul på mässan. Synd att det var lite glest med folk bara.
Nu ska jag gå och lägga mej. Är så himla trött. Blev ganska sent igår..
Ha det bäst

Trött

Sitter här och är trött som fan. Vill gå och lägga mej men jag kan inte för jag väntar på att tvättmaskien ska bli klar. Råkade lova Jimmy att jag skulle tvätta en av hans t-shirtar så han kan ha den imorrn. Eller ja jag tvättar ju mer än en t-shirt. Men det hade ju kunnat vänta lite om jag inte hade lovat han.
Skulle vart ner på mässan idag men jag har vart helt död nästan hela dagen. Har blivit förkyld så jag har inte orkat med nått typ. Mamma och Theo kom hit förut en sväng och åt pizza och hade fredagsmys med mej och Nova. Skitmysigt var det. Kan bli ganska ensamt att sitta själv varje kväll. Så det är aldrig fel med lite sällskap.
Men ååh vad drygt.. maskinen blir ju aldrig klar. Funderar på att skita i den så Jimmy hänga upp inatt när han kommer hem eller nått

Nämen tjeeeenare!

Är helt inne på att köpa en liten chihuahuabebis kompis till Tsyon. Fast jag vet inte om Jimmy är lika inne på det som jag är. Men jag jobbar på det. Vore skitkul. Dom är ju så söta. Men jag hittar inga uppfödare i närheten. Hade ju vart kul om det fanns nån i Värmland eller Dalarna. Spec i dalarna för då hade man kunnat åka förbi Jennie också =). Var länge sej jag träffade henne nu ju så det hade ju vart bra om man hade kunnat slå två flugor i en smäll. Vill ha en "riktig" chihuahua med papper och stamtavla som man kan ställa ut och grejja med.

Tror jag håller på att bli förkyld också. Det gör lite ont i min hals. Skulle inte förvåna mej om jag blev det heller för Nova går och snorar och hostar som bara den. Så det är väl min tur snart. Hoppas bara att det inte kommer under helegn för då är det ju tatueringsmässan så då har jag inte tid. Och nästa fredag ska jag och operera ut min andra visdomstand så då får jag inte heller vara sjuk. Har inte riktigt tid mede det just nu.
Nu ska jag gå och göra thé till min hals och sen ska jag se på Greys!

Insikt =)

Har kommit till insikt med massa saker. Så ska jag försöka fokusera på det som är bra och viktigt. Försöka göra mej av med allt negativt och istället försöka se det positiva. Fokusera på nuet och inte allt gammalt tråkigt som har hänt. För det tjänar jag ingenting på. Blir bara så dumt då. För det har redan hänt och jag kan inte göra någonting åt det ändå. Jag har ju redan en massa att vara glad för. Allt som betyder har jag redan. Har världens mest underbara familj och vänner som ställer upp och finns där 24/7. Tack för det! Har en så jävla bra dag idag så det är inte sant =). Så in med nya och bort med det gamla! Hehe dagens visdomsord!

Saknat i massor

Har vart nere i stan på förmiddagen och grejjat lite. Och nu sitter jag här som vanligt och funderar på om jag ska gå och lägga mej eller inte. Vilket ilandproblem jag har. Stackars mej.
Vet inte vad som häder idag. Tyson kommer hem igen sen. Han har vart hos mormor ett tag nu eftersom jag har vart ute och rännt runt en massa. Så då lämnade jag dit han istället så slipper han sitta själv hemma. Har saknat han massor så det ska bli mysigt att få hem min lilla plutt igen!
Nej kanske skulle gå och göra nå annat.
Ha det så bra!

OMG!

Gick ut igår ändå. Hade egentligen ingen ork till det för jag var både trött och hungrig, men jag tänkte att det är ju inte så ofta jag får tillfälle att gå ut och jag sitter ju jämt hemma själv så det är väl lika bra att passa på. Så jag kom typ hem och bytte kläder och åkte igen. Hann aldrig äta nått heller vilket jag bittert har fått ångra idag. För fy faaan vilken baksmälla jag har haft idag. Drack inte ens nå speciellt igår heller men ändå blev jag jättedålig. Jag som aldrig brukar vara bakfull alls annars. Men men jag börjar vakna till liv nu iallafall.
Igår åkte jag med min bror och hans sambo på födelsedags fest hos våran styvbror för hans flickvän fyllde år. Sen drog vi vidare till nöjes. Riktigt kul var det. Träffade massa folk som jag inte sett på år och dar. Kul att umgås med min bror. Vi har ju inte haft så bra kontakt under åren så det är jätteskönt att vi får upp den mer och mer.
Nu ska jag gå och dega ner mej i soffan. Är så himla schleten!

Hemma igen

Shit vad många som hade läst bloggen idag. Har precis kommit hem från Ikea och nu väntar jag på att mamma och Theo ska komma. Sen ska jag och mamma åka ner till stan och kolla på stand up comedy. Och Theo ska vara kvar här hemma med Jimmy och Nova. Tror inte han lider speciellt mycket av det för Jimmy är ju stora idolen så det blir nog kul för han. Usch vad kallt det är ute. Ska nog inte gå ut sen kanske hyra nån film eller nått å ha hemma mys istället.
Hepp!

Shopping och komik

Vilket pissväder det är ute. Regnar som bara den. Pratade med farmor uppe i Mora förut och där vräkte det ner snö. Vart typ sommaren/våren vägen? Det är ju mitten på maj nu lixom. Ska iväg till Ikea sen när Nova vaknar. Jimmy skulle shoppa lite grejjer till studion och jag behöver lite grejjer till hemmet. Sen ikväll ska jag på Magnus Betner och Christoffer Appelqvist. Ska bli fett med skoj asså! Dom är ju skitroliga. Skulle ha gått ut ikväll med min bror och hans sambo men jag får se hur det blir med det. Är ganska så trött för jag har inte sovit ett skit inatt. Har bara luggit och tänkt på en jättehemsk grej som jag antar att jag måste ta itu med men jag vet inte riktigt hur för det är näst intill omöjligt. Men det blir nog bra med det. Bara att låsa in det i huvudet och kasta bort nyckeln och glömma kanske. Det blir bra sen tror jag. Allt ordnar sej till slut ändå.
Kanske ska gå och vila lite jag med så jag orkar med ikväll sen.
Ha det bäst!
Kram!

Matprogram

Fick ett jätterolit program av Roza för några dagar sen, som jag fick ordning på idag, där man skriver upp allt man äter på en dag och hur mycket man motionerar så ränkar den ut hur många kalorier och näringsämnen osv man ska äta på en dag. Var rätt så kul att se vad man stoppar i sej på dagarna och faktiskt så äter jag ganska så bra. Det enda som fattas är motion. Men jag ska ju börja träna så småningom. Och nu är jag ganska så hungrig. Fast jag har ju redan ätit så mycket som jag idag. Jobbigt. Fast jag kan ju äta och sen gå på en långpromenad med Tyson sen eller nått så kanske det jämnar ut sej.

Längtar!

Shit vad tiden går sakta. Har precis fördrivit tiden med att städa akvariet. Ska väl snart gå ut med vovven och sen laga mat efter det. Tror det är nån som hänger i klockan idag för den går förjävla sakta asså. Tycker klockan kan gå lite snabbare. Vill ha helg igen. Även om jag är ledig varje dag och har "helg" varje dag så är det faktiskt ganska drygt. Mycket bättre på helgen när Jimmy är hemma så man kan hitta på saker tillsammans. Tänkte att vi skulle åka till mariebergsskogen nån dag till helgen om det är fint väder. Kul för Nova att komma ut och titta på djuren lite.
Nästa helg är tatueringsmässan här i karlstad också. På nöjesfabriken är den iår. Tror det kommer bli skitbra. Innan har den ju varit på ccc men jag tror nöjes är bättre. Kommer nog att locka fler besökare faktiskt. Åh vad jag längtar tills den är. Det var så kul förra året. Mamma ska ha Nova på lördagen då för vi ska gå på efterfesten då om det är nån annars blir det någ utgång ändå. Jimmy ska jobba hela mässan och tävla med Lollos ros som går längs hela benet. Ska bli spännande att se hur det går för dom!
Nu måste jag nog gå ut innan Nova tar livet av mej med sitt gnäll.

Bored!

Sitter här och väntar på att Nova ska vakna. Vet inte vad vi ska hitta på sen. Är ganska trött egentligen och nu ångrar jag att jag inte gick och la mej också. Stupid stupid! Vet inte vad jag ska skriva heller utan jag gört bara för jag är uttråkad.
På lördag ska jag och mamma gå på Magnus Betner och Christoffer Appelqvist. Ska bli jättekul. Dom är ju skitroliga båda två fast på olika sätt. Christoffer är mer rolig på ett glatt sätt medans Magnus är rolig för han e så kritisk till allt. Så det ser jag fram emot.
Nej fan jag har inget vettigt att skriva. Så nu skiter jag i det här och försöker vila mej en liten stund innan bus vaknar igen. Fan igen. Nu vakna hon så jag hann visst inte. Jaja ha det så bra iaf.

Toki Nova!

Haha, rolig unge jag har. Vi var ute på baksidan förut för jag skulle vattna där som vi har sått gräs. Och när jag kollade bort en liten sväng så var hon i poolen med byxor och skor och allt, sen lite senare så hällde hon en hink med geggamojja över sej =). Så nu är hennes jacka jättefin hehe. Fick bort det mesta och som tur är så finns det ju tvättmaskin. Men som sagt barn ska vara lortiga, då syns det att dom har haft kul. Hon har börjat sjunga jättemycket nu och häromdagen gick hon och sjöng på blinka lilla stjärna fast hon sjöng toki toki stjärna istället. Fast på sitt eget språk förståss. Skitsött haha.

Skulle ha börjat träna denna veckan ochså men jag tror jag får vänta lite med det för jag såg att jag hade massa möten inbokade dom tiderna som jag ska träna. Och jag kan inte ändra träningstider eftersom jag åker med Micke, Jimmy och David. Men det är inte hela världen. Bara att skjuta upp det lite. Nu ska jag gå och försöka få tag på min mamma och försöka styra upp lite helgplaner.
Ha det!

Helg igen!

Gött med helg igen! Fast Nova vaknade klockan 6 (!)imorse. Så jag är ju jämt litte trött nu. Fast på nått konstigt sätt så blir jag jävligt effektiv när jag är trött. För då glömmer jag bort att jag är det. Så nu på morgonen har jag tvättat lite och slängt sopor och plockat lite här hemma. Fast det är ju långt ifrån städat ändå.
Snart, bara Ronja har ätit upp sin frukost tänkte vi åka ut till bergvik och köpa badkläder till Ronja, sandlaer till Nova och en grästrimmer så vi kan få ordning på baksidan. Våran gräsklippare hjälpte inte så mkt, den plattade bara till gräset istället. Nu ska jag gå och göra mej iordning så vi kommer iväg nån gång.

Kalas och sjuk Nova!

Lite bättre dag idag. Fast den började rätt så sugigt men det gick över sen. Har varit ute jättemycket idag. Det har ju var så skönt väder. Var till blomsterlandet och köpte blomjord för jag skulle planera om mina blommor egentligen. Men när vi kom hem så gick orken ur mej totalt och jag hamnade i en solstol istället. Sen på eftermiddagen gick vi hem till Roza och Chris för och firade Damian som fyller två år. Stora killen nu ju! Han är så himla störtskön den ungen. Fullt ös på han hela tiden. Fattar inte vart han får all energi från. Skulle behöva få lite av han tror jag.
Sen när vi kom hem var det typ läggdax för Nova. Såg att hon hade feber också. Fast hon har vart jättepigg hela dagen ändå. Tror hon hade feber inatt också för hon har sovit dåligt hela natten och så var hon helt brännhet när jag kollade till henne inatt. Stackarn. Hoppas hon är bättre tills på tisdag så hon kan gå till dagis. För hon tycker det är så kul där.

Fuck

Usch, nu är det så där jävla fel igen. Känns som allt går emot mej. Idag har nog inget gått som jag vill tror jag. Mitt humör är så nere i bott som det går snart tror jag. Gött det vore om man var liten och bara kunde slänga sej på golvet och skrika och bli värsta dramaqueen så att nån kommer och gör det bra igen. Så känns det nu iallafall. Men det är väl bara att bita hop och härda ut

Kryper i mej!

Tjo!
Vilken låååång dag det har varit idag, och den är inte slut än på länge heller. På förmiddagen har vi inte gjort så mkt alls. Har bara vart hemma och lekt med Nova osv. Sen efter hon hade sovit gick vi ut till lekparken en sväng och sen åkte vi till Bergvik. Tanken var att vi skulle stor handla. Men det blev det inte så mkt av. Nova hittade en byggare bob traktor som hon skulle åka i men vi hade inga mynt så det gick inte. Efter det blev hon skitsur så vi orkade inte gå in och handla nått. Var och kollade lite efter kläder och skor men jag hittade ingenting. Usch vilket jobbigt mode det är nu. Skitfult tycker jag!

Vi hade tänkt att gå ut och hitta på nått ikväll, typ nöjes eller nått. Men vi fick ingen barnvakt så det sket sej idag med. Lite tråkigt för jag är supersugen på att hitta på nått. Det riktigt kryper i hela kroppen på mej. Men jag vill ju inte gå ut utan Jimmy heller. För det var ju det som var tanken med det hela från början att vi skulle gå ut tillsammans och hitta på nått och få lite egotid. För det händer inte ofta alls nu för tiden. Det är näst intill obefintligt. Men det kommer väl fler gånger.

Upp och ner, ner och upp

Nu var det ett tag sen igen. Har inte haft nån motivation till att skriva på ett tag nu. Har inte haft nått att skriva om heller. Livet har vart som en bergochdalbana nu ett tag men för hoppningsvis så löser sej allt snart. Annars rullar det på som vanligt har inte hänt så mkt sen sist mer än att jag försöker få ordning på mitt liv och komma fram till vad jag vill osv. Har absolut inget att klaga på egentligen då jag har allt jag vill. Har världens bästa sambo och världens bästa dotter och världens bästa av allt. Men det känns som nått saknas ändå. Men det blir nog bra.

Idag händer det typ inte ett skit. Sitter här och chattar med H på msn och ska väl snart gå och lägga mej. Hade tänkt att gå ut och hitta på nått med Jimmy ikväll men vi hade ingen barnvakt så det sket sej. Får se om vi kan göra nått imorgon istället.

Nej får inte ut nått vettigt av det här ändå. Är så himla trött och grinig så det är nog bäst jag går och lägger mej!

RSS 2.0