Sopsortering vare ja!

Var ute förut och skulle slänga papperskräpet och längst ner i kassen hittade jag två skor, en hundleksak och en kattsele. Haha fick mej ett gott skartt iallafall. Lilla Nova som har vart där och stoppat i det. Hon har kommit in i en period att hon måste stoppa saker i saker. Igår hade hon lagt Jimmys mobil i hundvattenskålen haha. Så nu är ring signalen lite fukkad. Och häromdagen hittade jag henne på toaletten när hon skulle slänga i tandkrämen i toaletten. Mysigt! Haha hon är så himla rolig!

Träna!

Jimmy började träna på nått gym här i k-d idag. Jag vill oxå! Men jag vet inte när jag ska hinna med det. Men det vore asgött. Lite avundsjuk är jag på han. Eller jag skulle ju kunna träna på morgonen innan han åker men jag har ingen att träna med och jag vill inte gå dit själv. Inte dom första gångerna iallafall. Sen vet jag ju inte vad jag ska göra sen när jag inte är mammaledig längre då kanske jag inte hinner träna och då är det ju ganska dumt att stå där med ett gymkort som jag aldrig kommer använda. Jobbigt det där. Fan, kom på nu att jag måste ju posta Novas dagisansökan. Jävla skit det måste ju göras i god tid. Och just nu vet jag inte riktigt vart den lappen ligger heller.

Hittade massa kläder på nätet nu som jag vill shoppa men det tror jag inte att Jimmy går med på det är ju hans pengar eftersom jag inte får in så mkt och alla mina går till räkningar. Men jag behöver mer kläder nu när det börjar bli kallare ute. Hittade jättemånga stickade tröjor som jag vill ha. Får pussa lite på han sen när han kommer hem =)

Helgen efter att jag har fyllt år funderar vi på att ta en ego helg. Eftersom det nte blev nått malmö för min del. Så vi funderar på att åka till oslo eller gbg. Så då lär det ju bli shopping. Jag gillar att shoppa i oslo. Det är en mysig stad sen är det ju bra att Jimmy har jobbat där i några år så han kan ju staden oxå. Oj nu blev det nog lite tokigt formulerat men orka bry sej om det.

Nu ska jag gå och se va hundarna har för sej.

Rensat!

Har precis rensat ur skåpen från allt som innehåller Glutamat. Det var ju en hel del grejjer som innehöll det så nu blire inge mer halvfabrikat och sån skit. Ska börja ta tag i att leva lite bättre och äta lite nyttigare och röra på mej mer. Måste gå ner i vikt! Har massa överflödigt sen graviditeten. Visserligen hade jag massa innan också men det blev ju knappast bättre. Vi köpte en crosstrainer i söndags och det är skitgött att stå och träna på den. Fast det stog att man bara fick köra 3 ggr i veckan på den till att börja med. Lite tråkigt för jag vill göra det varje dag. Men jag får väl göra nått annat dom övriga dagarna då.

Funderar på att gå ut och ta tag i min baksida oxå. Det är ju så gött väder ute och baksidan ser ut som faan. Gandalf har grävt upp massa jord som ligger över allt. Men jag är så äcklad av sånt där. Så jävla mkt sniglar och skit och jag hatar verkligen sniglar. Men det måste väl göras nu innan vintern kommer. Ingen ide att skjuta upp det nå mer nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra med baksidan för den är så tråkig. Vill ha det fint där ju men det står ju massa träd och skit som jag inte vill ha. Så jag vet inte alls vad jag ska göra. Får väl kika runt lite på nätet och se om jag får nåm inspiration =)

Nej nu blire ut och grejja innan Nova vaknar

Dags att uppdatera lite kanske!

Var ju ett tag sen jag skrev här. Har inte haft varken tid, lust eller ork att göra det. Men men det är väl ingen som läser eller bryr sej ändå. Men skitsamma. Nova har börjat gå som bara den nu. Jätteduktig är hon och pratar gör hon oxå jättemassa. Insåg förut att tiden går så förbannat fort. Hon börjar ju bli stor nu iofs så är väl inte ett år så där jättemycket. Men för mej är det mycket. För det är ju skitstor skillnad på hur det var för ett år sen när hon bara åt sket och sov typ och bara låg och inte gjorde nått och nu gör hon hur mycket som helst och ska börja på dagis så småningom. Kan faktiskt sakna det där lite med minibebis. Såg en kille med en nyfödd på ikea i helgen och den lilla låg längs pappans arm och bara hängde lixom hur gulligt som helst. Det såg så mysigt ut även om jag vet att jag tyckte att det var väldigt jobbigt när Nova var så liten och man aldrig fick sova. Men ändå. Är så glad att jag har min lilla terrorist för det kan hon verkligen vara ibland. Nu har hon börjat bitas skithårt. Haha och ibland ser hon jätte full i faan ut. Men hon är söt och bäst och allt ändå =)

Jag skulle vilja flytta till ett hus eller nått. Helst av allt skulle jag vilja bygga eget. Fan vad gött de vore. Vill ha större ju typ 6-7 rum eller så och öppen planlösning. Men just nu så går det ju inte eftersom jag inte har nått jobb..

Nu ringde Lina så nu ska ja vara social me henne byebye

RSS 2.0