Rock ´n Roll =)

Nu har jag packat klart förutom några smågrejjer.
Om en halvtimme blir vi hämtade.
Ska bli så roligt.
Båten går klockan 19 tror jag och vi är väl tillbaka i hamnen imorrn kl 18 ungefär.
Mustach skulle visst spela också.
Ja ja vi får se vi kanske hörs imorrn.
Rock ´n Roll på er!

Tattoobåten!!

Igår kom mamma och Theo och hämtade Nova och hon ska sova där och kommer hem igen på lördag förmiddag för vi ska åka iväg på tattoobåten lite senare idag. Så igår tänkte jag "att va gött nu kan jag sova ut imorrn och gå upp när jag vill" men jag vaknade halv åtta! Jag är fortfarande ganska trött men nu kan jag inte sova nått mer. Hinner inte heller. Jag ska snart gå upp och duscha och göra mej iordning för klockan tolv blir vi hämtade.
Igår kom alla som jobbar i studion hit för Jimmys lärlingar har gått och tryckt upp hoods med Jimmys logga över hela ryggen och på framsidan står det awardwinning artist som vi ska ha på båten ikväll. Tröjorna blev skitsnygga och det verkar vara bra kvalite på dom också. Kan lägga upp en bild en annan dag men jag har ingen kamera nu.
Jaja känner att jag bara svamlar om massa kontsigt så nu ska jag gå och fixa lite.


2 1/2 års kontroll

Glömde visst bort att blogga igår. Hmm. Men jag tror inte det hände nått roligt ändå. Mer än att jag jobbade åkte hem och sen inte så mycket mer. Idag har jag och Nova varit lediga för vi skulle infinna oss på BVC kl 11.30 på 2 1/2 årskontroll. Så jag tyckte att det var lika bra att vara hemma när vi har den möjligheten för annars hade hon missat lunchen och jag hade fått flänga fram och tillbaka så mycket. Berättade för Nova redan igår kväll att vi skulle gå till Christina som våran BVC "tant" heter och hon gick omkring och pratade om det hela kvällen igår och morgonen idag och såg fram emot det jättemycket. När vi väl kom dit tyckte hon att det var jättekul att leka med alla saker medans vi väntade. Sen när vi kom in så var hon jätteduktig och pratade som bara den. Hon var inte ett dugg blyg, så himla roligt. C tyckte att hon pratade jättebra och allt annat såg också bra ut. Nova tyckte det var så roligt så hon skulle absolut inte följa med hem. Men tillslut fick jag med henne hem och vi åt lite lunch. Sen gick vi till bibblan för Nova fick ett kort på BVC som hon fick lämna på bibbla så skulle hon få en bok av dom. Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Nu ska jag gå och lägga mej i soffan hos mitt älsk innan jag går och lägger mej.
Ha en bra kväll så hörs vi imorrn!

Kalas

Blir nog ingen m-skogen idag. Det har ju börjat snöa så jag är inte sådär jättepepp faktiskt. Åker vi dit så tror jag att Ior kommer frysa ihjäl. Vi får ta det en annan gång istället. Vid tre ska vi hem till Chris och Roza för Chris fyllde år i fredags och dom tyckte att vi skulle komma och fika sen, iallafall Roza Hon ville ha dit mej som moraliskt stöd hahaha. Nu ska jag försöka få lite fart på familjen så att vi kan göra lunch snart.

M-skogen

David och Linda kom över igår kväll. Nova blev skitglad när hon såg att Linda var med och gick verkligen in för att prata ihjäl henne hahaha. Dom hade med sej "låt den rätte komma in" en svensk vampyrfilm, bara det säger ju en hel del och den var ungefär lika bra som det låter enligt mej. Men vi hade roligt ändå.
Idag är det mariebergsskogen som står på schemat. Vi ska försöka åka ner så vi är där strax efter lunch nån gång. Där ska vi möta upp Jeanette och hennes hundar. Ska bli kul att se hur Ior kommer reagera på alla djuren.

Kontaktövningar

Nu har vi ganska nyss kommit in. Vi blev överbjudna på lunch till grannen. Sen gick vi ut och åkte lite rutschkana tills Novas rosa byxor var svarta och dyng sura. Dumt att klä på henne galonbyxor! Nu är mamma och Theo här och fikar lite. Dom hade köpt med munkar och en semeltårta plus lite lördagsgodis till lilla Nova.  Tänkte att om jag får tid sen eller imorrn att jag ska köra lite kontaktövningar med hundarna. Det skulle vi behöva träna på en hel del. Tyson är skitjobbig ute just nu. Han går med nosen i backen och skiter fullständigt i mej och blir helt till sej när vi möter en hund. Men jag tror att det är mycket löptikar häromkring för såhär brukar han inte bete sej. Han brukar inte bry sej alls om andra hundar men nu vill han hälsa på alla. Men det är bara att träna träna och träna lite mer.

Nu ska jag gå ut med soporna och försöka städa lite. Tror att David och Linda skulle komma ikväll.
Vi hörs!

Sola

Vilket gött väder det är ute. Ior ligger i soffan och solar sej.
Vi ska snart hoppa in i duschen sen ska vi gå och handla lite mat och gå till lekparken om vi hinner innan lunch.
Annars får vi ta det efter maten.
Tror mamma och Theo skulle komma in till oss en sväng lite senare också.
Nej  får jag rycka upp mej lite och gå och duscha så det händer nått nån gång =)
Ha en bra dag!!

Hjärtattack

Har nyss kommit hem, har vart och solat lite igen. Det är ju så himla gött. Jag höll på att somna idag men sen när det stängdes av höll jag på att få en hjärtattack haha. Nu ska jag nog snart gå och sova. Ska bara vänta på att lets dance ska bli klart.
Ha en bra kväll!

Saknar!!!!!!

Just nu så saknar jag två av mina gamla vänner. Dom lever fortfarande och så men vi har inte riktigt samma kontakt som vi hade förr. Men dom fanns alltid där för mej och tvärtom. Vi pratar  och träffas nu också men vi är inte lika nära som förr. Fan vad jag kan sakna det ibland. Vissa saker vill man inte prata med vem som helst om heller. Vet inte varför det blev som det blev men blev väl för olika och växte isär. Men just nu känns det som jag behöver det vi hade förr.
Fan!

Miss u!

Piercingar

Har ganska nyss kommit hem. Har vart hos grannen ända sen jag hämtade Nova på dagis. Vi var ditbjudna på mat idag. Lika bra att passa på när man slipper laga den själv. Vi har vart där och ätit typ varannan dag den här veckan så jag tänkte försöka ragga med henne ut i helgen så att vi kan få bjuda på mat också.
Var tänkt att vi skulle gå till våran andra granne och fika för han fyller år idag men vi hörde inget mer så vi får väl ta det en annan dag istället. Det hinns nog med.
Jag sitter och försöker få tag på min mamma för jag misstänker att hon har ringt hit idag. Hon har dolt nummer så jag vet inte om det är hon eller nån teleförsäljare. Men jag antar att det var hon för min lillebror var inne i studion idag och gjorde två piercings i underläppen. Eftersom han inte är 18 än så fick jag vara med och "godkänna" eftersom inte mamma var med och jag tror inte att hon visste att han skulle göra det idag heller. Hmm hoppas inte hon blir arg iallafall. Hon tyckte väl för ett tag sen att det räckte med piercings på han men då tyckte väl han tillbaka att det är ju bättre att han går till våran piercer med tillstånd än att han går till någon oseriös hemma utan tillstånd.
Nu kommer en nybadad Nova så nu ska jag gå och fixa välling och lägga henne.

Med på tv

Oj oj vad trött jag är. Ska nog gå och sova snart. Har haft världens värk i mina ben idag. Usch och blä! Tror det är för att jag solade igår. Brände ju upp mej något på röven och låren hahaha. Brukar aldrig göra det annars för jag brukar kunna sola och sola utan att det inte tar sej alls men tji fick jag =).
Sitter och kollar på Vårat bröllop i era händer eller vad det heter. För enligt Nova så är Ronjas mamma med där hahahaha. Rolig hon lilla skruttan min. Fast tjejen som var med idag var ju inte nästan lik Icka. Snart är det helg igen. Tycker veckorna går fort som bara den. Funderar på att åka till badhuset på lördag och mariebergsskogen på söndag. Jag och Jeanette ska eventuellt ha en hunddejt där. Så det ska bli roligt. Fast även om det inte blir nån dejt så funderar jag på att åka dit ändå. Kan va kul för Nova att komma ut och för det andra så behöver Ior socialiseras en hel del för han kommer snart att bli odräglig annars. Men men det är ju ett par dagar kvar så vi får se vad som händer =)
Nu ska jag gå tillbaka till soffan igen.

Patella

Sitter och lyssnar på system of a downs mesmerizeskiva. Den är ju såå bra!! Har precis pratat med min gamla klasskompis Jeanette som jobbar som djursjurvårdare för jag råkade läsa om patella häromdagen och fick lite smått panik över att mina små vovvar kanske borde undersökas. Lika bra att få det kollat för att vara på den säkra sidan. Så nu skulle hon sätta upp mej på nån lista för patellaundersökningar.



Nu ska jag gå och sova.

God natt och sov gott =)

Nyklippt

Har precis vart iväg och solat lite. Tänkte jag skulle pressa lite nu ett par dagar så jag får lite färg och blir lite vårfräsh. Ska ju ut och åka båt nästa vecka oxå. Kan va kul med lite extra då med eftersom det är så sällan jag gör nått så då kan jag unna mej det! Skulle behöva köpa lite nya kläder också så att jag slipper skämmas. Eller ja, jag har massor med kläder egentligen men inget som duger just nu.
Var till Aqua och klippte mej förut. Tog bara topparna men klippte till en kortare snedlugg. Blev bra men jag ångrar mej lite nu bnär jag kom på att den kommer locka sej och att jag kommer få föna och platta för glatta livet för att den ska se lite bra ut. Men men inte mycket att göra åt. Den kommer ju växa ut ganska fort som tur är. Men annars blev det väldans bra. Har breda röda slingor i "mellanhåret" sen har jag ju mörkbrunt som vanligt i resten av håret men vi slängde i lite rött i det med så nu skiftar det lite rött när det är ljust.

Kråkbo

Har precit gjort mej iordning och snart om en stund ska jag gå och lämna Nova på dagis. Sen ska jag iväg och klippa mej. Ska bli sååå skönt. Mitt hår är väldens kråkbo just nu. Jätteslitet och färgen är helt uttväxt.
Nu kom mormor och morfar och ska hämta hundarna så nu måste jag gå!

Föresten...

Trots att jag knappt är inne och skriver så mkt nu förtiden så är det ändå väldigt många som är inne och läser.
Vilket glädjer mej.
Vilka är ni som brukar va inne?
Nån som har lust att ge sej tillkänna =) ?

Bakat cupcakes =)

Hmm har sagt det förr men nu tänkte jag försöka göra ett ryck och bli mer aktiv på bloggen igen. Men jag sitter ju nästan aldrig vid datorn längre så det hinns lixom aldrig med längre.
Har vart hemma från jobbet idag pga en lite incident som hände igår och för Nova känndes lite varm igår kväll. Har vart hemma med Nova och bara slappat hela dagen. Fast sen på eftermiddagen ryckte vi upp oss lite och gick och handla lite mat och sånt och sen gick vi hem och bakade cupcakes. Dom blev faktiskt jättesöta men jag har ingen kamera så det blev inga kort och dom var minst lika goda som dom såg ut att vara. Sen blev vi bjudna på middag hem till grannen så då tog vi med ett par stycken dit.
Nu tänkte jag gå och göra Jimmy sällskap i soffan framför Ballar av stål.
Ha en bra kväll.

Anmäl!

Var inne på min kusin Linas blogg och såg att hon hade anmält sej på en grej som jag oxå tycker att fler borde göra. Vilket jag själv oxå gjorde =)

Gå in här och anmäl er

Utmaning!

Blev utmanad av Hanna 
Det handlar liksom om att alla svar ska börja
med första bokstaven i ens eget namn!
I det här faller mitt.....
Here we go..

1. Vad heter du?   Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver:   Sött
3. Flicknamn:   Siri
4. Pojknamn:   Simon
5. Yrke:   Stylist
6. Färg:  Snö-vit
7. Klädesplagg:   Scarf
8. Mat:   Sallad
9. Sak i badrummet:   Smink
10. Plats/stad:   Stockholm
11. En orsak att vara sen:  Sena bussar
12. Något man skriker:   Seriöst!!
13. Film:   Spirit
14. Något man dricker:   Sprit
15. Band:   System of a down
16. Djur:   Säl
17. Gatunamn:   Signalhornsgatan
18. Bil:   Subaru
19. Sång:   Still counting
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Snöbollskrig

Jag utmanar: Lina, Roza, Maria, och Jennie

RSS 2.0