Under pressure

Sitter och lyssnar på under pressure på repeat och väntar på att Jimmy och Micke ska bli klara nån gång.... Drygast i kommun är dom. Hatar att vänta. spec nu när jag inte har nått att göra. Eller ja iofs.. Kan ju sitta här å lyssna på under pressure på repeat. Bästa låten just nu hahaha. Tydligen en jättegammal låt men jag hörde den först i lördags haha.

Utvecklingssamtal

Har nyss varit på utvecklingssamtal på Novas dagis. Dom hade ingen att klaga på utan allt var bra. Hon utvecklades normalt och hade stort ordförråd och bra tal osv. Så dom skulle börja potträna henne lite där nu. Jag har gjort det hemma lite grann men det har inte hänt så mycket i den. Hon leker bra med dom andra barnen och har en egen "bästis". Så himla kul en kille som är lika gammal som henne. Dom kramas och leker hela dagarna.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag spackla mej lite innan vi åker till jobbet.
Ha en bra dag!

Mora i helgen

Hallå i stugan!
Har inte hunnit uppdatera nått under helgen. Har haft så gott som fullt upp. Var tänkt att jag skulle åkt till mariestad i lördags och kollat på när en kompis skulle gå en match i thaiboxning. Men så blev det inte. Min bror ringde mej i fredags kväll och frågade om jag inte ville följa med han upp till Mora och häsla på farmor och farfar. Och det var ju såklart att jag ville. Min farfar är nämligen jättesjuk i skelettcancer och vi vet inte hur länge han har kvar så det var bäst att passa på för jag misstänker att det kommer gå ganska så fort. Så vi åkte dit men var inte där så jättelänge för han var väldigt trött och orkar inte ha besök så länge. Så när vi hade varit där åkte vi till min äldsta kusin och hälsade på han och hans familj. Dom hade köpt ett jättemysigt hus som dom höll på att renovera, tror det kommer bli skiiitsnyggt när dom är klara. Det var jättekul att träffa dom kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, och vi kom fram till att dom skulle komma hit ner och fira nyår med oss. Känns bra då har man nått att göra då också.
Nu ska jag gå och göra mej iordning och jobba lite

RSS 2.0