Muahaha

Har precis druckit upp dagens första kaffe. Smakade skit gjorde det för det var nästan slut så det blev jättesvagt. Smakade typ thé usch och blä som Nova brukar säga. Lärde henne nyss att spruta med blomsprutan så nu jagar hon Jimmy med den muahahaha!
Känns som klockan är jättemycket men den är ju bara strax efter 9 ju. Måste snart gå till affären och handla lite mat och KAFFE! Sen blir det jobba igen =)
Nu ska jag iallafall gå och vika in tvätt. Jippie!

Leka lite

Shit vad varmt det är. Jag rinner bort snart känns det som. Men man ska inte klaga. Hellre det här än massa snö och skit. R och D har precis vart här och lekt lite med mej och Nova på baksidan. Barnen har badat och jag och R har snackat massa skit. Var ett tag sen vi träffades nu så vi hade en del att ta igen. Tänkte hitta på nått imorrn med dom. Bada hade ju vart kul kanske. Nu ska jag göra välling till min lilla skitunge.

Första arbetsdagen

Nu ärjag hemma efter första arbetsdagen efter semestern. Var helt  ok att jobba igen. Men en hel del att göra. Vi har airconditioner på studion så det är jättesvalt och skönt där inne. Så jag fick nästan en chock nu när jag kom ut i värmen. Shit vad varmt det är asså. Svetten bara rinner ju. Och det är ju minst lika varmt inne. Nu ska jag gå och laga lite mat.

Allvar igen

Om ca två timmar drar allvaret igång igen. Har inte ens nästan börjat göra mej iordning än. Vet inte vad jag ska ha för kläder eller nånting. Det är ju så varmt ute och det mesta ligger i tvätten. Och jag vet ännu mindre vad jag ska ha för skor på mej. Vill köpa nya lite mindre varma skor. Har ju ballerina skor men dom är för varma. Jag vill ha slip in skor har för mej att dom hade fina på Din sko. Kanske kan ta det till helgen.
Måste snart göra iordning Nova också. Hon är jättetrött idag. Hon vaknade vid kvart i sju av att hon trillade ur sängen stackarn. Så hon har inte varit så rolig nu på morgonen. Mest skrik och bråk från henne. Men jag förstår henne det är inte lätt att vara liten och trött. Nu ligger hon uppe med Jimmy och vilar och läser en bok. Nu ska jag gå och se om vi har fått nån post och sen måste jag nog börja min dag.
Ha det så bra så hörs vi.

Guld värd!!

Nu är snart sista semesterdagen avklarad. Imorrn blir det jobb igen. Kul på ett sätt men ändå hade det varit gött men ett par veckor till. Det har varit så skönt att vara tillsammans hela familjen och bara vara. Ta dagen som den kommer och bara göra sånt vi vill. Den här semestern har verkligen varit guld värd!
Nu ska jag gå och sova

Så söt mitt lilla troll

Har precis kommit in efter en långre promenad med vovvarna och Jimmy. Det var jätteskönt ute nu när det var lite svalare, tror hundarna tyckte det också Tyson busade som bara den. Han har inte varit ute så mycket idag bara på kortare rastningar för han orkar inte gå ut i värmen. Tycker riktigt synd om han faktiskt.
Tidigare idag var vi ute på bomsta med Nova och badade lite. Inga fel det heller. Jätteskönt i vattnet och hon och Jimmy satt i det grunda och kollade på småfisk. Hon sov ju hos mamma inatt och så hade mamma haft både ytterdörren och altandörren öppen så hon hade gått ut och in lite som hon ville. Och så en gång hörde hon Nova sitter och säger Heeeeiiiiiii lilla ojmen heeeeiiiiii och mamma gick ut och kollade vad hon höll på med. Då hade Nova hittat en lite grön larv som hon satt och pratade med. Haha söt unge jag har!


I full gång

God morgon!
Om lite minder än en timme kommer mamma och hämtar min lilla skrutta. Efter det ska vi gå och handla lite och åka till bomsta och sola och bada. Sen är dagen i full gång. Måste till bergvik på vägen till bomsta också och köpa en ny bikini. Sen ikväll ska vi ner till hamnen med grannarna och se om det finns nå kul att se där. Egentligen borde vi åka ner dit med Nova nån dag också. Finns säkert nått roligt där för henne.
Nu ska jag gå och packa lite saker till Nova som hon ska ha med sej till mormor.
Ha en bra dag!

Kokar bort

Så himla vaaaarmt idag. Jätteskönt tycker jag. Men hundarna gillar det inte. Speciellt inte Tyson. Han håller på och kokar bort nästan. Han vill knappt gå ut. Tänkte jag skulle raka han snart igen.
Idag har vi inte gjort mycket alls. Vi var till rusta en sväng i morse och köpte myggnät sen har vi vart hemma nästan hela dagen och vid fem ungefär ringde mamma och frågade om vi ville med till badet. Och det ville vi ju såklart. Nu håller vi på och varvar ner lite och tänkte väl äta lite om en stund. Har inte ätit så mycket idag för jag orkar inte när det är så här varmt ute.

Styrt upp

Nu har jag styrt upp dagen lite. När Nova har vaknat ska vi åka till mariebergsskogen och äta lite mat, kolla djuren, äta på glasserian leka lite och kanske bada. Mamma och Theo och kanske Emil skulle med. Mormor kommer och hämtar hundarna så dom slipper följa med. Tror det blir för varmt åt dom där borta. Nu ska jag gå in i duschen äntligen. Börjar få ont i huvudet av värmen.

Kommit tillbaka

Skönt att värmen har kommit tillbaka. Har suttit ute åp baksidan från vi vaknade tills nu ungefär. Nova har badat i polen hundarna har busat och vi har suttit och druckit kaffe och snackat med grannen. Skitgo start på dagen det. Nu ligger Nova och sover och Jimmy står i duschen. Tänkte också göra det om en stund. Sen i eftermiddag åker vi nog ner till mariebergsskogen eller nått. Nått måste vi ju hitta på när semestern snart är slut.

Populär

Nu har jag städat klart. Ska gå upp och duscha nu och sen ska jag nog gå ut på baksidan och sätta mej i solen med en kopp kaffe tills Nova vaknar. Sen får vi väl se vad vi hittar på idag. Grannen undrade om vi ev ville med till badet en sväng. Även R och D undrade om vi ville med dom dit också. Inte lätt när man är poppis haha.

Slänga ut

Ska nog slänga ut dotter och sambo en sväng idag med så jag kan städa här nere lite. Det behövs verkligen! Mne jag plockade och sånt igår kväll så det är bara golven kvar ochdet går ju ganska snabbt.
Sen när Nova har sovit tänkte vi nog gå bort till badet kanske. Det skulle ju bli fint väder men det såg lite grått ut när jag var ute med hundarna imorse. Nu måste jag gå och sätta igång lite.
Hörs sen

Mutor

Skönt att solen kikade fram lite idag. Vi avr ute på baksidan och grejjade lite sen tog vi en långpromenad med hundarna. Lilla Ior var helt slut när vi kom hem. Tyson med. Inte lätt för han när han har en liten skitunge som hänger i han hela tiden hha. Dom är så söta. Sen gick vi hem och lämnade dom och gick bort till badet en sväng. Badade lite och åt lite glass. Nova frös som bara den och hackade tänder tillochmed men hon vägrade gå upp. Så tillslut fick jag muta henne med en glass. Nu ska jag röja upp lite här hemma. Ha de bra.

Jättefint

Vi kom hem från västerås i söndags men jag har inte haft tid att uppdatera något förrän nu. Bröllopet var jättefint och dom bjöd på jättegod mat. Jättetrevligt var det. Vi åkte ganska så tidigt för vi var trötta och E ville tillbakatill hotellet. Vi tänkte vi skulle ha shoppat lite i västerås innan vi åkte hem men affärerna öppnade inte förrän klockan 12 och vi chekade ut från hotellet vid 10 så vi orkade inte gå omkring på tomma gator i två timmar så vi åkte hem istället.
Igår gjorde vi inte så mkt. D och P var här med en valp som dom passade åt en kompis. Skitsöt var han och jättebusig. Sen gick vi ut lite med dom och gick till lekparken med Nova.
Idag har jag städat hela förmiddagen. Jag skickade ut Jimmy och Nova så jag fick städa ifred. Hann bara med övervåningen men nu är den grundligt städad iallfall. Bara akvariet kvar nu och här nere tänkte jag ta ett ryck imorrn förmiddag. Bara 3 och en halv dag på semestern kvar nu. Hade vart kul att hitta på nått men det är ju så kasst väder ute så det går ju inte göra så mycket. kanske åka ner till Mskogen nån dag om det är fint väder. Vi hade hade tänkt åka upp till stugan som ligger i dalarna men det är så kallt ute och det finns ingen el där så vi skulle nog frysa ihjäl i såfall. Annars hade det var gött för hundarna att åka dit för dom hade kunnit springa lösa hela tiden. Men det kommer väl fler tillfällen.
Nu ska jag gå och läsa mina nya böcker som kom idag.
Ha en bra dag. Hörs senare

Fukkar off snart

Nu sticker vi snart iväg till västerås på bröllop. Ska förbi studion för farmor, farfar, fasteroch kusin ville kika på den lite. Ska bli kul att träffa dom om dom kommer. Dom har inte hört av sej än så jag vet inte hur det blir. Men dom skulle väl komma ner vid 12 iallafall. Men men vi får se.
Har sovit asdåligt inatt. Vaknade vid1 i natt av att Jimmys telefon ringde. Sen låg jag och tänkte på massa skit så jag kunde inte somna om. Fy fan vad jag stör mej på vissa personer som jag måste ha i mitt liv. Orkar inte med skiten mer snart. I ca 20 år har det vart ett problem.
Nu måste jag gå och fixa det sista innan vi åker.
Ha en bra dag och helg. Hörs väl imorrn

Han e bra

Har beställt fyra böcker av Jesper Juul från cdon. Har hört att han ska vara jättebra författare. Alla börckerna handla om barn och familjeliv. Och i oktober skulle även en femte bok komma ut som jag också vill ha. Och det bästa är att dom var inte så dyra. Hela paketet gick på 385 spänn inklusive frakt och allt. Jättebra tycker jag. Så nu är det bara att vänta på att dom kommer =)

Hjälp?

Vi åkte ut till bergvik förut men det blev inte så mycket shoppande. Jag hittade typ ingenting som jaf ville ha. Det enda jag hittade som jag kunde tänkt mej ha var bara svart och det känns ju lite opassande när man ska på bröllop. Jag har säkert redan nått här hemma som jag kan använda. Den enda som köpte nått var Jimmy. Han köpte ett par nya jeans.
Nu ska jag gå ut och fortsätta rensa skräp.

Nån som har nått tips om vad man kan ha på sej på bröllop? Gärna nått som är lite varmt iallafall eftersom SMHI sa att det skulle bli regn.

Shoppa

Har massa tråk nu. Jimmy och Ronja är i vattentornet, Nova ligger och sover och jag sitter här och väntar på att hon ska vakna snart så vi kan göra nått. Mormor kommer och hämtar hundarna snart sen ska vi köra Ronja till hennes mormor och vi ska till bergvik och shoppa lite. Det är ju massa rea nu och vi måste hitta kläder att ha på oss imorgon och köpa en present. Vet inte alls vad vi ska ha för kläder. Bröllopet ska ju vara utomhus så det bästa vore om man kunde hitta varma men ändå snygga kläder. Det löser sej säkert.

Slut

Nu är dagen äntligen slut. Skönt! För det är jag med. Tänkte ta nått att äta sen ska jag gå och lägga mej. Fast jag känner mej lite piggare nu men trött ändå.
Jaja Hörs imorrn.
God natt å sov gott

Funkar inte som vanligt

Fortfarande ganska så seg. Men lite piggare än innan är jag iallafall. Funderar på om jag ska ta ett bad lite senare så kanske det mjukar upp axlar och nacke lite på mej. För jag är jättestel och har ont.
Vi gjorde hemmagjord soppa förut med pasta, lök, morötter och lite kött i och den blev verkligen skitgod. Sen gjorde vi pannkakor till också. Fast det skrev jag ju i förra inlägget kom jag ju på nu. Så är det när man är trött och snurrig och inte riktigt funkar som vanligt. Skönt att det snart är kväll iallafall så man får gå och sova lite.

Synd

Nu har jag sovit lite iallafall. Men jag är trött som fan ändå och har ont i nacken och huvudet. Tänkte att jag snart skulle sticka ner till affären och införskaffa lite middag. Soppa och pannkakor står det på menyn idag för Ronja önskade det. Så då får det väl bli det då. Synd bara att det regnar som bara den för just nu är jag inte sugen alls på att gå ut. Vill bara lägga mej i sängen igen och sova mera!

Ellerrrrr

Herreguuud vad trött jag är idag. Satt hos grannen och prata och drack kaffe inatt och kom hem vid 1 och vaknade vid 8 eller nått imorse. Sen har jag inte kunnat/fått sova nå mer. Har precis duschat lite för att piggna till. Funderar på om jag ska gå ut med hunden på en långprommenad ellerr om ja ska ta en kaffe först eller o m jag ska försöka sova lite.
Här ska jag itne sitta iallfall.
Hörs sen

Sugen

Nu är vi hemma igen. Tror att min brors hus kommer bli skitsnyggt. Han har ju jävligt bra smak lixom. Och vi blev väldigt sugna på att bygga egter vi med. Tomten brevid är ju ledig och till salu tydligen. Hade vart skitkul det ju. Enda nackdelen är ju att jag trivs på himla bra på Novas dagis. Men det hade ju vart gött att bygga eget iallafall. Ja vi får väl se hur det blir. Nu ska jag försöka få i Nova lite mat.

Meningslöst

Har fortfarande inte kommit iväg. Jimmy kom på att han va tvungen att duscha först. Hmmm för han ju inte haft hela dagen på sej att göra det bara. Hehe. Jaja vi ska väl åka alldeles strax tänker jag. Helt meningslöst inlägg jag vet men jag har så tråkigt. Hatar att vänta. Jag blir så rastlös.

Bygga/social

Tänkte att vi strax skulle åka ut till min brors blivande hus och hjälpa till att bygga lite. Eller bara vara lite sociala. Kanske bäst att bara göra det sista så vi inte förstör nått för han haha. Han ringde igår och hade jättetråkigt. För han har hur mycket som helst att göra och så sitter han där själv och har ingen att prata med. Så jag smsade han imorse och frågade om han ville ha lite besök och det ville han ju såklart. Nu ska jag gå och försöka få igång familjen så vi kommer iväg nån gång.

I-landsproblem

Har lite beslutsångest om jag ska åka ner till stan eller inte. Och om jag ska det ska jag göra det nu när Nova sover eller ska jag också lägga mej och sova och åka ner efter? Är ganska trött egentligen eftersom jag satt uppe en stund i natt och kollade på Greys och Nova vanknade rätt tidigt imorse. Värsta ilandsproblemet ju. Men men.

Bröllopspresent.

Och så var det ny dag igen. Funderar på om jag ska åka ner till stan sen. Har ingen lust alls egentligen men vi har en del som vi måste ha därifrån. Måste köpa en bröllopspresent och lite annan skit. Funderar på om jag ska köpa utklädningskläder till Nova för hon går och snor Ronjas hela tiden och dom är jätteförstora så hon går och snubblar hela tiden och blir sur. Men som sagt. Vi får se. Kanske blir sugen senare.

Någon som vet?

Oj vad klockan tickade på.
Nu har jag sett dom tre sista avsnitten.
Nu ska jag slänga ut hundarna en snabbis sen äta lite mat snabb och sen sova.
Det sista avsnittet var ett dubbelavsnitt, det visste jag inte så det blev ju lite sent som sagt.
Men jag kunde inte sluta kolla för det var ju så himla bra.
Längtar så tills det börjar igen.
För det gör det väl?
Någon som vet?

Så går det.

Har precis kollat igenom 2 av dom 3 sista avsnitten av Greys anatomi. Jag missade ju dom av någon konstig anledning. Brukar aldrig hända annars men nu missade jag visst tre i rad. Fan vad jag längtar till det börjar igen. Den är nog den bästa serien ever tror jag. Nu ska jag ut med vovvarna en snabbis sen ska jag kolla sista. Och efter det blir det förmodligen sängen. Skulle behöva äta något också egentligen. Men jag tror inte vi har nått att äta hemma. Det som finns måste barnen ha till frukost. Så går det när man planerar bra. Får väl skylla mej själv. Iofs finns det lite sallad kvar i kylen men det bli man ju inte så mätt på.

Läskigt

Läskigt att den där karusellen på Liseberg brakade. Jimmy är ju där med Ronja, Micke, Dennis och Louise. Men som tur var så åkte inte dom den. Så dom klarade sej. Dom hade tänkt att åka den men gjorde det inte. Usch jag tycker att det där är sånt som inte får hända faktiskt! Borde ha senhård kontroll på karusellerna för jag tycker det har hänt ganska så mycket där borta.

Värsta drömvillan

Jag brukar vara inne på hemnet ibland och kika lite bara för skojs skull. För nån gång i framtiden är det väl tänkt att vi ska skaffa hus. Och idag hittade jag värsta drömvilan. Precis så som jag vill ha det. Jag vill minst 5-6 rum så att barnen kan ha ett varsitt, ett gästrum och walkincloset. Det är mina måsten på hus. Och jag tror detta hade 7 rum. Och det var helt perfekt designat med kakel tapeter etc. Åh jag vill ha det! Den enda nackdelen var att det ligger inte så centralt som jag vill ha det. Uatn precis utanför min gräns. Iochmed att jag inte har körkort så vill jag att man ska kunna ta sej någonstans smidigt och snabbt. Antingen med buss eller cykel. Men det var så sjukt snygg. Och med en liten lekstuga. Perfekt för barnen ju.

Lugnt igen

Nu har folket åkt. Bara jag Nova och vovvarna och katterna som är hemma. Håller på och städar och grejjar för fullt nu. Jimmy, Micke, Ronja, Dennis och Dennis lillasyster stack till liseberg för några timmar sen. Kul att Dennis syrra följde med då får ju Ronja en någorlunda jämnårig kompis med sej. Verkar ju bli lanonväder idag också. Hoppas det är lika i GBG.
Nu åter till städet.
Ha en bra dag

Krockar

Pappa ringde nyss och sa att farmor och farfar och min faster skulle komma ner till helgen. Fuck att vi ska till västerås på bröllop på lördag då. Vad dumt. Fast vi kanske kan lösa det på nått sätt ändå. Vi kanske kan åka hem på kvällen eller morgonen efter bröllopet. Vill verkligen träffa dom. Det var jättelänge sen sist ju! Och min bror fyller 30 på fredag också så dom kommer ner för vi ska fira han. Jaja det får lösa sej på nått sätt iallafall.

Liseberg

Har precis gett barnen lite lunch. Väntar på att dom ska äta klart sen ska jag lägga Nova och plocka lite här hemma. Ronja och Jimmys syster kom hit igår så nu är det verkligen fullt hus här. Ronja har fått sova inne hos Nova inatt och Jimmys mamma och syster har fått sova i Ronjas rum. Det är jättekul att dom kom hit men på ett sätt längtar jag till det återgår till det normala igen. Hatar när det är oordning hemma. Allt ska vara på sin plats. Men det är jättekul att dom kom. Kul för Ronja och Nova att få träffa sin farmor och faster. Tror att Nova tyckte det var jättekul med farmor för hon ropar på henne jättemycket och pratar med henne osv.
Får nog bli lite av en städ/tvätt dag idag. Har hur mycket tvätt som helst. Måste tvätta mattor och sånt. För katterna har spytt på en av dom. Så typiskt. För nästan varje gång dom spyr så måste dom pricka mattorna. Sen ikväll vet jag inte vad det blir. Jimmy och co är i studion för han skulle tatuera sin mamma. Och imorrn åker dom allihopa till Liseberg. Kul för Ronja att få lite egotid med sin pappa. Det kan behövas eftersom hon är bara här varannan helg och Nova tar ganska mycket tid.
Nu ska jag gå och lägga min lilla skitunge =)

Massa, massa, massa

Hallååå!
Tebax igen. Har inte haft tid att blogga nu på ett par dagar. Har haft fullt upp med massa annat. I torsdags  var vi till badet och badade som bara den. Inte jag dock men Jimmy Nova och Theo. Jag satt mest och tjatade med badvakterna. Nova hade iallafall skiiitkul. Hon flöt omkring i en badring som ser ut som en bil den har ratt och allt och så är det som ett kryss i mitten så hon kan sitta i den. Och det tyckte hon var jätteroligt. Sen när vi hade badat klart åkte vi och mamma med familj till stan och åt kina mat. Senare på kvällen åkte Jimmy och Micke till södertälje för dom skulle på begravning igår. Så jag och Nova var hemma själva tills igår kväll vid 17 när dom kom hem. Även Jimmy och Mickes mamma var med och ska stanna här tills på tisdag. Och iorgon kommer Jimmy och Mickes syster hit och ska också stanna tills på tisdag plus att Ronja kommer också imorrn och ska vara här i ca en vecka. Så nu blir det fullt upp ett tag framöver. 
Idag har vart på stan en sväng. Jag köpte underkläder och en klänning från H&M. Sen nu på kvällen och vi upp till elljusspåret och grillade lite tillsammans med David, Linda och Robert. Var roligare än vad jag trodde. Jag är inte någon skogsmänniska direkt men jag överlevde som tur var. Nu ska jag gå och sätta mej i soffan och vara lite social.
Ha en bra kväll

Redo!!

Nu sitter jag här redo att gå bort till badet med min familj och Theo som vi passar idag medans mamma är hos micke och tatuerar sej. Ska alldeles strax gå. Vi väntar bara på att Nova ska vakna. Sen ikväll åker nog Jimmy och Micke till södertälje för dom ska på begravning imorrn. Skulle också ha följt med egentligen men jag har aldrig träffat hon som gick bort och jag känner ju inte Jimmys släkt heller så jag tyckte att jag har inte så mycket där att göra.
Fan jag är rastlös. Tycker att Nova kan vakna nu!!

Slut på krafterna nu

Var ner till sta en sväng förut och mötte upp mamma och Theo. Stog på torget en sväng och väntade på att artisterna skulle komma. Men strax efter det börja gick vi och köpte mjukglass istället och sen åkte vi hem. Sen gick jag bort till Roza klippte henne lite och blonderade henne. Ojojoj stackars... Nej då.. Det dög väl tydligen. Fast jag blev väl inte sådär supernöjd men men. Det blir nog bra. Nu orkar jag inte skriva mer. Måste gå och lägga mej för nu är det slut på mina krafter för idag. Ska bara ut och kissa Ior lite först. Gonatt å sov så gott.

En annan gång

Nu har jag rensat klart allt ur förrådet. Ska bara slänga allt skräp som står utanför. Sen någon annan dag tänkte jag rensa ur förrådet på framsidan också. Men nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Funderar på om jag ska försöka ta mej en powernap efter maten. Vi ska ner till stan sen på rix fm festivalen eller va det heter med mamma och Theo. Och sen när jag kommer hem ska ja färga håret och klippa Roza. Och försöka färga mej själv också. Vet inte hur jkag ska orka men det blir nog bra. Sova kan man göra nån annan gång.
Kanske hörs sen

Rensar massa dret

Fick tt ryck förut och började rensa i förrådet på baksidan. Har så mycket dret däe så de är inte sant. Sen kom Roza och avbröt mej så vi tog en kopp kaffe och jag och hundarna följde henne hem och nu sitter jag här. Vet inte om jag ska gå och lägga mej ett tag innan jag fortsätter eller om jag ska gå ut direkt. Jag är skittrött för det blev lite för sent igår. Men jag tror inte jag kommer somna ändå.
Lite senare ville mamma hitta på nått med oss. Men vad vet vi inte riktigt än, men vi tar det då. Jag är lite sugen på att åka ner till mariebergsskoegn och ta n glass på glasserian. Fast lite mat vore ju heller inge fel. Ja ja det märks.
Nu ska jag gå ut och fortsätta.
Ha en bra dag =)

Frisör

Blev inget sunne idag för det sket sej med hundvakt. Men skit i det, det kommer fler dagar. Vet inte vad som ät tänkt idag. Jimmy ville dra iväg till parkbadet sen. Kan ju vara lite kul kanske. Sen ska jag och Roza leka frisör tror jag. Jag var där igår kväll och hjälpte henne att klippa ur hennes extentions. Och idag skulle hon klippa sej och färga håret tror jag. Det måste jag också. Färga håret iallafall. Klippa mej får jag göra en annan dag.
Nu ska jag gå och busa med Nova

Enklast så

Nu har vi sovit och vaknat. Mormor var precis här och hämtade hundarna. Sitter nu och väntar på min mamma som ska komma hit och hämta Nova. Mycket lättare att åka ner utan henne för jag funderar på att åka ner till stan efter jag har vart i studion. Måste ha en ny bikini. För vi ska kanske iväg till sunne imorrn och bada och då kan de va bra att ha nått å bada i. Nu kom dom så nu måste jag sticka.
Ha en bra dag
KRAM

Förhoppningsvis

Nu är ungen matad och ligger i sänger och sover förhoppningsvis.
Tänkte gå och göra detsamma nu.
Hoppas jag är piggare sen.

Ont i hövve

Usch har ingen bra dag idag verkar det som.
Har massa ont i huvet och är trött som bara den.
Väntar på att Nova ska äta klart sen ska jag lägga mej och sova lite tror jag.
Ska ner till studion sen för Micke ville ha studiomöte.
Nu ska jag gå och plocka iordning lite i köket.

Funkar bra

Som sagt datorn pajjade i lördags. Men det var visst inget allvarligt så nu funkar den skitbra igen =). Tur man har en Micke. Har inte hänt så mkt ändå. Vi grillade lite i lördags sen kom Robert, Micke, Chris och Roza hit en sväng innan några av dom skulle ut på krogen. Igår var det lugnt hela dagen. Idag har det ehller inte hänt så värst mycket. Roza, Damian och Hera kom hit och käkade pizza med oss förut. Annars har det vart lugnt hela dagen. Har ju inmte vart nå vidare väder ute ida så jag stack iväg och köpte en film och vattenfärg till Nova så vi har nått att göra sånna här dagar. För det ser ju att komma fler.
Nu ska jag gå och ringa Jimmy och fråga när han kommer hem.
Ha de

Pajjat...

Har inte kunnat uppdatera något för datorn pajjade igår. Men det har nog inte hänt nått spec ändå så det är ingen som har missat något. Men men nu ska jag gå ut med vovvar sen ska jag soooooova. Gonatt

Gött

Shit vilket väder det är ute nu.
Har vart ute på baksidan och klippt gräset och solat lite.
Nu ska jag gå och göra mej iordning.
Ska lämna Nova på dagis om en stund och sen åka och jobba.
Ha en bra dag!

Natti natti

Så nu har vi vart ute sista gången för ikväll med hundarna.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova.
I natt vaknade Ior vid 4 och skulle ut och kissa och bajsa.
Så det kan nog vara en bra ide att gå och lägga sej i tid.
God natt på er.
Sov gott!

Nu får det vara nog!

Skulle vart ut och gått en sväng nu egentligen men lusten rann av mej. Blir så irriterad vi bor 3 vuxna och ett barn i det här huset men det är bara jag som städar. SUCK! Så nu tänker jag ta en sopsäck och samla allt som inte e mitt eller Novas och slänga det. För ligger det framme och dräller överallt så kan det ju inte vara så viktiga saker ändå tycker jag. Nu är jag trött på att bli tagen för givet.

Bestämt mej nu!

Tror jag har bestämt mej nu efter mycket velande hit och dit.
Lillkillen får nog heta Ior.
Kommer inte på något annat som känns bättre och Ior är ju så himla söt så det får bli bra!

Borta.....

Sitter på jobb och sååå jäkla tråkit.
Har inge att göra just nu.
Väntar på att steriliseringsmaskinen ska bli klar så jag kan förpacka.
Det var tänkt att jag och M skulle köra skräp men jag tror det sket sej.
För nu har han rymt. Nu ska jag gå och kolla maskinen =)

Kaxig/fegis

Hihi vad rolig han är mitt lilla troll. Han älskar att apportera sin gosedjursapa. Och det ser så gulligt ut för apan är nästan lika stor som hunden. Så han har det jättekämpigt när han ska hämta den. Han snubblar och trillar när han kommer springandes med den. Så springer han tillbaka till mej och kampar lite, släpper den och stirrar på apan och väntar på att jag ska kasta den igen och det upprepas om och om igen. Han tröttnar aldrig. Jag tror att han tror att han är blandning mellan kamphund och fågelhund haha. Han är så himla kaxig. Alldeles nyss var vi ute på en liten prommenad och mötte en hund av mindre ras som han var tvungen att skälla ut ordentligt. Samma var det häromdagen när vi mötte en berner sennen som är typ 100 gånger större än vad min lilla skit är. Den var han också tvungen att kaxa mot och sen ställa sej bakom mina ben när det blev läskigt. Hehe

Sent ute....

Nu har jag nyss lagt Nova.
Ska sätta mej här en liten stund och betala räkningar.
Lite sent ute men så är det när man är tidsoptimist.
Hellst av allt vill jag nog bara gå och lägga mej.
Är så himla trött så jag stuper nog snart tror jag.
Börjar bli hungrig eller sugen på nått också.

Usch och blä

Har vart ute på baksidan lite.. Vad skönt det vore om vi fick iordning där nångång. Jag klara inte av att göra det själv för jag är så äcklad av alla sniglar och skitsom finns där. Och Jimmy jobabr ju typ hela tiden så han hinner inte. Tur att vi har semester snart. Då får vi allt ta ett ryck där. Förrådet behöver rensas också. Vi behöver verkligen organisera lite härochdär. Skönt när det blir gjort. Om det blir gjort vill säga. Vi är ju inte dom snabbaste på att ta tag i saker.

Går fort!

Shit vad klockan gick fort idag! Bara en och en halv timme kvar tills jag ska göra iordning Nova för kvällen. Sen är ju min dag typ slut. Tänkte att vi skulle gå ut lite på baksidan och grejja lite jag, Nova och hundarna. Annars har det nog inte hänt så mkt idag har jobbat och så och sen bara slappat. Nej nu har ja inge mer att skriva.
Kanske hörs senare

Vad tycker ni?

Funderar på om han kanske ska få heta Stitch.
Fast det är ju lite jobbigt att uttala.
Men det är ju gulligt och han ser ju ut lite som en Stitch.
Vad tycker ni?

RSS 2.0