Grilla?

Har precis lagt Nova och nu sitter jag har igen. Kanske ska bort till Roza och Chris och grilla sen. Men jag funderar på att skippa det. Blev så trött och börjar få småont i huvudet. Får se hur det blir med det. Bestämmer mej när Jimmy och Micke kommer.
Har vart ute och cyklat med Nova idag. Cyklade bort till Roza och Damain och lekte lite och drack kaffe. Helt underbart väder idag med.
Nu ska jag vara social med mammy i telen

Helt fel =/

Det är helt fel idag. Jag var helt tvärsäker på imorse när jag vaknade att det var onsdag. Trodde det stog fel på datorn och allt. Men det var ju bara tisdag. Tokigt det kan bli. Det är så störande när det blir så. Allt i planeringen blir fel. Hade tänkt cykla ner till stan eller studion med Nova för jag trodde mormor skulle ha Tyson. Men det är ju inte förrän imorrn han ska dit. Och då ska ju Nova ta en spruta också. Så då kan vi nog inte hitta på så mycket. Alla andra gånger hon har fått en spruta har hon fått hon feber och varit gnällig efteråt.

Kanske att det kommer ännu en förändrig såsmåningom. Men den som lever får se. Det märks. =D

Heldag ute

Shit vad jag är schleten! Har vart ute hela dagen idag med. Så himla underbart väder så det är inte sant. Gjorde iordning på baksidan på förmiddagen medans Nova var på dagis. Men blev så äcklad av alla maskar och skit så jag fick ringa hit mormor så nu har hon rensat alla rabatter och ska hjälpa mej att fixa så det ser någorlunda anständigt ut. Så mycket skit på baksidan. Har hittat massa konstigt där idag. Dom som bodde här innan verkar ha använt den till soptipp eller nått.
Sen på eftermiddagen hon Roza och co hit och åt mat med oss sen tog vi med fika och gick till lekparken i villorna så barnen fick leka av sej lite. Nu ska jag gå ut och vattna lite på gräsmattan så att jag kanske får lite gräs.

Gött!!

God damm it va underbart väder det har vart idag! Har vart ute på baksidan hela dagen typ. Premiär grillade korv med bröd till middag gjorde vi oxå. Sen flyttade vi till framsidan och tog en fika där med Dennis. Sen tog vi en liten cykeltur med Nova. Så himla skönt att vara ute hela dagen. Men jag är rätt sleten nu. Så det blir nog en rätt tidig kväll tror jag.Igår var David och Linda var här. Så vi spelade lite pictionary och så. Supernajs var det.

La Ink bliiir!

Förändring!

Har inte skrivit på ett tag. Har lixom inte haft nått att skriva har inte hunnit eller orkat heller. Men men får väl uppdatera lite nu då istället. Har precis lämnat Nova på dagis och nu tänkte jag städa lite.

Fick ett jätteroligt besked häromdagen. Kul med lite förändringar tycker jag. Speciellt när dom är roliga och det kommer bli nått bra av dom. Tänker inte skriva vad det är här. Dom som borde veta vet det redan.

Annars har det nog inte hänt så mycket tror jag. Jimmy har varit i västerås hela veckan och kommer nog hem ikväll nån gång hoppas jag. Saknar han lite
faktiskt. Ska bli så gött när han kommer hem. Synd att Nova sover då bara. Hade vart kul att se hennes reaktion nu när hon inte har sett han på en vecka.

Nu ger jag nog upp det här inlägget. Har inget mer att skriva om. Dax att städa lite istället tror jag.

Aj aj i munnen!

Dax att skriva av sej lite igen då. Har inte orkat skriva har vart trött och haft ont sen dom opererade ut tanden. Sis jag skrev var det lugnet för stormen. Efter det fick jag skitont i munnen. Skulle dricka vatten och så tog jag för mycket och när jag svalde så small det till i munnen på mej och det gjorde så jävla ont så jag trodde jag skulle svimma. Usch och fy. Börjar bli bättre nu tror jag. Är fortfarande svullen och så men inte lika mycket. Kliar som satan gör det oxå men det är väl bara bra för då läker det.

Tidigt imorgon bitti sticker Jimmy till västerås och ska gästarbeta på south of heaven i en vecka. Så då blir jag själv med Nova och Micke. Men det gör inte så mycket. Kommer ju sakna Jimmy jättemycket men jag tror det kan vara bra att vara ifrån varandra. Men jag längtar redan till på fredag när han kommer hem.

Imorrn tänkte jag åka ner på stan en stund medans Nova är på dagis. Ska köpa lite färg och måla hennes tavelramar och så var det nått mer jag skulle ha har jag för mej. På tisdag tänkte jag lura med mej Micke till Ikea och köpa två byråer till sovrummet. Den vi har nu står inne i garderoben och är näst intill fallfärdig typ så den ska vi slänga. Sen ska jag flytta in Novas byrå till garderoben istället för det blev lite trångt i hennes rum nu när hon fick en riktig säng.

I´m back, still alive!

Nu är jag tillbaka från tandläkaren. Det var helt ok faktiskt. Tiden gick fort och det var inte alls så farligt som jag trodde. KOmmer nog inte bli så jobbigt när jag ska ta ut den på andra sidan tror jag. Överlevde gjorde jag verkligen!
Fast jag fick ju lugnande så det gjorde nog sitt också. Det enda jobbiga nu är att jag är lite hungrig men jag får inte äta på två timmar och så är jag väldigt trött men jag törs inte lägga mej för jag har nå vitt grejs i munnen som ska suga upp blodet och om jag går och lägger mej så kanske jag får dom i halsen eller nått..

Damn it!

Fy helvetes jävla skit!!! Imorrn ska jag till tandläkaren och operera ut min visdomstand! Åh jag tror jag dör. Är så jävla nervös, rädd u name it. Vet inte vart jag ska ta vägen men jag måste ju göra det. Har inget annat val. Eller jo det har jag väl egentligen men då kommer tänderna framför krossas och jag kommer få infektioner och skit och det vill jag ju inte heller. Pest eller kolera. OMG! Ska ha lugnande som fan iallafall!!

Har vart hemma med Nova idag igen. Denna gången är det magen som krånglar. Hon har vart jättedålig i magen men jag tror inte det är magsjuka för hon har ätit som bara den idag och det brukar man ju inte göra då. Har ingen aning om vad det kan bero på. Men jag vet att jag är mäkta trött på sjukdomar nu iallafall. Tycker inte vi har vart annat än sjuka på sistonde. Hoppas det blir bättre med allt sånt snart.

Nu ska jag gå och tycka synd om mej själv!

Energikick

Pratade i telen med Jennie i söndags. Och medans vi pratade så höll hon på och städade ur kylskåpet och ända sen dess har jag gått och stört mej på att vårat kylskåp har vart så skitigt och att det står massa gamla grejjer där i. Så nu fick jag värsta energikicken eller nått och städade ur kylskåpet och resten av köket. Bara golvet kvar men det kan jag inte göra så mycket åt nu ändå eftersom att Nova ligger och sover. Skönt att äntligen få det avklarat iallafall. Så nu är det bara resten av lägenheten kvar. Det ser verkligen ut som fan här. Men kanske om jag har en bra dag att jag tar hand om det imorgon. Men man vet aldrig.
Nu kom Jimmy och Micke hem så nu ska jag väl ut med hunden och sen sova. Är trött som faan.

Trååk!

Har precis vart och lämnat Nova på dagis och handlat lite mat och nu sitter jag här.
Vad ska man göra idag då?
Värsta pissvädret ute ju.
Hade tänkt att jag skulle gå en lååååång promenad med Tyson men jag är inte så sugen på det längre.
Vill ha sommar nu!!
Kanske skulle passa på att städa lite här hemma.
Finns egentligen massvis med grejjer att pyssla med men tyvärr finns det ingen lust.
Får gå och ta tag i nått nu tror jag.
Orkar ju inte bara sitta här tills klockan blir 12 och jag ska hämta Nova.

Tattoobåten och shopping

Ja, så var det dags för en liten uppdatering igen då. Var på tattoobåten tors-fre. Skitkul var det!!! Trodde inte det skulle bli kul alls men det fick jag ju äta upp. David fick nån brud efter sej som bara följde efter oss och stog brevid oss eller en bit ifrån hela tiden och hon sa typ ingenting. Skitskum var hon haha.
Jimmy tog första och andra pris i Best of colour!! Så himla kul för han och jag är så himla stolt över han. Äntligen får han pris så som han har kämpat. Han är bäst!

Efter båten i fredags stannade vi en natt på ett hotell i stockholm. Båten kom ju in rätt sent på kvällen så vi tyckte det var bättre att stanna än att köra hem trötta och bakfulla. Så lördagen bestod av shopping =). Jag köpte två tröjor och en t-shirt.

Var jävligt skönt att få komma ut hemifrån och få vara själv lite med Jimmy. Det händer jävligt sällan nu för tiden så det var helt underbart. Måste börja göra sånt oftare.

Funderar på att åka till Jennie nån helg. Det var alldeles för länge sen jag träffade henne nu och fan vad jag saknar henne ibland. Mitt lilla pucko =P. Så nu måste jag ta tag i det så fort det kommer en lucka och det passar med barnvakt osv!

Nu ska jag gå och göra nått annat!
Häj så länge

Utmanad av Roza

REGLER : Du måste kopiera in reglerna, svara på frågorna och utmana 6 nya personer!

Hatar du mer än 3 personer? - Nej. Hatar nog ingen spec just nu, men visst finns det många som är störande!
Har du någon gång försökt ta ditt liv? - Nej
Hur många hus har du bott i? - 2-3 stycken och massa lägenheter
Vilken är din favoritglass? - daim och choklad
Vilka är dina favoritskor? - Mina Adidas och foppatofflorna (dom är fula som stryk men sköna utav bara helvete!)
Har du fällt krokben för någon? - Ja det har jag säkert gjort nångång
Vilket var det värsta ämnet i skolan? - Matte och idrott!
Vilket var ditt favoritämne den här terminen? - Pluggar inte
Äger du en Britney Spears skiva? - Nej
Har du någonsin spytt bland folk? - Nej
Säg något du alltid tänker på? - Nova och familjen och djuren
Vilken musik tycker du bäst om? - Det är nog mest hip hop & RnB, men jag lyssnar på det mesta
Vilket stjärntecken är du? - Skorpion
Vilken är den pinsammaste CDn du äger? - vet inte har inte så många kvar
Sommar eller Vinter? - SOMMAR såklart!
Har du någonsin örfilat någon? Ja
Spelar utseendet någon roll? - Ja tyvärr, men det gör insidan också
Favoriträtt? - Cesarsallad!!
Är du förlåtande? - För det mesta
Hur många barn vill du ha? - Vet inte, har ett och det räcker just nu men i framtiden vill jag nog ha en till
När grät du senast? - En eller två veckor sen eller nått
Har du kallat din lärare för mamma? - Nej
Smeknamn? - Har nog inget men Jimmy brukar kalla mej för sär.
Är du nöjd med ditt liv? - Ja verkligen, har inget att klaga på
Är du närmare din mor eller din far? -
Mamma
Favoritegenskap hos motsatta könet? - Humor tror jag
Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag? - Dejta haha, kul att se från deras synvinkel
Vad är klockan när du svarar på detta? - 13.46

Jag utmanar: Ingen, dom som vill får görat....

Bättre?

Nova Verkar vara bättre idag.
Hon hade ingen feber imorse och jag tror inte hon hade det nu heller.
Får se hur hon mår ikväll.
Fast nu har jag haft ont i huvudet och nacken i ett par dagar.
Hoppas inte det blir min tur nu.
Men som det ser ut nu så blir det båten även för min del imorgon.
Vi tänkte vi skulle stanna en natt i sthlm också.
Så då blir det förmodligen shopping på lördag innan vi åker hem.
Var på stan förut och shoppade mej en tröja och ett par stövlar som jag ska ha imorgon.
Ska nog gå och vila mej lite nu.

Sjukdomar och jobbsök!

Har inte skrivit på ett tag för det har inte gått att logga in. Men det har väl inte hänt så mkt ändå.
Nova är sjuk IGEN!!! Hade 40 graders feber inatt och 39 imorse när hon vaknade. På ca en månad har hon vart frisk i kanske en och en halv vecka. Fick tid på gripen igår så att dom fick kolla henne men dom hittade inget fel på henne så det är väl troligtvis en förkylning. Det kom ju lite olägligt för vi ska ju på tattoobåten på torsdag-fredag och efter den hade vi tänkt stanna på ett hotell i stockholm till på lördag. Men är hon fortfarande sjuk så har jag inge lust att åka. Finns ju inget som är viktiagre än Nova lixom!

Helgen då.... Var ju själv hemma i helgen eftersom Jimmy och Micke var i gbg på tatueringsmässan. Så i lördags följde jag och Nova med Chris och Damian ut i skogen och grillade korv. Fast den enda så åt vad Chris. Nova och Damian åt bara massa salta pinnar och festis haha. Och i söndags gick jag och Nova ner till lekparken i villorna och mötte Roza, Chris och Damian och fikade lite och lekte.

Idag har jag vart på arbetsförmedlingen igen på ett möte om hur man söker jobb osv. Ska dit på torsdag igen innan vi åker till båten för det skulle komma dit massa företag som man kunde lämna cv till. Efter mötet på AF så gick jag och Dennis och tog en fika på det nya cafet som ligger i gamla megahertz. Skitmysigt och jättebra service var det där så det kan jag varmt rekomendera.

Nu kanske man skulle gå och få nån nytta gjord eller nått. Kanske sova lite. Har kännt mej lite off dom senaste dagarna. Hoppas inte jag blir sjuk nu också.

RSS 2.0