Dyrt!

Sitter och försöker boka en resa till malmö tills på fredag men fan vad dyrt det ska vara. Kostar typ 2000 med tåg för 2 pers och 2000 per person med flyg. Jag vill flyga för det tar bara en timme och en kvart men det blir så mkt pengar så jag vet inte om jag har råd. Tåger tar typ 6 timmar att åka och man måste nyta osv. Känns inte särskilt lockande. Men men det är väl inte så mkt att göra åt saken. Fan!! Tycker att Jimmy kan komma hem nu så jag kan få diskutera lite med han.

Från det ena till det andra. Ge mej ett jobb tack! Måste ner till arbetsförmedlingen och anmäla mej som sökande. Måste få ett jobb snart. Men det är väl ättare sagt än gkort. Vill ha ett deltidsjobb så att Nova inte behöver vara på dagis så länge om dagarna. Känns väldigt tungt att inte veta vad jag ska göra sen eller hur det blir med ekonomin sen när mina föräldradagar tar slut. SUCK! Känns jobbigt att behöva lämna henne på dagis oxå. Vet inte varför det gör det egentligen för jag tror att hon skulle tycka att det är roligt osv men ändå. Det är så mysigt att vara hemma med henne och jag älskar verkligen varenda minut i hennes sällskap. Jobbigt det hära asså!!

Kalas nr2

Så nu har vi klarat av kalas nr 2 för Nova. Min familj på pappas sida var här idag och grattade Nova. Bjöd på fruksallad och glass idag med. Fast Nova fick bara fruktsallad men hon gillade det jättemycket så hon åt upp två portioner fast lite matade hon vovvarna med oxå. Hon fick kläder och en bok och duplo i present. Sånt är kul. Jätte söta kläder fick hon av min bror m. fam, en vit kofta med fuskpäls i kragen och ett par svarta jeans. Hon kommer bli skit tuff i det =D

Jag är så trött nu så jag vill gå och lägga mej helst för en timme sen typ men jag måste vänta tills Jimmy kommer hem så jag kan gå ut med Tyson först. Det har verkligen tagit på krafterna att ha kalas i två dagar. Men det har verkligen varit värt det. Men det är skönt att det är över nu iallafall.
Nu ska jag gå och dö i soffan eller nått framför tvn om det finns nått bra på den ikväll.

1 år!!

Idag fyllde min lilla bebis ett år. Vad sjukt fort tiden går. Jag hinner lixom inte med. Skulle vilja pausa ett tag så att jag kan få stanna upp och bearbeta allt som har hänt dom senaste två åren typ. Jag tror inte att jag riktigt har fattat allt. Det har hänt så mkt sen Nova kom och med henne händer det nått nytt nästan varje dag. Ojojoj!

Har haft fullt upp hela långa dagen med att städa och fixa inför Novas kalas. Riktigt lyckat blev det. Nova tyckte det var skitkul att det kom så mycket folk och alla ägnade sej bara åt henne så hon hade fullt upp med att showa och visa allt hon kan. Haha hon är så rolig och det är så kul att hon inte är ett dugg blyg mot någon. Tvärtom hon älskar att vara i centrum så den här dagen har varit perfekt för henne. Jätte mycket presenter fick hon oxå. Mest leksaker =D så som det ska vara, man tyckte ju att hårda paket var bäst när man var liten. Tack så mycket för allt hon fick idag!!

Imorrn blir det väl oxå fullt upp tror jag. Pappa och co kommer och ska fira Nova. Fast dom kommer inte förrän vid fem ungefär. Men jag måste städa och så för nu ligegr det papper och snören över allt. Plus att jag har massa disk att ta reda på. Eller ja diskmaskinen iochförsig. Men den ska ju plockas ur och i iallafall. Men det ska bli spännande att se vad hon får av pappa och dom imorrn. Jag längtar =D

Nu ska jag nog gå och sova snart tror jag. Jag är så himla trött efter allt ståhej idag. men det har vart sjukt roligt. Bästa dagen på länge faktiskt!

Helt slut!

Har hållt på och städat och dolat heeela dagen och jag är inte klar än på långa vägar. Över våningen är så gott som klar. Ska bara städa badrummet och torka golven. Men här nere ser det ut som faan. Måste damma damsuga torka golven plus att det ligger hur mycket grejjer som helst utspritt över allt. Och Nova har hällt ut all Tysons hundmat över hela köksgolvet =S. Men jag vet inte om jag orkar mer men jag måste för imorrn hinner jag inte eftersom vovven kommer då och då är det fullt ös med det =). Men jag har iallafall putsat fönstren och bytt gardiner här nere iallafall så det är väl bara resten kvar nu. SUCK! Jaja det lär ju aldrig bli klart så länge jag sitter här. Dags att sätta igång igen da.

Städat!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat städa. Har putsat fönstren och dammat alla rum uppe så nu ska jag bara damsuga och torka golven så är övervåningen klar. nedervåningen städade jag i fredags men dte syns inte så jag måste göra om det sen tror jag. Skönt att få det ordentligt städat för en gångs skull. Kanske jag kan vara duktig och hålla efter lite bättre nu.

var med mormor till skåre förut och köpte nya gardiner till köket och vardagsrummet så att jag kan få det lite fint tills på tisdag och onsdag när Nova ska ha kalas =). Mina gardiner i köket SKA vara vita men dom är alldeles bruna ner till för hundarna har dreglat och lortat ner dom och gardinerna i vardagsrummet har Nova kletat massa banan på plus att katterna stryker sej mot dom varje gång dom hoppar upp i fönstret så dom är fulla av katthår oxå.

Nu tror jag att jag ska gå och få nått gjort igen
byebye

Ledig

Är hund ledig idag så jag kanske skulle passa på att få nånting gjort här hemma. Ska ju ha massa kalas till veckan när Nova fyller år. Och det ser ut som sju svåra år här hemma. Inte för att det skulle hålla sej fint till på tisdag men man kan ju ta det värsta iallafall så blir det inte lika mycket då. Snart ett år är hon min lilla busa. Hon fick paket på posten från sin farmor igår men ett jättegulligt diadem och en leksak i. Det var lite roligt. Häromdagen tog Nova sina första riktiga medvetna steg. Hon har gått förut men nu ville hon själv. Jag gick med henne och höll henne i handen och helt plötsligt så bände hon loss sin han och gick själv. Sen lite senare gick hon ca tre meter själv. Så duktig är hon!! Men hon har inte gjort det nå mer efter det.

Pratade med jennie igår i telefon. Usch vad jag saknar henne ibland. Hon är nog en av dom bästa vännerna jag har haft någonsin. Synd att hon bor så långt bort. Fast egentligen är det väl inte jättelångt men ändå. Träffar henne kanske en gång om året eller nått och det är synd. Flytta tillbaka hit!!!! Men i oktober så MÅSTE jag hälsa på henne när vi ska upp till Mora och fira farfar som fyller 80. Det var tänkt att ja skulle åkt till henne i somras när vi var upp men vi fick så bråttom hem så jag hann inte.

Städat!

Känner mej riktigt duktig. Har tokstädat badrummet uppe så nu är det skitfint där iallafall. Bara resten kvar nu =P. Men det känns inge kul att göra nått för det är så mycket som inte är klart än. Vi måste köpa så mycket nytt innan det blir bra. Men men det kommer väl en dag det med.

Var på IKEA med mormor och morfar förut och shoppade lite. Skulle ha köpt ett duschdrapperi men dom var slut. Så jag får åka dit till veckan och se om det har kommit nya då. Vi har äntligen fått upp en drapperistång i badrummet men draperit var för kort så jag måste köpa ett till.

Nu blev det kortslutning i hjärnan.
byebye

Förkyld?

Tror jag håller på att bli förkyld eller nått. Har nysit säkert 10 ggr på en timme. Usch hatar att vara förkyld! Ännu värre är det om Nova blir det oxå. Sa just till mim mamma tidigare idag att Jimmy va förkyld förra veckan men att jag och Nova verkar ha klarat oss. Bara för det så har jag säkert åkt dit nu. SUCK!!!! Är så trött så jag mår illa. Borde äta nått egentligen men ja är inte sugen på nått. Ont i huvet har jag oxå. Illa är det!!

Nova lärde sej att säga pippi idag. Fast hon säger "titti". Så duktig är hon. Vi var uppe på hennes rum och lekte förut och hon satt och läste i en bok så kom det en bild på en fågel och då sa jag pippi sen satt hon å sa titti jätte länge. Ca en timme senare satt vi i soffan och busade och hon drog upp min tröja och såg min Tweety tauering som jag har på magen och då sa hon titti. Bara 12 dagar kvar tills hon fyller ett år.

Åh! Lina skickade en länk till nån outlet där dom bara säljer märkeskläder. Dit måste vi åka! Sålde Canada goose jackor för ca 2000 bara. Ganska billigt med tanke på vad dom kostar egentligen. Fast ja ska inte köpa nån ändå. Gillar inte att det är riktig päls på dom. Är ju faktiskt djurvän och tycker inte att dom förtjänar att dö bara för att ja ska ha en snygg jacka. Dom sålde rock and republic jeans oxå det ska jag däremot köpa. Behöver ett par till. Har så dåligt med jeans. Vill åka dit nu ju!! Hade ju vart lite roligare om Jimmy hade vart lika positiv som jag, men det tror jag knappast han är. Hehe får muta med att de säkert finns nått till han med. Han börjar oxå bli märkeshora nu. Han är värre än mej tilloch med i vissa lägen. Haha.
Nu ska jag nog gå och ta ett bad eller nått för det börjar bli lite kallt.

Jaadu

Har nyss lagat mat. Körrfärspaj med lök, paprika och majs blidde det. Skit gott var det. Har blivit riktigt duktig på det här nu har faktiskt lagat middag tre dagar i rad nu. Sensationellt!! Brukar inte hinna/orka/ha lust att laga mat. Det är inte min starka sida direkt. Sen har jag så dåligt fantasi och Jimmy oxå så vi brukar inte komma på vad vi ska äta.Men jag tänke börja med att laga middag varje dag till Nova så får hon riktig mat då och burk till lunch.

Bara lite mindre än två veckor kvar nu så fyller hon ett år! Min stora lilla tjej.Hon har börjat säga mamma nu, fast det kan betyda blomma oxå beroende på i vilket sammanhang hon säger det. Och hon har lärt sej att gå om man håller i henne i en hand =) Vi var på IKEA i söndags då gick hon jättemycket där inne och höll oss i handen. Sååå duktig är hon och jag är så stolt över henne. Och hon är inge blyg heller när det kommer främmande personer och pratar med henne utan hon lägger bara på charmen då och ska busa.

Från det ena tilldet andra. Igår kväll när jag var ute med Tyson sista gången innan vi skulle sova. Så mötte vi en pitbull hane som slet sej och flög på han. Fy faan va helt livrädd att han skulle stycka Tyson men som tur var fick ägaren tag på honom så det hände inget allvarligt iallafall, han fick bara ett litet sår på ryggen. Men det är så läskigt. Vet inte vart jag ska gå med han nu där det inte är så mkt hundar. Han är  redan livrädd för större hanar sen han har blivit attakerad av en schäfer 3 ggr tidigare så jag tror inte det här gjorde saken bättre. Finns ästan inte en hane av störe ras här på krp som är frisk i huvet alla är super aggressiva mot andra hundar. Vissa tikar oxå för den delen. Fattar inte varför folk skaffar hund som dom inte behärskar. Skulle aldrig vilja ha en hund som man knappt kan gå ut med. Gött det vore om folk kunde tänka efter vad dom vill få ut av att ha hund och skaffa en lämplig ras därefter istället för att skaffa en skarp hund för att det är coolt och få respekt. Sånna hundar måste ju få jobba annars blir dom ju understimulade samt att dom behöver en fast han så inte dom dominerar. SUCK. Tycker regeringen kan skaffa lite bättre regler när det gäller hundar så man slipper vara rädd att sin lilla minivovve blir uppäten när man går ut!

RSS 2.0