G H Metallica

Igår kom David och Linda hem till oss och hade med sej det nya Guitar Hero med Metallica! Så det är ju inte så svårt att ränka ut vad jag gjorde igår kväll. Skitbra spel tycker jag med massa massa bra musik! Det är ju värt att spela bara för musikens skull, Metallica är ju bäst enligt mej. Dom har ju hållt på hur länge som helst är fortfarande jättestora. Det är bra jobbat tycket jag =)
Nu ska jag gå och sterilisera.
ha en bra dag


Jätteduktig

Nu är jag precis hemkommen från en lååååång promenad. Hur skönt väder som helst är det ute och Tyson var jätteduktig och gick lös nästan hela vägen. Han kan bara han vill min lilla gris. Nu ligger dom utslagna och sover båda vovvarna. Tyson blir trött direkt för det är för varmt ute åt honom så jag ska nog raka ner han lite igen snart.

Lite extra pengar!

Kollade Jackass igår kväll skitbra var den men något äcklig! Som jag sa så sålde Jimmy BMW:n igår och pengarna fick jag av han. Lite sött tycker jag. Han gav mej dom för att jag tjatat så om att vi ska sälja den. Jag har tjatat om det sen vi fick den typ för den är alldeles för liten att ha bilstol och barnvagn i. Så nu har jag lite extra pengar att köpa nya kläder för =). Skulle behöva köpa en stor väska för min gick sönder häromdagen. Nu ska jag gå och duscha sen ska jag nog ta en promenad till kroppkärr och slänga lite skräp.

Nya filmer

Nu har huvudvärken släppt och jag har städat klart hela lägenheten i stort sett. Nu är det bara massa leksaker som ungarna har dragit fram. Lite småstökigt men det är rent iallafall. Nu ska jag bara slänga lite sopor sen ska jag nog kolla på film Våran granne kom hit med lite nya för en stund sen. Så jag tänkte kolla jackass2,5, jag har ju inte sett den än så det måste göras. Sen var det nån mer bra film som jag har velat se hur länge som helst me jag kommer inte ihåg vilken.
Åh vad go min lilla Ior är, han sitter här i mitt knä och bara blundar och myser. Har aldrig vart med om en hund som är så gosig han ska ligga nära nära hela tiden och bara älskar att bli ompysslad. På nätterna ligger han under mitt täcke och sover. Tur jag har mina goa vovvar
!

Skallebank!!

Uuh vad segt det går. Har skallebank och är trött som få. Var ute med hundarna förut men jag hittade ingen kontainer. Hittade på internet däremot och den närmsta ligger på kroppkärr och det tar väl ca en halvtimme att gå dit så jag tar nog det imorrn istället. Nu håller jag på och städar och dolar men det tar sin lilla tid för jag har inte ork eller lust egentligen.
Jimmy har precis vart ute och sålt BMW:n. Gött att bli av med den. Vilken skitbil det var!
Jaja jag får väl återgå till mitt städ igen då.

Rensning och omorganistation

Vilken seg dag. Jag har inte kommit iordning med mej själv än. Går här i slapp kläder och ser allmänt sleten ut. Men jag tänkte rota fram nått bättre nu och gå ut med hundarna och leta upp en UFFkontainer. Jag håller på och rensar lite och hittar massor med kläder efter både mej och Nova som vi inte behöver än och det är ju synd att slänga sånt som är helt och fint. Tänkte jag skulle försöka omorganisera lite här hemma. Beställa skolådor till mina skor som jag inte har nånstans  att göra av.  Men nu ska jag gå ut med vovva till att börja med.

Krage och salva

Nu har jag vart till vetrinären med Tyson och fått en jättefin krage och antibiotika salva så nu är jag ganska så gratis. Så fotr jag närmar mej honom så springer han och gömmer sej under sängen. Så nu blir det krage och salva i 5-7 dagar och blir det inte bättre då ska vi höra av oss igen.

Sjukdomar!!

Nu är vi lediga i ett par dagar. Hur skönt som helst. Har en del att ta tag i här hemma men jag går och skjuter upp det hela tiden. Fast idag har jag inte hunnit med nått för Jimmy rygg har brakat ihop totalt så jag har fått göra allt själv här hemma och lite till. Sen har Tyson gått och fått ett sår på tassen och är väldigt svullen har försökt ha på bandage men det går han och tar av hela tiden och går och slickar i det så det blir ju bara värre och värre. Jag ska ringa tidigt till vet imorrn och åka in så får dom kolla det. Då ska jag köpa med mej en tratt hem så han inte kommer åt att slicka så mycket.
Och nu ska jag återgå till mitt plockande

Drop in på tatuering @ Infinity Tattoo

Blev fel på förra.. Här är det rätta:

Drop in på tatuering hos Infinity Tattoo Torsdag och Fredag från kl 10.00, Emil från South of Heaven Västerås som Gästar!


Bara denna veckan på Infinity Tattoo, ulvsbygatan26 i karlstad

Drop in på tatueringar

Onsdag till Fredag den här veckan från klockan 10.00 kör vi drop in tatueringar hos våran gästarbetare Emil från västerås.
Här hittar ni bilder på tatuerigar som han har gjort.
Kika in på Infinity Tattoo, ulvsbygatan 26 i Karlstad om ni vill tatuera er hos Emil.

Sväljer huvudet

Usch vad trött jag är efter massagen.
Gäspar så jag sväljer snart huvudet.
Nu blir det att kolla Cesar och sen sova.
Oj, nu får Nova psykbryt på pappsen bäst att kolla vad som sker ha det

Dretväder!

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att vi ska åka och köpa lite mat. Har precis fått massage. Hur skönt som helst var det. Jag är så himla stel i nacke och axlar så jag behöver det verkligen. Men nackdelen är att jag bli så himla trött och seg efter det och frusen. Vill bara hem och lägga mej egentligen. Vilket jävla skitväder det är ute. Jag är fortfarande blöt efter att jag var ute för två timmar sen.

Ett sjuhelvetes jobb

Det blev ingen promenad med vovva. Mormor kom hit med lite blommor som hade som hon hade vart hos min moster och stulit så hon kom hit och planterade dom sen tog hon hundarna och åkte hem. Jag får ta det imorrn istället.
Vi har suttit ute på framsidan hela dagen typ. Har städat lite och gjort iordning och så. Funderar på om jag ska riva busken eller inte. Den tar så mycket plast och det blir trångt när man ska in och ut med barnvagnen ur förrådet. Men jag tror det kommer bli ett sjuhelvetes jobb med den för den lär sitta som bara den. Men det är inget jag ska göra dom närmsta dagarna så det behöver jag inte fundera på nu.
Och lilla Nova då, hon är inne i världens trots just nu. Hon är bara grinig och ska ha allt som jag har hela tiden och ska göra tvärtemot vad man säger. Det tog två timmar för henne och äta idag och då fick hon bara i sej några makaroner. Hoppas det går över snart för jag blir tokig annars. Tur för henne att hon är så söt <3

Dissade

Jeanette kom med sin Mini igår. Hur söt som helst var hon och vi var ute och gick i säkert en timme eller nått. Jättekul var det. Hon bor ju så nära men ändå träffas vi så sällan. Lite synd tycker jag. Men vi skulle försöka åka iväg till mariebergsskogen på torsdag och träffas igen och jag ska försöka tvinga med henne på tattooexpo som är om två veckor.
Ior och Tyson tyckte typ att Mini var det snyggaste dom sett på länge. Tyvärr var det inte så ömsesidigt och hon dissade dom mest.
Idag vet jag inte vad som sker. Än så länge är det ju rätt så fint väder ute så jag vill hitta på nått ute. Kanske fixa lite här på framsidan eller nått. Sen ska jag försöka komma ut på en lång promenad med vovva. Kanske tvinga med mormor till blomsterlandet eller nått sen när Jimmy har vaknat.

Hunddejt

Jag stannade hemma. Men Jimmy åkte iväg för ett tag sen. Det kan vara kul för han att komma ut lite och ha roligt det behöver han och det är han verkligen värd. Så nu sitter jag och väntar på att min gamla klasskompis Jeanette ska dyka upp. Hon hade nån kille här uppe på parken som hon skulle hämta lite senare så hon sa att hon kunda komma hit så länge och vi ska ta en promenad med hundarna så att dom får leka lite. Hon har en Tyson tik, en bichon havanese som är hur söt som helst.

Grilla/stanna hemma?

Hmm vad blir det idag nu då? Grilla eller stanna hemma? Kan inte riktigt bestämma mej. Men jag tror nog att jag vill vara hemma. Det är ju inte så jättefint ute och det blåser en del. Så jag funderar på att göra god mat och en fruktsallad här hemma istället och glo på robinson. Har fortfarande ont och är jättetrött så för min del lutar det nog åt att stanna hemma. Men det hade ju vart kul att gå för man fyller ju bara 30 en gång. Jaja det spörs.

My little Pony

Ny dag igen. Har sovit helt kasst inatt och vaknade med värk i nacken och axlarna. Har spänt mej i sömnen och nu börjar jag få huvudvärk. Men jag ska snart och ta en dusch och en Ibumetin så blir det nog bättre.
Skönt att det är så fint väder idag. Ikväll ska vi ut och fira Stoffe som fyller 30. Jag vet inte riktigt när hur och var än men det märks nog senare skulle jag tro. Det blir nog ganska lugnt för min del orkar inte dricka nått. Jag tycker inte att det är så roligt längre. Jag orkar inte med att vara seg och ha ont dagen efter. Sen har jag lika kul nykter.
Nu ska jag och Nova titta på My little pony. Haha jag tycker det är skit kul att titta på det. Det är så fint, massa söta ponnies och jätte fina färger =)

Fördomar

Jag har inte hunnit uppdatera nått på ett tag. Har haft massor att göra nu ett tag. Jag och Jimmy är mitt uppe i att starta ett aktiebolag. Så nu är min hjärna på högvarv. Försöker komma på lösningar till höger och vänster och räta ut alla frågetecken. Det är svårt sånt här tycker jag för jag fattar inte ett skit typ. Det är tur att vi har en så bra revisor som hjälper oss med hur mycket som helst. Men ändå det är så mycket att tänka på just nu. Inte nog med att vi startar ett AB så letar vi efter en ny lokal som ligger lite mer centralt och har bättre läge. Så det är mycket där att tänka på också, hitta nya system för hur det ska fungera i "nya" studion, saker som kan göras bättre osv. Ett stort jäkla pussel med hur många bitar som helst som ska passa. Men det är svårt att hitta lokal då många hyresvärdar har fördomar mot tatuering, den ena säger att det är det är för mycket "skumt folk" som rör sej där och sådana vill dom inte beblanda sej med och den andre säger att dom "vet" att det nästan bara är svarta pengar i den branchen och det vill dom inte heller beblnda sej med. Lite konstigt tycker jag för i våran studio är det alla sorters människor som kommer både yngre och äldre och även många med "finare" jobb. Väldigt tråkigt med alla fördomar tycker jag men det är inte mycket att göra åt och vi ger inte upp ändå.
Nu ringer det så jag får gå och ta det.
Ha det bäst!

Backup

Nu är klockan sådär mycket igen. Jag har jäätesvårt att gå och lägga mej i tid. Tycker det är så skönt att sitta uppe på kvällarna och bara vara och få lite egotid med Jimmy. Har kommit in ganska nyss från en liten prommenad med Dennis och vovvar. Det är så skönt med sällskap på kvällarna för jag tycker det är lite läskigt att gå själv här för det bor så mycket knäppa hundar här omkring som mer än gärna vill äta upp mina hundar. Då är det skönt att ha med en backup ifall nått skulle hända. Men nu ska jag försöka gå och lägga mej. Imorrn är det jobba som gäller igen då ska hundarna få följa med till studion en liten sväng. Ska bli kul att se hur dom sköter sej.
God natt

Håll inte på!

Tillbaka igen. Fan vad jag håller på. Blev ju sjuk och då orkade jag inte sitta vid datorn och sen glömde jag helt bort det. Men nu gör jag ett nytt försök igen!
Idag har jag vart hemma med Nova för att dagis har haft stängt pga planeingsdag. Vi har inte gjort så mycket mer än att slöa och passat Theo för han skola hade också planeringsdag. Nu sitter vi och väntar på att Jimmy ska dyka upp så att vi kan äta nån gång. Han sa imorse att han skulle komma hem vid fyra men det var ju för typ en timme sen. Älskar verkligen när han gör som han säger. Men det kom s'kert nått ivägen. Han har ju sin kompis Emil här från västerås så han har säkert fullt upp.
Nu ska jag gå och ringa och höra vart han håller hus.
Ha det

RSS 2.0