Städa och rensa

Ny dag igen. Idag är det nog städning och rensning som står på schemat. Katterna har spytt ner hela nedervåningen typ. Fast det har jag tagit reda på redan. Ska snart göra lunch till Nova och sen lägga henne. Ska nog lägga mej själv också. Är skittrött. Jag kunde inte somna inatt utan låg och vred och vände till klockan tre eller nått och sen vaknade Nova vid 9 imorse så jag fick ju sova ut lite iallafall.

Goa Nova

Vad go Nova är! Förut när jag skulle lägga henne så låg jag brevid henne i sängen så vi låg öga mot öga och myste. Sen när jag såg att hon började sjukna in i sömnen så tänkte jag försöka smyga ifrån men då tog hon tag i min ena arm och låg och kramade den jättehårt så att jag inte kunde gå därifrån. Hon får sova i våran säng inatt eftersom Jimmy är i sthlm och det är så mysigt att ha henne där. Nu ska jag släppa ut Tyson en snabbis, Ior har redan tagit kvällen för länge sen, sen jag jag gå upp och joina Nova. Ha en bra kväll.
God natt! Sov gott =)

Fy vad äckligt!

Usch vilket hemskt uppvaknande jag fick imorse. Vaknade av att det kröp en fästing på min arm! Kom upp snabbt iallafall. Nu ärälsklingen i stockholm på Ink bash. Jag kunde tyvärr inte följa med. Skittråkigt för jag älskar den mässan. Men jag hade varken barn eller hundvakt så då går det ju inte.Dom är ju viktigast och mej gör det inget att vara med dom heller för det är det bästa jag vet. Och Jimmy kommer ju hem imorgon ändå. Nu ska jag gå och koka lite kaffe.

Meningslöst

OMG vad trött jag är. Sitter och titta på djurpolisen som går på animal planet och väntar på att Nova ska somna och att Jimmy kommer hem så jag också får sova nån gång. Tror jag måste gå upp till sessan nu för hon står i hallen uppe och pratar och säkert leker också.
Ännu ett meningslöst inlägg.
Men skit i de

Myspys

Så var denna dagen snart slut också. Äntlisch! Börjar bli trött och ska snart gå och lägga mej. Kom på nyss att jag är ju ledig på fredag. Undrar vad man ska hitta på för nått då. Är ju själv med Nova tills på lördag nån gång. Mysigt! Då får hon ta över Jimmys säng. Så himla mysig att sova med henne. Lilla hjärtat.



God natt och sov så gott

Ännu en bra dag

Har avverkat ännu en bra arbetsdag. Hade några ärenden som jag skulle göra på stan. Råkade slinka in på en skoaffär och köpa tre par stövlar, gina tricot och köpa en klänning och sen en snabbis på glitter och köpa örhängen och ett diadem. Nu försöker jag städa upp lite här hemma. Men som det kanske märks så går det inte så bra. Råkade ju hamna här istället. vet inte hur det gick till. Nu ska jag gå och röja lite till. Måste ju bli klar nån gång. Fast det blir man ju aldrig här. Ska snart lägga Nova och sen betala lite räkningar.

Ge mej lite tid.

Ibland kan jag sakna friheten att till exempel bara åka ner till stan och handla det man behöver eller bara ta en fika eller nått. Men nu är det inte så enkelt. Måste passa massa mat tider och så vidare. Jag menar inte alls att jag ångrar att jag har skaffat barn för det gör jag verkligen inte. Hon är det bästa som har hänt mej och jag skulle inte vilja byta bort en sekund av det. Men det vore gött att få lite egotid ibland. Inte så lätt när sambon jobbar till 20-21 varje kväll och på helgerna är det ofta massa måsten. Innan jobbet blir det för stressigt. Fast sen i oktober blir det nog bättre när han börjar med sina nya tider då vi båda kommer sluta vid 16 varje dag. Men jag skulle verkligen behöva ner till stan och köpa varmare skor och kläder. Finns många som säkert skulle passa Nova i nån timme men jag gillar inte att lämna bort henne heller. Känns som man sviker henne då på nått sätt.

Lift tack!

Sitter och väntar på att Jimmy ska komma hem så jag får gå och lägga mej nån gång. Är trött som faan. Har inte orkar skriva nått under helgen för jag har åkt på en förkylning. Har typ vart deckad hela helgen. Är inte helt ok än men det är bättre nu iallafall. Är nog frisk imorrn skulle jag tro. Sitter och smsar med Lina och försöker få lift till lillerud i helgen. Det är ju lillerudsdagarna. Skulle va skitkul att åka dit med Nova och titta på djuren lite. Det är ju hundutställning också. Kan ju vara lite kul att titta på. Hörde att det skulle vara nån polishundstävling i karlstad till helgen också. Det skulle också vara skitkul att titta på. Men som sagt. Vi får se vad det blir av allt =)

Segt idag

Uuh vad seeegt. Känner mej lite halvkass idag.
Trött om bara den och en förkylning som ligger och lurar.
Ska snart åka och jobba men helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen igen.
Hoppas dagen går fort!

Ny tatuering

Är så himla trött idag. Känns som jag håller på att bli sjuk. Känns konstigt i svalget sådär som det brukar innan man blir förkyld. Micke klagade häromdagen på att han kännde sej smådålig så han har säkert smittat mej den jäveln.
har haft en sån där jobbig arbetsdag igen =). Började med att sterilisera lite grejjer åt Jimmy och Micke. Sen åkte vi till IKEA för Jimmy skulle ha nått nytt i fönstret eftersom blomman som han hade där har dött men vi hittade tyvärr ingen. Så vi åkte till bergvik och köpte lite mat på subway sen åkte vi tillbaka till studion och gjorde en tatuering bakom örat på mej och sen slutade jag. Jag har verkligen värlens bästa sambo och jobb!!


Ett litet kanske

Fick mitt körkortstillstånd (eller vad det heter, det som gör att man får övningsköra) nu. Så nu kan jag snart börja köra. Väntar bara på att Micke ska få sitt så jag har någon att köra med. Shit är faktiskt lite rädd för att köra. Höll på att krocka sist. Men det går nog säkert bra. Så nu kanske jag får körkort någon gång. Inte för att jag har så stora förhoppningar då men. Men ett litet kanske. Ser verkligen inte fram emot att plugga teorin. Det är nog det värsta.

Jagat dammråttor

Nu har jag jagat dammtussar här nere också.
Så nu är hela lägenheten städad och fin.
Bara toan nere som behöver städas lite.

Såhär kan det se ut när vi städar =)
Jagar dammråttor

Tur man får hjälp, hur skulle det gå annars?

I väntan på lite mat

Många inlägg idag. Kan bero på att jag har massa tråkigt. Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Har en lasagne som står i ugnen och snart är klar. Vad ska man göra sen då? Städa här nere kanske. Det skulle behövas faktiskt.
Imorrn blir det dagis och jobb igen. Ska bli skönt faktiskt. Tror Nova tycker det också. Hon verkar trivas bra. Bra fröknar och kompisar.





Hannah: det går inte gå in på den länken som du svarar med. Därför jag aldrig svarar dej =)

Paket

Nu har vi vart ute med vovvar och hämtat paket. Fick en kartong med 4 hundmatspåsar och massa påsar med denta stix från pedigree som vi ska testa. Har hundmat livet ut nu känns det som haha. Nej men jag ska nog ge bort några. Nu ska jag försöka tänkte ut vad vi ska ha för mat idag.
Snakkes

Mysigt

Har precis sovit med Nova en liten stund. Inte för att jag var så trött men jag somnade ändå. Det är ju så mysigt att sova med henne så man får passa på medans man kan. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på att hon ska vakna. Sen ska vi gå ut med hundarna en sväng och gå förbi pressbyrån för jag har tydligen fått ett paket. Spännande! Tror det är från h&m eller buzzador. Skulle få prova nått hundgodis eller nått och så har jag skickat efter kläder från h&m men jag kommer inte ihåg vad det var för nått. Sen blir det väl hem och laga mat eller nått. Det är ju så tråkigt väder ute så man får ingen lust att hitta på nått.

Duktig tjej

Förut så kissade Nova på pottan.
Helt av sej själv.
Jag var nere och när jag kom upp så hade hon tagit av sej kläder och blöja och kissat på pottan.
Ingenting alls hade kommit brevid.
Så himla duktig min lilla tjej!
Tillbaka till städet.

Går saaaaakta!

Vad drygt det är att gå hemma. Tiden går så s a k t a. Har egentligen en hel del att göra idag. Hände ju en rejäl olycka uppe idag så jag måste verkligen städa där uppe. Har tagit bort allt skitigt men skulle behöva dammsuga och torka golv osv. Tror Nova är lite bättre nu för det har inte kommit nå mer på ett par timmar. Men vi ska vara hemma imorgon med. Dagis är stängt och så är det ju bra att vara hemma en dag extra. Nu ska jag dricka kaffe

Sjuk Nova

Blir inge jobba idag. Nova är jättedålig i magen. Imorse när vi vaknade hade blöjan läckt så heeela sängen var full i bajs. Mysigt värre. Så nu går tvättmaskinen för fullt. Usch stackars lilla Nova. Hoppas inte det är magsjuka bara. Har gett henne massa blåbärssoppa nu iallafall. Hon har snart druckit upp en liter själv. Får väl se om det hjälper.

Dagens ilandsproblem

Dagens ilands problem: Vad ska man ha för kläder idag? Det regnar och är ganska kallt ute ju. Men ändå så är det ju inte svinkallt heller. Äh skitsamma det blir nog bra. Nu ska jag gå in i duschen och få ordning på mej själv och sen på barnen.
Ha en bra dag!

Akuten!

Oj vilken dag det var igår. Den gick i ett ända fram till 22 på kvällen nån gång. Min bror och hans son och dotter kom hit och hälsade på. Sen kom grannen och hans syster en liten stund. Vi fikade lite och barnen var ute och lekte. Ronja lärde sej att cykla igår så henne såg vi knappt på hela dagen igår. Sen erbjöd sej min bror att laga mat till oss alla. Tack för den! Precis när maten var klar så kom Nova och Jimmy in och Nova skrek som bara den. Vi trodde hon bara var arg först. Men sen såg vi att hon inte ville röra på sin arm. Ringde till sjukvårdsupplysningen och dom tyckte vi skulle åka in till akuten. Ringde till mamma så hon kom och hämtade oss. Nova armbåge hade gått ur led så doktorn drog rätt den så nu är hon som vanligt igen. Men usch vad jobbigt det var att se henne ha så ont. Hon grät nästan hela tiden i två timmar lilla gumman. Vi var inte hemma förrän vid halv tio på kvällen så då var det raka vägen i säng. Var helt slut igår kväll.
Och idag blir det inte så mycket lugnare heller. Micke fyller år idag så mamma och mormor och dom ommer hit och firar honom senare. Hoppas det inte blir lika dramatiskt som igår kväll =)

Snart helg

Gött nu är det snart helg igen. Så man kan ta det lite lugnt och bara slappa, inga tider att passa osv. Har ingenting planerat förutom att Ronja kommer sen när vi har slutat jobbet och så ska vi eventuellt till min bror och hälsa på för han skulle ha sin dotter i helgen så då kan ju hon och Ronja leka lite. Nu står Nova och ropar så jag måste gå. Fick bli ett kort inlägg nu.
Ha en bra dag.

Action på kronoparken!

Vaknade inatt strax efter klockan fyra av att Ior sprang runt på mej och undra vad f*n han höll på med. När jag vaknade till lite mer insåg jag att det var för att en hund skällde som bara den och han var helt orolig pga av det. Tittade ut genom fönstret och såg en polisbil åka förbi på cyckelvägen. Trodde först att det var nått pucko som hade stängt ut sin hund på balkongen eller nått men tyckte att det var ju lite konstigt att polisen skulle komma för en sån sak för det borde väl vara störningsjouren som kommer för sånt. Sen klädde jag på mej och gick ut med Ior (eftersom han är valp så brukar han vakan ibland och vilja gå ut mitt i natten). När vi kom runt hörnet så blinkade det som bara den och på parkeringen på våran baksida typ stog det massa polisbilar bla rassiabussen. Trodde fortfarande att det var pga den skällande hunden som dom var där, rätt osmart av mej egentligen haha men jag skyller på att jag var trött och inte riktigt med. Sen såg jag två poliser komma med en person i mitten som dom antagligen hade gripit. Och förut lite läste jag på NWT att polisen hade visst gripit en rånare här uppe. Så det var ju alltså ingen som hade stängt ut sin hund utan det var polisens sökhundar som skällde för att dom hade fått upp ett spår.
Lite läskigt tycker jag.  För nu börjar det bli ganska mörkt ute på kvällarna och jag brukar vara ute rätt sent med mina hundar. Känner mej inte så kaxig med min bichon frisé mix och en liten chihuahuavalp. Visserligen tror ju Ior att han är en pitbull eller nått för han är så j*vla kaxig men det tror jag att eventuella rånare skiter i.

Tuff arbetsvecka!

Oj, vilken arbetsvecka jag har haft hittills. I måndags var det shopping som stod på schemat och idag har jag mest åkt runt i olika inredningsbutiker med David. Haha vad vi sliter blir ju lätt utbrända snart. Hittade en skitsnygg soffa som (jättegärna ville flytta hem till mej) på rj:s möbler. Kostade 13000 och det tycker jag var rätt så billigt för en sån soffa.
Sen när jag slutade som kom broder med son och hämtade mej. Lite oväntat men jätteroligt. Så Linus följde med in och hämtade Nova på dagis och det tyckte hon var skitkul så hon har hållt på och showat som bara den för honom. Vi ska eventuellt åka dit till helgen och hälsa på för han har sin dotter där då så Ronja kan leka lite med henne.
Nu ska jag gå ochleka med mitt troll innan hon pajjar datorn för mej.

Skiter it

Usch ingen rolig början på dagen det här.
Jag är trött och har ont i huvudet.
Hoppas det ger sej.
Hade tänkt cykla till jobbet idag men jag tror jag skiter idet.
Tror inte jag orkar.
Nu ska jag gå upp och göra iordning Nova så hon kan gå till dagis om en liten stund.

Tänk om.....

Tänk om folk kunde inse att pengar inte är allt som betyder något.
Faktiskt så har det inte alls så stor betydelse, visst det bli ju bekvämare med mer pengar.
Men det är inte det som spelar roll.
Tänk om folk kunde inse att det är insidan som räknas.
Att hur man ser ut spelar inte så stor roll egentligen.
Att alla är fina på sitt sätt.
Att fokusera mer på att vara lycklig och leva ett bra liv.
Vad får man ut utav att stäva efter det häftigaste och bästa hela tiden.
Köpa ett par designer skor för massa tusenlappar när det finns dom som inte ena har mat för dagen, tak över huvudet eller en säng att sova i.
Det finns alltid någon som har det värre.
Vi har det rätt bra ändå!

Hård dag på jobbet

Oj vilken hård arbetsdag jag har haft idag. Jimmy fick en No-show så vi åkte ner till stan en sväng för han var tvungen att ha ny alcosåpa från apotekt. Så när vi ändå var nere så passade vi på att kolla lite i affärer efter byxor. Fanns verkligen inga snygga nånstans. Men till sist hittade jag ett par inne på akazia det sista paret var det lite tur. Köpte även en t-shirt en sån där stor som man har tights till. Jättenöjd är jag =)
Nu ska jag busa med mitt lilla älsk

Grått

Usch vilken trist dag det har varit idag. Bara regn och grått ute. Var till bergvik förut och skulle kolla efter byxor men jag hittade inga alls. Såg några på MQ men jag hann inte prova dom för det stängde. Behöver verkligen nya byxor. Har bara två par som jag kan använda dom andra är trasiga eller för stora. Det börjar ju bli kallt ute nu så det är ju så svårt att veta vad man ska ha på sej utan att frysa ihjäl. Skulle behöva en höst jacka också, dom som jag har är så tunna. Fast vi ska ju till stockholm snart tror jag. Då skulle man ju kunna passa på att shoppa lite kanske.

Möblera om lite

Håller på och försöker möblera om uppe så man kan organisera lite. Men det är så tråkigt för planlösningen är sån att man bara kan göra det på ett sätt. Blir så trött på allt när det blir såhär. Suck! Kanske skulle gå ut en sväng och komma tillbaka när allt är klart för just nu är allt bara ett stort kaos där uppe.

Hoppsan

Oj vad dåligt det går med mitt städ. Har precis sovit och nu tänkte jag gå in i duschen en sväng och sanera mej lite. Sen kommer nog mamma och dom så jag antar att det blir lite svårt att städa idag hehe. Men men får väl ta det imorrn då eller ikväll. Det här var nog ett av dom mest meningslösa inlägg jag har skrivit någonsin. Men skit i det!

Litet avbrott

Så, nu har jag lite tid att uppdatera igen. Håller på och städar lite egentligen men nu fick jag ju en bra orsak till att göra ett litet avbrott. Det har nog inte hänt så mycket under veckan. Mest samma som vanligt tror jag jobba äta sova typ. Fast häromdagen kom det in ett par killar till studion och visade kläder som vi ska börja sälja i höst nån gång. Skitsnygga var dom. Det var bara killkläder men dom kanske ska börja med kläder för tjejer också och det vore kul för dom var skitsnygga som sagt.
Jimmy har lärt Nova att säga "mamma är mupp" så nu går hon och säger "mamma lupp" haha. Fast igår sa hon helt spontant "pappa kokko" haha. Tokig unge det där. Hoppas inte hon går och säger så på dagis bara.

Åter till städet!

Dåligt med tid

Har faktiskt inte haft tid med att blogga nått. Har haft fullt upp med massa annat. Har knappt suttit vid datorn överhuvudtaget. Rätt gött faktiskt =)
Det var allt jag hade att säga. Hinner inte sitta mer

Bättre?

Nu ska jag faktiskt gå och sova.
Är trött som bara den och har lite små ont i huvudet.
Har ju vart massa åska idag så det kanske beror på det.
Hoppas dagen imorgon blir bättre än den idag.

Pisst off!

ÅÅÅÅÅÅH! Jag är så jävla förbannad så jag kokar snart över!!
Stryk borde dom ha!

Jävla skitsnack!

Är så jävla irriterad på att folk går och snackar massa skit om saker som dom inte har ett piss med att göra. Men det roliga är att dom snackar massa om mej men det är ingen som vågar ta nått med mej utan dom pratar med dom runt mej. Som om inte dom skulle berätta för mej. Så jävla dumma! Och allt beror bara på svartsjuka. Väx upp och inse att det är som det är och gör det bästa av situationen istället.
Jag vet mer än ni tror!

Det går inte förrän

Har så tråkigt. Jimmy skulle bort och bada bastu med några kompisar och jag har ingen aning om när han har tänkt dyka upp och han har inte med sej mobilen heller så jag får inte tag på han. Börjar få tråkigt och jag börjar bli trött men jag kan inte gå och lägga mej för jag måste ut med vovvarna innan jag kan det. Och det kan jag inte göra förrän Jimmy kommer hem för jag kan inte lämna barnen ensamma. Suck!

Pissigt

Usch det går jättesegt idag med allt tror jag. Vi får ingenting gjort. Skulle åkt till studion egentligen och grejjat lite men ingen verkar ta tag i det så då tänker inte jag heller göra det. Är på pisshumör idag oxå. Vill göra en extreme makeover här hemma för det är så jäkla rörigt med allt hela tiden. Har så mycket grejer som jag inte vet vart jag ska göra av. Novas rum är helt åt helvete också. Skulle behöva möblera om där inne för det är så trångt men jag kommer inte på nån bra lösning.

Blåsljud på hjärtat!

Idag har hundarna vart till veterinären och fått varsin spruta. Dom såg att Tyson hade ett litet blåsljud på hjärtat men dom skulle inte göra något åt det så länge han inte börjar få hosta. För han verkade må bra för övrigt. Han äter, leker och är pigg. Men det var ju inte så kul att han hade det ändå. Jag vet ingenting om blåsljud. Men jag vet att det skulle inte va kul om han blev jättesjuk. Usch min lilla bebis. Någon som vet nått om blåsljud på hjärtat? Nått man ska tänka på osv. Jag var inte med till veterinären så jag kunde inte fråga nått.

för trött

Har varit alldeles för trött för att uppdatera något här. Men det är ju mitt eget fel för jag går och lägger mej alldeles för sent och Nova vaknar alldeles för tidigt. Men nu är det äntligen helg snart så då kan man sova lite mera. Ska snart gå upp och duscha och greja innan det är dax för jobb igen.
Kanske hörs sen
Ha det bra!

RSS 2.0