Funderar lite!

Funderar lite på om jag ska försöka få undan lite här hemma eller om jag sa ta allt imorrn istället. Om jag känner mej själv rätt så kommer det nog bli streissig om jag tar allt imorrn. Jag är ju tidsoptimist i dom flesta fallen och det brukar nästan aldrig sluta som jag tänkt mej. Borde egentligen gå och lägga mej men jag är inte så trött egentligen. Beslutsångest!
Var hemma hos pappa förut. Var kul att träffa alla. Och Nova fick massa julklappar =) Hon fick bla kläder, en carebear, pussel m.m.
Nej fan jag orkar inte data mer nu.. Måste sätta igång och få nått gjort.
Hörs!

God morgon!

Har vaknat gaaanska nyss. Fick lite sovmorron idag. Fast jag är lika trött ändå Sov iallafall till halv 10 10 nån gång och nu är det Jimmys tur att sova. Ska åka till pappa sen och vi ska väl vara där vid 14.00 eller nått. Hoppas bara att Nova hinner vakna så vi hinner i tid. Har ju inte köpt några julklappar än heller. Fan! Men optimistisk som jag är så tror jag på att jag ska hinna in på Toys r us på dit vägen. Fast egentligen vet jag att det kan jag bara fetglömma. Hmmmm jobbigt.. Eller så köper jag dom nästa helg istället när vi ska hem till min bror och fira hans son som fyller år. Nej nu måste jag gå och dricka kaffe innan jag somnar om

Läggdax!

Har vart och käkat på mongoliska med Chris, Roza, Jimmy och Micke. Supergott är det där. Käkade buffen som dom har och den är alldeles loveley! Mätt som faan nu. Sen åkte vi hem till oss och spelade pictionary. Killarna vann alla omgångar. Sen påbörjade vi karlstadspelet men så tickade klockan på så vi var tvugna att avsluta innan vi knappt hann börja. Tänkte försöka vara någorlunfa utvilad imorrn. Ska till pappa och fira lite jul i efterskott och sen ska Jimmy iväg och tatuera. Och nu ska jag gå och sova

Hann inte!

Tänkte ju att jag skulle sova lite innan Nova vaknade. Men det hann jag inte. Jävla skit asså. Är så himla trött och vi ska ut ikväll och äta på mongoliska och sen kommer Chris och Roza hit en sväng ikväll eftersom dom har skaffat barnvakt. Åh jag kommer dö.. Men men får väl hinka kaffe så löser det sej nog. Konstigt nog brukar jag bli piggare på kvällen. På dagarna är allt en dimma typ men när jag ska sova så blir jag jättepigg. Skumt! Nej nu blire kaffe.
Ha det!

Hemma!

Har tillbringat förmiddagen på stan för jag skulle kolla om ja hittade nått att ha på mej på nyår. Men icke. Funderar på att åka ut till bergvik eller nått istället. För ett tag sen hade som en jättefin klänning på veromoda där som jag funderar på att köpa. Kollade påvero moda inne i stan men den fanns inte där. Men jag köpte iallafall tandpulver, glansdroppar och lite underkläder. Hittade lite tavlor oxå men det får Jimmy följa med och godkänna och köpa. Jag hittade en som var jättefin men den kostade typ 4000 lite mycket pengar. Speciellt när Jimmy kan göra själv. Fast han ahr ju aldrig tid att måla. Lite synd. Nej nu ska jag gå och ge vovven mat och försöka hinna sova lite innan lilla busan vaknar.

Så!

Nu har vi vart och handla lite inför nyår. Köpte oxfile och potatis. Fast jag vet inte vad vi ska göra med den än. Tips någon? Till förrätt blir det nog rostade bröd trekanter med skagenröra på till varmrätt blir det ju oxfilen som jag inte vet hur jag ska göra med den riktigt än och hasselbackspotatis, nån sås som jag heller inte har kommit på än och sallad till efterrätt blir det kladdkaka med hallon, vaniljglass och grädde. Hallon och choklad är så gott tillsammans smakerna liksom gifter sej med varandra.
Funderar på om jag ska åka ner till stan imorrn och kolla om jag hittar nån nyårsoutfit. Kan vara kul att han nått lite finare då. Men inte för fint eftersom vi bara ska vara hemma. Men ändå. Får se vad regeringen säger om det. Nej nu skriker magen på mej så nu måste jag ta nått att äta.
Vi hörs!

Shopping!

Sitter och väntar på att mormor ska komma så att vi kan åka och handla. Mormor ska komma och vara barb/hundvakt så att vi får handla ifred. Ska passa på att ta med massa pant. Vi har en tendens att samla på oss en hel del sånt. Så pinsamt när man har sådär jättemycket så det tar lång tid så folk får vänta. Fast vi får ju skylla oss själva när vi aldrig tar med det. Ska handla lite mat som vi ska ha på nyår. Vet inte riktigt vad vi ska bjuda på den som lever får se.
Imorrn tänkte jag att vi skulle försöka att komma iväg och slänga massa skit på tippen. Blir galen så fort jag går in i förrådet för man kommer snappt in. Man får typ klättra. Skulle at ut den andra barnvagnen förut och då rasade allt typ. Hatar när det är så där.

Tattoobåten!

Funderar lite smått om jag ska åka med på tattoobåten. Först var jag heelt inställd på att skita i det. Men ju mer jag tänker på det ju mer sugen blir jag. Tror jag iallafall.. Är inte ett så stort fan av färjor och sånt. Men det kanske vore kul ändå. Det går ju bara i skärgården tror jag. Och då är det ju inte så mycket vågor så då borde jag ju inte bli sjösjuk. Kansk vore bra om jag kunde bestämma mej snart så inte biljetterna tar slut. Fan vad svårt asså. Lite tråkigt om jag köper en biljett och så ångrar jag mej...
Hmmm. Vad ska jag göra??? Ilands problem i know men ändå

En till lista!

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Bra men trött
Favoritgodis: Choklad!
Är det nåt du absolut inte äter: köttfärslimpa
Kläder just nu: svarta fin byxor ett svart linne och en gråsvart stickad tröja
Musik just nu: Ingen, bara bolibompa i bakgrunden
Vad sa du senast: Hejdå till Jimmy som ringde precis
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Ingen aning men förr innan elektroniken kom.. Fast bara en liten stund
Sommarplaner: Inga alls än så länge..
Fisk eller badkruka Badkruka.
Längd och vikt: 172 cm typ vikt vet ja inte men alldeles för mkt
Hur många kuddar sover du med: 5 st sammanlagt men jag har nog tre av dom
Favoritväder: Sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Jimmy Nova och Tyson
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: natt tror jag efter son jag aldrig lägger mej i tid
Sparare eller slösare: Slösa,
Vem är viktigast för dig:Nova och Jimmy
Bästa film: Jackass 1& 2
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ibland
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Har ett men två eller tre kanske
Bio eller promenad: Promenad.
Är du kittlig: Ja.
Snarkar du? Nej, tror indet iaf
Stjärntecken? skorpion
Rädd för insekter? njaae vissa är väl inte så mysiga
Äckligaste insekten: skalbaggar
Största svaghet: Kort stubin.
Det här är jag bra på: att Nova mej hahah
Bästa bok? inte som andra döttrar.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att bli osynlig.
Vad vill du jobba som? nått med djur typ som han som kan tala med hundar vore inga fel
Chips, morötter eller godis? godis är godast men morötter är bäst
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Skriver du dagbok? nej
Har du nån flickvän/pojkvän? Ja, jimmy
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? har piercing i näsvingen å öronen sen har jag tatueringar lite här och där
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) stökit, vill ha det städat men de är inte lätt när min ettochetthalvåring stökar ut direkt =D
Gungar du på stolen? njae ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej fy faan
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur är din drömtjej/kille? som jimmy han är bäst
Hur många syskon har du? 3
Vad är du mest rädd för? sniglar maskar och spyor
Är du rädd för blod? nej, eller det beror på hur man ser det.. vill ju inte ha nån sjukdom
Saltar du på maten? Oftast
Gillar du att sjunga? Ja, men det låter allt annat än bra.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Djurvård för att jag älskar djur
Anser du att du är stark? ja och nej
Brukar du sola? Ja.
Vad gör du om du får hicka? Skrattar
Röker du? nej
Snusar du? nej usch
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Har du en besatthet? ja av Nova she rocks my world

Störande!

Jag skrev ett inlägg igår men så råkade jag trycka ner det innan jag hann spara det. Och så orkade jag inte skriva om det. Är iallafall barnvakt åt Theo idag medans mamma och Per jobbar. Kul med lite sällskap. Kul för Nova så hon har ännu en till att terrorisera muahahaha!
Funderar på att åka ner och hälsa på Jimmy i studion sen efter att Nova har sovit och vaknat. Men jag har inte betsämt mej. Vore ju lite kul faktiskt. Var flera månader sen jag var där nu och Jimmy slutar ju tidigt idag så det är väl lika bra att passa på kanske. Men det är ju ett tag kvar så jag hinner nog fundera lite till på det.
Funderar på om man kanske skulle slänga sej iduschen och göra sej iordning lite. Kan ju inte sitta här och se ut som trash hela dagen lixom. Skulle vilja åka ner till la stada och shoppa lite. En nyårsoutfit kanske? Fast jag tror inte Jimmy blir så glad på mej då. Fick ju kläder från H&M igår som jag hade beställt. Lite toppar och bh:ar och en klänning och tröja till Nova. Aldrig fel med lite nya kläder. Det kan man inte så för mycket av.
Nej. Duschen bliiiiir!

En lista!

Namn: Sofie
Smeknamn: Mamma, älskling, soffipropp
Födelsedag: 10 november
Bor: Karlstad
Ögonfärg: Typ gröna eller nått
Hårfärg: Mörkbrunt nästan svart
Arbete: Mammaledig

FAVORIT..
Färg: Rosa, lila, svart
Plats: Sängen eller soffan
Drog: Kaffe
Fordon: Har inget men Jimmy har nån BMW och en Seat Leon
Film: Jackass filmerna!!
Djur: Hund
Affär: Gina tricot, Boulevard m.m
Serie: Greys Anatomy, det okända
Skor: stövlar eller ett par vanliga adidas

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: Japp
Gnälla: Ja ibland.
Skrika: Nej
Sova: Ja
Drömma mardrömmar: Inte så ofta
Drömma sexdrömmar: Inte så ofta det heller
Försöka vara annorlunda: Njaee försöker bara vara mej själv..
Klä dig i svart: Ja
Hata folk: Nej, tycker illa om vissa men tror inte jag hatar nån
Lita på folk: Nej det är få jag litar på

NÄR..
Åt du senast: För ett par timmar sen
Läste du en bok senast: Nu, har börjat läsa en bok om barns sömn
Var du på konsert senast: Oj, ingen aning, var ju i globen på horse show lite innan jul men de var ju ingen konsert
Köpte du något senast: Förut
Kysste du någon senast: Igår eller imorse
Svor du senast: Gjorde ja säkert förut
Sjöng du senast: Nyss
Klagade du senast: Vet inte
Är det sommar: Imon 5 månader hoppas jag!

HAR DU..
För många vänner: Nej
Tvångstankar: Nej
Färgat håret: Jo.
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Näsvingen och öronen
Gjort bort dig rejält: Haha jo da, men det har väl alla
Bra självförtroende: Ganska
Varit kär: Är kär nu
Dumpat någon: Japp
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej
Varit otrogen: Njaee we where on a break!!

HUR..
Svarar du i telefonen: Hallå?
Fördriver du tiden: Leker med Nova eller Tyson, tjatar i tele eller datar
Mycket pengar har du: Jaaru bra fråga
Ofta diskar du: Nästan aldrig, har ju diskmaskin
Ofta städar du: För sällan
Går det på jobbet: Skitbra, "jobbar" ju med min lilla tjej hela dagarna
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Normalt i guess

ÄR DU..
Förstående: Oftast
Öppensinnad: Jo.
Osäker: Ja, fast de beror på sammanhanget
Intressant: Kanske.
Smart: Medelmåtta kanske
Barnslig: Haha ja, kan man vara annat när man umgås med en ettochetthalvåring hela dagarna
Liten: Nej
Lätt: Nej
Rolig: Hahah ja fast lite störd humor
Pratglad: Ja.
Hälsosam: Försöker väl men det är mycket jag kan ändra på
Blyg: Ja tyvärr
Lätt uttråkad: Njaee
Arg: Det händer
Ledsen: Det händer.
Glad: Oftast
Pålitlig: Jo.
Laglig: Ja
Filosofisk: Ja
Svår:Ibland kanske
Positiv: Jo, försöker.
Originell: Tror ja väl
Bra på att ge komplimanger: Jo.
Bra på att få komplimanger: Nej.


VÄLJ
Katt eller hund: Hund
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Land
Telefon eller internet: Telefon
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva.

Grattis!

Sitter hemma hos mamma som fyller 44 år idag. Har ätit lite glass och stuff. Snart dags för hemfrärd tror jag. Nova ska ju snart sova. Igår somnade hon inte förrän typ 23-23.30.
Har vart segt idag. Tror jag fick Jimmys baksmälla eller nått. Har haft svin ont i huvet och så. Usch men nu äre bättre som tur är. Nej nu ska jag fukka off
byebye

Nehe!

Tänkte ju att jag skulle gå och lägga mej vid typ 21-22 tiden idag eftersom Jimmy och Micke är ute. Men inte kom jag isäng idag heller. Ovanligt? Nej! Nu var det Nova som vägrade sova och höll mej uppe istället. Hon somade i bilen på väg hem från mormor förut så hon har vart jättepigg hela kvällen och jag har precis lagt henne. Hoppas bara att hon har somnat nu eller att hon gör det snart för jag är astrött och kan snart somna stående. Så nu blire ut med hunden, borsta tänderna och sen sova förhoppningsvis. Godnatt!

Juldagen!

Ja den började ju inte så bra. Igår kväll satt jag, Jimmy och Micke uppe och snackade om allt och inget till klockan var ungefär halv två. Vid fyra vaknade jag av att Nova spydde. Så jag väckte Jimmy så han fick gå och ta henne och sätta henne i duschen medans jag bytte sängkläder. Sen somnade vi om igen Nova vaknade vid åtta ungefär så jag fick lite sovmorron av Jimmy till kl 10 ungefär sen byttes vi av så fick han sova lite. Hon har vart lite dålig i magen idag men inte spytt nått mer iallafall. Så jag tror inte det är magsjuka. Har vart skittrött idag för att jag sov så lite inatt. Så jag tänkte faktiskt gå och lägga mej nu snart ska bara ställa in lite disk i diskmaskinen. Jimmy och Micke åkte ner till nöjes och skulle bowla lite. Var hos mormor förut och åt lite julmat och fick lite presenter av dom för dom var inte med igår utan dom var hemma hos min moster istället. Nej nu somnar jag snart.
Natti natti.

God Jul!

Så var även denna julafton avklarad. Skönt! Har precis borstat tänderna så nu är det dags att krypa ner i sängen. Har vart en bra dag och jag är helt slut i kroppen och mätt så jag klarar mej ett par dagar nu känns det som. Men det är väl så det ska vara på jul. Nova tyckte mest att det var kul att öpnna paketen och brydde sej väl inte så överdrivet över vad som var i hahaha. Hon fick ett litet trumset, bilar, playdoh, kritor, papper, fingerfärg och städ grejjer. Köpte städ saker för hon går jämt och snor sopborsten och leker med så nu fick hon egna grejjer som passar hennes storlek lite bättre och hon blev jätteglad. Imorrn ska vi till mormor och äta lite och öppna lite mer paket. Var bara mamma och dom och Jimmys bror Micke som var här idag. Rätt skönt faktiskt att det inte var så mkt folk. Nej nu måste jag gå och sova!

Dan före dan!

Har hållt på heela dagen och städat och grejjat med allt möjligt. Har iallafall övervåningen klar. Så nu är det nere kvar och granen ska fram och pyntas. Men jag tänkte att de är bäst när Nova har somnat. Så det är väl bara att sätta igång. Snart iallafall måste se klart på miami ink först =D. Nu brjade det visst igen by bye

Helg!

Gött med helg. Fast denna helgen har en massa måsten. Men det gör inget. Imorrn ska vi iväg och handla grejer inför julafton vid 10 när affären har öppnat. Mormor och morfar kommer hit och passar Nova så länge så att vi får handla ifred utan att passa massa tider och ha en unge som är sur för att hon inte får pilla på allt i affären. Bara 3 dagar kvar nu! Längtar som bara den gör jag.
Måste städa och grejja oxå. Fast så illa är det inte egentligen så det går nog ganska så fort hoppas jag. Vore skönt om vi kunde rensa ut lite skräp oxå men vi får sen om vi hinner med det. Blir nog bra.
Nu ska jag tillbaka till tvn och Bruce den allsmäktige. Sen måste jag nog städa åt fiskarna. Bäst att göra det innan jag städar på badrummet har jag kommit på. Hehe

Hur svårt kan det vara....

att gå och lägga sej itid.. Sitter och tjatar i varje blogg inlägg att jag ska gå och lägga mej i tid för att jag är så trött. Men gör jag det då? Nej! Så jag ska inte klaga egentligen för jag får ju faktiskt skylla mej själv!
Har inte hänt så mycket idag. Bara tagit det lugnt typ. Börjat småstäda och fixa inför helgen och julen. Jimmys bror kommer ju hit imorrn tror jag så då kan det vara gött att ha det värsta gjort iallafall. Vore gött att få ett ordentligt ryck och rensa ut lite och köra iväg till tippen. Har så mycket skit som bara ligger och dräller som ska slängas men det kommer bara ut till förrådet och tar plats där istället.
Blir så irriterad på vissa hundägare. Var ute på kvällspromenaden med Tyson nu. Så såg jag på håll att det var några ute med en hund som dom hade lös. Det gör mej väl inte så mycket egentligen att vissa har hundarna lösa så länge dom har koll på dom och hundarna är normala. Men den här hunden är helt knäpp och är aggressiv mot andra hundar och ägarna är helt knäppa och säger: -Nej han är så snäll, han gör inget, din hund ser mycket farligare ut än vad min gör. När man ber dom att koppla hunden. Spelar ingen roll om man talar om att det faktiskt är koppeltvång och att det finns folk som är rädda för hundar. Skiter väl dom i. Jag tycker sånt är skitjobbigt. Tyson blev attackerad av en hund av lite större ras för några månader sen och är nu rädd för större hundar speciellt hanar. Stör mej som faan på att folk inte kan acceptera och följa regler. Varför skaffar sej folk hundar som dom inte klarar av. Kolla på tv4+ på måndagar kl 20.00 då är det hundprataren. Skitbra tv program. Skönt det vore om alla tänkte lite mer som han istället för att skaffa sej en hund för att vara cool och få respekt!

Klart!

Var på stan med mamma och shoppade dom sista julklapparna förut. Tror inte jag har glömt nån iallafall. Har ju iofs dom på pappas sida kvar men dom ska vi inte fira förrän efter jul så det är inte lika panik med det. Köpte en ny matta till hallen oxå och en dörrmatta. Köpte öven ett lila bäddset med medaljoner på oxå och två tröjor till mej från Gina tricot. Det behövdes hade så dåligt med tröjor.
Jan kom och hälsade på mej förut oxå det var kul att träffa han lite. Var ett tag sen. Tur att han kom annars hade jag nog somnat istället för jag är så trött. Men hade jag gjort det så hade jag nog inte somnat ikväll.
Usch jag har en massa måsten och borden och jag vill göra dom men jag orkar inte för ja är så trött. Suck!

Kalas!

Har vart hemma hos min moster och firat ehnne för hon fyllde år häromdan. Var kul att träffa släkten lite =) Nova var mest nere i Tottes rum och lekte med några bilar som hon hittade. Så det måste jag köpa till henne i julklapp. Har visserligen köpt en Hummer till henne men det är ju bara en. Så jag och mamma ska ner till stan imorrn och köpa lite mer julklappar. Lite kul att hon gillar bilar. Sen fick hon träffa Tottes kanin först tyckte hon det var kul och ville gosa med den och ville pussa den osv. Men sen så blev det visst jätteläskig haha.
Är så himla trött idag för ovanlighetens skull så idag måste jag lägga mej tidigt!
Godissugen är jag oxå. Jobbigt. Jag blir sån att om jag äter godis så blir jag sugen på det hela tiden. Jag kan inte äta bara inbland utan de är antingen eller för mej. Nu ska jag gå och göra nått annat.
byebye

Julklappar

Nova har sovit hela natten idag med. Från ca 19.30 till 8.30. Det är ju skitbra. Ska lägga om dagen lite och ge middagen lite senare vid 17 tiden ungefär och ge henne ett lite större mellanmål efter att hon har sovit middag istället. Har gjort så i två dagar nu och det har funkat jättebra.
Måste ner till stan och köpa mer julklappar oxå. Vill göra det idag men jag vet inte riktigt. Eller om jag gör det imorrn. Hade ju vart gött att göra det själv utan Nova. Mycket lättare så. Men det kan ju vara kul för henne att komma ut och se lite folk oxå. Hon älskar att vara nere på mitticity och knalla omkring =)
Nu kom min lilla terrorist så nu måste jag gå.

Duktig!

Nova sov hela natten inatt från klockan 20.00 till 8.00. Jätteduktigt! Annars brukar hon vakna nån gång runt 5-6 tiden och dricka en flaska välling: Var jätteförvånad när hon vaknade så sent imorse. Fast jag är lika trött ändå. Men det är väl årstiden som gör det och att jag aldrig kan lägga mej i tid.

Exakt en vecka kvar till jul. Fort går det. Ska bli kul längtar som fan. Kul att se Nova det är ju hennes första riktigt medvetna jul eftersom var så liten förra året så hon fattade ju inte så mycket av vad som hände då. Kul att se hur hon reagerar på granen och julklapparna.
Ska nog gå och lägga mej nu är astrött. Orkar inte vara jättetrött imorrn. Skulle behöva städa lite här hemma.

Segt...

Ganska trött idag. Var på fest hos en kompis till Jimmy som fyllde år. Fast jag var bara där till strax efter 23.00 för mamma var hemma hos oss och passade Nova. Så jag ville inte va ute för länge eftersom det inte är så kul för henne att sitta här själv hela natten och så hade jag lovat Jimmy att jag skulle ta Nova imorse såhan fick sova. Det var skitkul att komma ut iallafall. Var kul att komma ut på en hemmafest. Det har jag saknat tror det va typ två år sen eller nått som jag var på en sån. Mycket roligare det än att gå ut på krogen. Synd att jag inte kunde stanna lite längre bara. Men det kommer väl fler gånger hoppas jag. Var relativt nykter oxå drack bara en öl och en cider. Så kul att vara skapligt nykter på en fest och titta på alla andra fyllon. Haha alla blir så himla djupa och älskar alla hitochdit =). Var kul att träffa massa gamla kompisar oxå som man inte sett på jättelänge.
Jag var jättetrött hela dagen igår och trodde inte att jag skulle orka gå ut egentligen men när jag väl kom hem igen var jag så uppe i varv att det tog skitlång tid innan jag somnade. Lite störande.

Från de ena till de andra. Är grymt sugen på att skaffa mej ett hus. Gärna ett lite äldre. Vore skönt med ett som är ens eget som man kan göra vad man vill i. I så fall vill jag ha ett som måste tapetseras om och renovera badrum och kök i så man får det som man vill ha det. Fast det ska ju inte vara i hur kasst skick som helst eftersom man for renovera rum för rum. Det ska ju gå att använda det ändå.
Men det är väl bara att drömma vidare. Fast nån dag händer det säkert =)

Förkyld!

Usch jag har gått och blivit förkyld. Inte kul alls. Alldeles täppt i näsan och jag hatart! Nova som har smittat mej. Men det gick ju över fort på henne så jag hoppas det gör det på mej med. Fan oxå. Jag som hade tänkt åka ner på stan imorrn och handla lite julklappar. Men det sket sej ju ganska mycket. Men men det är väl inte så mkt att göra åt. Men nu ska jag iallafall gå och sova.

Trött!

Usch vad trött jag är. Blir nog en tidig kväll hoppas jag. Har vart en jobbig dag idag när Nova är sjuk. Har inte vart mycket som har dugit till henne. Massa gnäll och så men jag förstår henne. Tror inte hon är sjuk egentligen utan jag tror hon får mer tänder där bak. Tandläkarn sa att det brukar bli värre för dom när dom bakre kommer eftersom dom är trubbigare. Men hon fick iaf en alvedon när hon la sej så jag hoppas hon sover lite bättre inatt än va hon gjorde den gångna natten.

Hoppas Jimmys bror kommer hit under jul det vore skitkul faktiskt. Isåfall ska vi vara här hemma hos oss på¨jul. Undrar vart jag ska ställa julgranen. Finns lixom inte så mkt plats för den. Sen är jag lite orolig att Nova ska riva ner den. Hon är ju ganska klåfingrig och ska pilla och smaka på allt hahaha.

Jag vann =D

Jag vann Jean Paul Gaultiers parfym "Classic" i Glamours julkalender =) Lite kul. Jag brukar inte vinna så det var en rolig överraskning idag när jag hämtade posten.

Stackars Nova är sjuk. Men jag tror det är mer tänder på g. Hon är jättesnorig och dålig i magen. Tror ju inte att de är magsjuka iallafall.. Eller jag hoppas verkligen inte det är det för jag tycker vi har fått vårat så det räcker iår våran familj hade det mellan 10-15 gånger i våras på bara några veckor. Så det vill jag inte ha igen. Usch!

Tandläkarn

Idag har jag varit med Nova till tandläkaren för första gången. Det gick jättebra. Tandläkaren hade alla fingrar kvar när vi gick därifrån. Men det var mest information om att det är viktigt att borsta tänderna nu när hon är liten så att hon vänjer sej vid det och så fick vi en tandborste.
Har vart en helt ok dag. Har rensat ut lite ur Novas leksaker sånt som hon inte leker med och så har jag slagit in lite julklappar. Skönt att jag har några klart iallafall. Nu sitter jag och väntar på att mitt älsk ska komma hem. Är ganska så shopping sugen. Har så dåligt med kläder som jag gillar men jag tror Jimmy är ganska trött på min shoppingmani så jag vet inte om jag törs fråga han om nått mer.

Snart jul!

Så var det snart jul i år igen. Har ingen julkänsla alls i år. Känns bara jobbigt. Alla bara tjatar och gnäller en massa så man tappar lusten totat. Har lust att bara åka iväg någonstans och vara ifred. Bara Nova får en jul sen skiter jag i resten. Ska bli skitkul att se Nova iår eftersom det är hennes första medvetna jul. Förra året var hon ju bara typ 3 månader så då fattade hon ju inte så mycket av vad som hände. Ska bli kul att se hur hon reagerar på granen och alla paket =D

Kikade in hos min mammi förut oxå. Hon är så jävla bäst så det finns inte. Tur jag har henne. Hon har verkligen svar på allt. Så skönt att prata med henne finns ingen som förstår mej som hon.

Dags igen =)

Så vare dags igen att blogga ur sej lite.. Är ju ganska dålig på det, men jag hinner aldrig göra det och så vet jag aldrig vad jag ska skriva.
Så fort man sätter sej vid datorn så kommer Nova dirket och ska vara med. Hon står och trycker på knapparna som är på skärmen som man ändrar kontrast och flyttar bilden med osv så det är inte lätt att få nått gjort vid datron när hon är med.

Var i globen på horse show i söndags med Lina fy faan vad kul det var och vad fint det var. Är helt råsugen på att börja rida igen. Måsta bara komma på nån lösning på hur jag ska kunna genomföra det inte det lättaste eftersom jimmy inte slutar förän 21.00 på kvällarna och då orkar inte jag åka till nått stall och härja. Men fan vad kul det vore.

Usch står i ett vägskäl i livet nu när jag inte vet riktigt vart jag ska ta vägen. Har mått jättebra nu länge mycket tack vare Nova. Så himla kul med henne. Nu går hon och pratar som bara den. Hon börjar bli så stor. Tillochmed snart dags att klippa luggen på henne för den växer så hon får den snart i ögonen =D Fick brev underveckan om att hon står i kö till dagis. Känns jobbigt faktiskt. Min hjärna vet att det kommer bli skitbra på alla sätt hon får ju leka med massa barn och massa stimulans och så så det blir nog inga problem men i hjärtat gör det ont på nått vis. Vet inte alls varför men jobbigt är det. Och när hon börjar dagis måste jag ju ta tag i mitt liv. Vet inte vad jag ska göra om jag ska plugga eller jobba. Vore ju kul att plugga med vad? Är lite inne på psykologi.Tycker det är jätteintressant. Skulle vilja jobba med kognitiv beteende terapi eller vad det heter. Det låter spännande. Fast jag skulle vilja jobba med djur oxå det är ju min största dröm. Speciellt att om man får göra nått bra för dom typ vanskötta djur eller sånna som folk bara har kastat ut eller nått i den stilen. Men det är så svårt med utbildning. Men drömma går ju.
Ska nog gå och lägga mej snart börjar bli lite trött. Skadar ju inte att gå och lägga sej i tid för en gångs skull!

RSS 2.0